Vandaag wil ik een groot misverstand ophelderen, die heerst in de spirituele kringen en hoe jou dit tegenhoudt om werkelijk die prachtige business en dito leven te realiseren…..here goes.

Weet je mooierd, je bent niet je trauma, je schaduwkanten, je archetype, of je wonden, of een ieder ander ding waar jij een label op hebt geplakt om maar niet te hoeven doen of ZIJN wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen.

Dat is een excuus wat je gebruikt, om niet in die persoon te stappen of te handelen van die persoon, waarvan jij altijd hebt geweten dat je haar diep van binnen bent.

Stap voorbij het gedoe

Hier is het ook niet altijd rainbows & freakin’ unicorns ( check mijn insta stories en de niet zo happy pretty picture)

Ook ik heb wel eens last van mijn hoofd die er vandoor gaat
Ook ik heb wel eens last van mijn ego die in de weg zit
Ook ik heb wel eens last van mijn schaduwkanten
Ook ik hou mij nog wel eens in op een bepaald level
Ook ik ben nog wel eens bescheiden
En JA, ook ik heb verlangens over hoe ik mijn business en leven wil brengen naar leveltje EXTRAORDINARY.

Ja tuurlijk hebben we allemaal innerlijk werk en healingwerk te verrichten.
Deze reis zal nooit ophouden, nooit.

Maar in Godsnaam, hou op met een reden te zoeken en ook nog eens in te zetten, te (misbruiken) om NIET in je Wonderwoman outfit te springen en hem te rocken als een #MOFO

Tja en als je eerlijk bent, wordt je huidige zelf ook een beetje mé-hé flaky….omdat je het niet doet, maar ja, dat nog echt bij jezelf zoeken is nog een dingetje, dus gooien we het gewoon op de stand van de maand, of iemand die zijn angst lekker heeft zitten projecteren op jou, of een kaart die je uit een carddeck hebt getrokken, die wel even deelt hoe het zit vandaag….

Really?

Het is eigenlijk heel simpel. Je wilt het werk doen of niet.

Natuurlijk is het echte echte werk, het innerlijk werk. Maar dat gaat altijd hand in hand met geïnspireerde afgestemde actie nemen en op komen dagen vanuit die WonderWoman plek.

Hmmmm ik rant nog even verder…mooierd;

Het zijn niet je gidsen die zeggen dat het nu je tijd niet is, of de freakin’ stand van de maan, het is ANGST.

Wat eigenlijk superweird is als mensen dat denken, want denk je nu echt dat je intuitie je slecht laat voelen? Denk je nu echt dat je gidsen je ergens vanaf raden en je een gevoel van ongemak laten ervaren?

Nope, het is allemaal ons ego, het is allemaal angst en het zijn onze patronen, onze geprepte brein die te keer gaan.


Hoe werkt het dan?

Als je ergens een JA voor voelt, weet je ziel ook dat je meteen actie moet ondernemen ( je hart vlamt er toch van? ) en dus ook soms jezelf uit de weg moet gaan, het HOE ook achter je laten en de eerste stap zetten. Gewoon een eerste stap zetten…..en yeah het Universum staat als een puppy te springen zo blij, kan die eindelijk z’n ding doen – JOUW DIENEN in datgene waar jij geen controle over hebt. Mooi hé

Own het, als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, maar by all means geef het niet af aan en of ander spiritueel ding, waar jij blijkbaar de CONTROLE aan  hebt gegeven.

God heeft ons controle gegeven. Wij hebben het voor het zeggen. Wij mogen het beslissen.

You feel me?

Het Universum staat te trappelen om jou van dienst te zijn, maar als jij de controle uit handen geeft….voel je wat ik bedoel?

Dus hou op met het steeds terugvallen van je gouden stip aan de horizon door te zeggen dat iets anders dan JIJZELF zegt dat het nog geen tijd is. Het zijn gewoon excuses.


Hier komt het op neer:

Ja dit gaat ZO over beslissingen nemen mooierd!  Als je niet de verantwoordelijkheid neemt en er naar handelt, moet je ook niet gek opkijken als jij NIET meer verantwoordelijkheid krijgt om over MEER liefde, geld en vrijheid te regeren, you feel me?


Wat beslis jij vandaag?
Laat je mij dat hier weten?

ILY,
Monica


PS: Ik heb 2 podcasts voor jou ????????????

Beluister HIER de podcast die gaat over vertrouwen houden EN het vergroten van je zelfvertrouwen

En HIER kun je de podcast beluisteren die gaat over je Money Mindset


Veel luisterplezier,
ILY,
Monica