Ik hoop dat je een heerlijk weekend hebt gehad. Ik was er even helemaal uit, heerlijk wandelen met een lieve vriendin en business buddy in Stabroekse heide 
( ja, zoek die maar eens op ;-)) #aanrader.

Ook dit is een verlangen van mij, heerlijk in de natuur zijn, ruimte ervaren, voor het bos of strand kun je mij ‘s nachts wakker maken. Als ik dit niet minimaal 1 x in de week doe, dan word ik gek….. Anyone ?? ?

Vandaag wil ik graag iets met je delen over verlangens en HOE je die nu echt kunt leven.


Weet je mooierd, 
‘The way you do one thing, is the way you do everything’.
Zo ook met je verlangens.

We hebben allemaal grote ideeën. We hebben allemaal unieke giften. We zijn allemaal gemaakt voor iets.
We hebben allemaal weggestopte dromen, een brandend verlangen in ons hart en we zijn hier om dit uit te dragen. Het zit in ons allemaal.
Het zit alleen vaak verstopt.

Nog te vaak verstopt. Als we maar lang genoeg het verlangen onderdrukken, wegmoffelen, er geen gehoor aan geven, dan worden we ziek, voelen we miserabel AF. Je voelt je slecht, niet veilig, niet happy en je vibe gaat down the drain.

Ik heb al heel veel mensen begeleid in het blootlegggen, naar boven halen, geloven in hun dromen en die waarmaken.

En iedereen, inclusief mijzelf van tijd tot tijd, iedereen heeft een triljoen reden om iets niet te doen, excuses waarom we het niet kunnen doen.

Bijna altijd, ALTIJD gaat het om 1 ding;
Klein houden.
“Wie ben ik dan om dit te doen?
Nee dat is voor anderen, betere, meer specialere, gekwalificeerde, mooiere, intelligentere mensen, maar niet voor mij’

En mooierd, dat is BS.

En zoals de beroemde quote gaat van Marianne Williamson – ‘It’s not who are you to be great — it’s who are you not to be?

Jij, bent een kind van God. Jij bent een creatie van het allerhoogste. Jij bent een expressie van liefde dat werd geplaatst hier op aarde, om op dit moment je stem, je waarheid, je liefde, kennis en gaves te delen, te ZIJN.

Repeat after me;
Ik ben bereid om de kracht van mijn hart te erkennen en van mijn bestaan te erkennen. Ik ben bereid om mijn deel te doen, om een positieve impact te maken in de wereld. Ik ben een expressie van liefde op deze aarde.
De verlangens en dromen die in mijn hart zijn geplaatst, deze zijn een veilig begeleidingssysteem. Ik ben veilig om deze verlangens te volgen. Ik pak mijn regie terug. Ik doe mijn deel hierin. Ik ga next level. Ik verander de wereld. Ik weiger om mijzelf nog 1 dag klein te houden.


Wat kun je doen, als je voelt dat je het onderdrukt? 

Just sit with it…..erken het gevoel, omarm het gevoel….ok dank je wel dat je mij dit laat ervaren en tune maar even in, of dat een zielsding is of een hoofd/ angst ding……….terwijl je dit leest, weet jij ook het antwoord…….als het een zielsding is voel je je warm en licht. Is het een hoofdding, dan zit de energie in je keel, zit je ademhaling hoog en krijg je je mooie hoofd niet stil.

​​KIES maar voor dat warme en lichte gevoel.
​​Het is veilig om je verlangens te volgen.
​Jij bent veilig om je verlangens te volgen.​​

Je bent jouw verlangens waard.
​​ #Igotyourback


Lieve 
%FIRSTNAME%, wat kies jij vandaag? Of welke stap zet jij in de richting van je verlangen? Wil je dat hier met mij delen?


Ik wens je een heerlijke maandag,
ILY,
Monica

PS: Wil je met mij persoonlijk werken?

​​
1 van die dingen die mij en mijn werk anders maakt, is dat ik het praktische en energetische van een business bouwen combineer.

Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor verlangens en een energetische match worden met die dingen waar je naar verlangt. Maar ook hoe je social media kunt inzetten, op een manier die bij jou past, om je tribe te laten groeien, om te connecten met je soulmate mensen, zodat mensen ze zich herkennen en thuisvoelen in je boodschap en dat ze gek zijn op je werk en graag van je willen leren. 

 

Dit concept, het praktische en energetische neem ik zelf mee in iedere beslissing die ik maak en systemen die ik creëer. Een business helemaal in lijn met wie ik ben, dat gun ik jou ook!


Momenteel heb ik 2 plekjes voor een 1 op 1 VIP dag.​​​​​ 

Mail mij dan terug, om een beldate in te plannen. 
​Ik kijk/ denk en voel meer dan graag met je mee​​.