Onlangs kreeg ik een vraag: ‘Wat doe je, als je overweldigd wordt en je het even niet voelt? Wat als je niet voelt waartoe je geleid wordt?


Dus kortom, hoe doe je je business toch, ook als je dat nu even niet voelt…..

…..of op dagen dat je twijfelt aan jezelf.
…..of op dagen dat je niet zeker weet of het werkt.
…..of op dagen dat je werk verkopen te veel als verkopen aanvoelt.
…..of op dagen dat je het anders wilt doen, maar nog niet weet hoe.


Dit is wat ik doe;

1. Own your awesomeness – Erken wie je bent

Jij bent in controle over hoe dat leven en business dingetje gaat. Je kan je energie shiften, op iedere moment & in iedere situatie.


En ik stel mijzelf ook deze vraag;
Wat moet er veranderen, zodat ik mij enthousiast voel?

Soms moet ik iets uit handen geven, soms moet ik een titel van iets veranderen of een prijs van een programma veranderen, zodat het meer afgestemd voelt. Soms heb ik tijd en ruimte nodig om niets te doen, zodat ik daarna weer groter kan gaan.

Weet je, ik geef mijzelf toestemming om, om hulp vragen.
Ik geef mijzelf toestemming in wat ik nodig heb, om mijn werk te kunnen doen.

Het antwoord vind ik namelijk altijd terug bij mijn ware verlangens, echt ownen wat ik wil en het dan creëren op een manier die supergoed voelt voor mij.

En niet boos of gefrustreerd raken op je uitstelgedrag of dat het niet snel genoeg gaat. In plaats daarvan, sta het toe om het een rode vlag te laten zijn voor wat je NIET wilt, want het is niet 100% afgestemd, sta toe om iets uit handen te geven of dat je ergens bang voor bent. ( je weet toch wel het antwoord )

Jij bent in controle over dit. Jij kunt jouw gedachtes veranderen, jij kunt je energie shiften, jij kunt veranderen wanneer en hoe je werkt, je kunt ieder element veranderen wat niet goed voelt voor jou.

Alles wat zegt dat je het niet kunt, is een bullshit verhaal en die mag je loslaten en jezelf een nieuw verhaal vertellen.


2. Blijf je verbinden met het waarom van je werk

En dit is echt iets waar ik de laatste jaren ben achtergekomen. Ik ben hier met een reden. 

Ik volg mijn hartverlangens, creëer programma’s en content waar ik blij van word en ik deel dit met mensen waar ik mega blij van wordt en waar zij weer mega blij van worden. Ik doe waar mijn hart van in de fik staat. EN ik begrijp, dat ik mijn leven creëer en mijzelf onderhoud, ik in staat ben om anderen te helpen. 

Maar boven al dit…..en dit raakt mij, ik ben verbonden met een verlangen om te dienen, om mensen ECHT verder te helpen. Om ze te helpen om een mooi leven te realiseren voor zichzelf en voor de mensen om hun heen.
Ik herinner mijzelf er steeds aan…voor wie ben ik hier, hoe ik ze wil helpen, waarom ze mijn werk nodig hebben, hoe mijn werk voor transformaties/ shifts zorgt in hun leven.

Kijk, die ik-ben-niet-goed-genoeg-leugen zat echt in mijn ziel gebakken, vastgeroest.

Dus ik heb mijzelf een nieuw denken aangeleerd. Ik moest wel, want anders werd het een beetje jammer.

Dus ieder blog wat ik schrijf, iedere livestream die ik doe, voor elk nieuw programma wat ik lanceer, geef ik antwoord op het bovenstaande.

Ik ben hier met een reden en jij ook, dus als je het even niet voelt, connect dan met je waarom en met de waarom achter je werk. Dan kun je verbinding maken met je intentie en die draagt je weer verder.

En dat vind ik zo cool van mijn business, of dit werk, het support mij ook, het dient mij ook en ik geef ook. Ik voel echt de betekenis van wat ik doe. Ik voel mij goed wat ik doe op een dag en soms wat ik niet doe op een dag.

Ik heb echt vrijheid in mijn leven en business, niet alleen vrijheid, ook vertrouwen. Vertrouwen om dingen van tijd tot tijd om te gooien, om nog dichter bij mijn eigen afstemming te komen. Het is veilig om andere, betere en fijnere keuzes te maken.

Je bent het beste in je vak als je je hart volgt.

Jij bent hier met een reden. Jij bent geboren voor meer. Jij hebt gaves, talenten meegekregen die je mag inzetten om het werk te doen waarvoor je hier bent en daarbij is het meer dan ok om een goed leven voor je zelf en je dierbaren op te bouwen.

Hier kun je niet over nadenken, hier moet je ook niet overdenken, DIT IS WIE JIJ BENT.

En ik help jou om nog verder stappen te zetten. Om een succesvolle business te realiseren vanuit jouw ZIJN. Vanuit jouw kern.

Het start allemaal in jouw ZIJN. Ik help je om een mindshift, heartshift & energetische shift te maken van waar je nu bent, naar waar jij wilt zijn.


Wat doe jij als het even niet meer vlamt lieve lezer?
Wil je dat hieronder met mij delen? 


Heb een heerlijke dag,
XO
Monica
Pssstt –  Divine Intervention – wil je mijn hulp, om next level te gaan, voor een leven en business waar je hart ECHT van in de fik staat? 

18 April organiseer ik een Deep Dive trainingsdag. 

Waar gaan we het deze dag over hebben:
– Over je ware boodschap en wat je nog niet erkent in jezelf – yep, next level je waarheid spreken.
– Hoe je jezelf en je gaves, ten gelde maakt. 
– Hoe je je soulmate klanten, keer op keer bereikt.
– Je huidige / nieuwe diensten van low end – naar high end, next level gedefinieerd + de acties die nodig zijn. Je BENT die persoon die handelt vanuit waar je wilt zijn.
– De mindset van een miniaal inkomen van 10.000K per maand en je blocks, belemmerende overtuigingen liggen aan diggelen & doooor.
– Wat jij moet kiezen, helder hebben, ownen, ZIJN om volledig in jouw geweldige leven en business te stappen.

Al deze onderwerpen en meer, it’s done, op deze dag.

Dit wordt een geweldige – hands on – implementeer dag, alles wat je ‘moet’ weten om naar het volgende niveau IN jezelf & IN je business te stappen.

Mijn intentie is om jouw liefdevol te confronteren met wie je werkelijk bent, wat het is wat je nog achterhoudt, om voluit te gaan, om je te onderscheiden van de rest en samen werken we deze dag AAN een mindset die jouw ondersteunt voor een business die jouw ondersteunt.

De term, next level komt niet eens in de buurt met wat ik deze dag met je wilt bereiken!

HIER lees je nog meer over deze Deep Dive dag. #notforthefainthearted
Selectieve toelating, nog 3 plekjes beschikbaar.

PM mij als je mij nog even persoonlijk wilt spreken.

Xo,Monica