Mijn oprechte excuses, als ik niet duidelijk ben geweest in wat ik voor jou kan betekenen….

Ik hield mijzelf klein, hier en daar nog een twijfeltje, een valse overtuiging, dat rot stemmetje in mijn hoofd die je dingen zegt als; ‘oh maar dat kun je echt niet zeggen hoor’.

Niemand heeft er wat aan als we ons klein houden! RISE UP!

Dit is wie ik ben
Ik ben wie ik ben, vol vuur, passie, liefde, gezelligheid, soms rete onhandig – vraag mijn man maar- ja jammer joh, heerlijk eigenwijs, vreselijk ongeduldig van tijd tot tijd, vet veel kennis over ondernemen, enthousiast, out off the box denker & creatief as hell! EN DAT IS ALLEMAAL OK!

Ik ben ok en jij bent ook ok!

En ja, ik leef mijn mooiste leven!
Ik werk met prachtige mensen, die stuk voor stuk vette gave dingen doen, neerzetten en bereiken!.
Ik reis de f-ing oceaan over voor een 3 daags event, Yess life is good!

 
Ik kan het volgende voor jou betekenen;
Ik help jou om te doen wat je ECHT wilt.
Ik geef jou de mindset & de strategieën om die persoon te worden die je wilt zijn
Ik help jou door je angstmomenten heen
Ik zorg ervoor dat je alleen nog maar met jouw ideale klant werkt
Ik laat je zien wat jouw volgende logische stap moet zijn
Ik help jou om een goed verdienmodel op te zetten, in welke business dan ook
Ik help jou met het online gedeelte in je business
Ik help jou je inkomen te doen stijgen….
Ik help jou met nog zoveel meer……
Ik help jou aan een nog mooier leven en een supergave business

Ik leer je geen business template, we creëren nieuwe systemen, die op jou als persoon aansluiten….we maken de vertaalslag van binnen naar buiten, naar jouw prachtige mooie bedrijf. Ik wil dat je doet waar jij blij van wordt!

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar eind April had ik al meer verdiend dan heel vorig jaar bij elkaar en dat is mij niet aan komen waaien, daar heb ik keihard met heel veel plezier voor gewerkt!

Build it with passion!
Ik heb mijn business gebouwd, minuut na minuut, maand na maand, soms uitjes & vakanties overgeslagen omdat ik weer eens een investering had gedaan, heel vaak tot diep in de nacht ben opgebleven omdat ik wordpress wilde begrijpen, of omdat ik mijzelf wilde begrijpen, of omdat ik een examen had voor een training…

Ik weet wat ik wil en ben bereid om sommige dingen te laten schieten omdat dit wat ik nu doe, voor mij vele malen belangrijker/ interessanter/ leuker & mooier is!

Ik heb het FUN gemaakt op mijn manier, ik heb leiderschap getoond, mijn verantwoordelijkheid genomen, ik leef mijn missie en visie en dat zorgt ervoor dat ik het ook volhou. Ik doe geen dingen die ik niet leuk vind, waarom zou jij dat wel doen? Dit gaat mij makkelijk af….wat gaat jou gemakkelijk af?

 
Je volgt die innerlijke drive omdat je simpelweg niet anders kunt…..Ik richt mij op ondernemers die net starten of al een tijd bezig zijn, maar het loopt niet zoals ze zouden willen. Ze willen doorbreken naar dat volgende niveau. Ze hebben behoefte aan structuur, een plan, een valse overtuiging helen en weer doooor, een doel en de motivatie om het vol te houden.

DUS…..
Stop met jezelf in de weg te zitten
Wachten is geen optie, het wiel is al uitgevonden….
Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?
Het leven is nu!
Hoe lang ga je het nog alleen doen?
Hou op met al die excuses en zet gewoon de eerste stap!
Dit is niet voor iedereen weggelegd, ben jij er klaar voor, is dit waar jouw hart van in de fik staat?
Resoneer ik niet met jou?
Zoek dan iemand die wel resoneert met jou, maar ga alsjeblieft iets doen!

En ja, ik weet dat ik soms klink al een gebroken plaat, en dat ik een 5 kwartier in een uur lul, maar lieve lezer, dit is wat ik doe en waarmee ik jou kan helpen!

Dus lief mooi mens, WAAR LOOP JIJ NU TEGENAAN? WAT LOOPT NIET LEKKER?
Mail mij en ik help je met heel mijn HARTverder!

Liefs, Monica