Ineens voelde ik iets door mij heen stromen, midden in een gesprek met een klant, er wil iets gezegd worden, maar wat…. de woorden haperde in mijn keel, en toen ik mij erop concentreerde kwam het woord eruit…..veilig…….en ik stelde haar de vraag; ‘Lieverd, voel jij je veilig in wie je bent? En in wat je aan het doen bent?’

De tranen rolde over haar wangen; ‘Weet je Monica, ik hoop zo dat er iets uitkomt, ik investeer zo veel in mijzelf en in mijn bedrijf, het moet gewoon gaan lopen, wat als dit niet lukt……’.

Ik greep in en ging door op het stukje niet veilig voelen, want weet je, als jij je niet veilig voelt in wat je aan het doen bent, als jij het vertrouwen in jezelf niet hebt, dan gaat een volgende businesscoach, een volgend (online) programma of strategie jouw niet ‘redden’……al deze mooie dingen, zijn niet de oplossing voor jou op dit moment, die oplossing zit in jezelf.

We hadden een mega fijn gesprek en zij heeft het commitment gegeven om samen met mij even naar binnen te gaan en te onderzoeken wat daar nu werkelijk speelt en hoe we dit kunnen omdraaien, zodat het wel gaat stromen in haar business.

Weet je, van tijd tot tijd is het gewoon nodig om een deep dive te doen, de bullshit aan te kijken, om het vertrouwen in jezelf weer te vergroten en weer dooor……

Het succes van je bedrijf, valt of staat met hoe jij denkt, allereerst over jezelf. Je kunt niet met een overvloed aan angsten en ‘ik-ben-niet-goed-genoeg gedachtes’ een Imperium opbouwen, dat gaat gewoon weg niet.

Houdt het dan nooit op? Nee gorgeous, nooit! Het hoort erbij en het wordt makkelijker en makkelijker, beloofd!

I really do not want to burst your perfect little bubble….maar deze wil ik echt even met je delen.

Ik zeg het en dat is niet om je een rotgevoel mee te geven,
Ik zeg het omdat ik weet hoe dit werkt, iedere x weer.

Ik zie zoveel ondernemers van de ene naar de andere businesscoach schieten, en hun business stroomt nog steeds niet…gefrustreerd geven ze af op hun coach, want ja die moet het wel even oplossen; ‘daarvoor ben ik toch bij hun?’

Weet je, het raakt me, het raakt me omdat het mij herinnerd aan hoe ik ooit over mijzelf dacht….’hallo wie gaat mij redden uit deze situatie’ ‘wie ben ik nu? Ok, nou dan nog maar een programma kopen in de hoop dat het dit x gaat lukken, dat dit mij echt succes gaat brengen……

Ik viel namelijk ook ooit in de categorie dat ik mijn succes wel kon kopen…..cute but not so bright

OMG, I could not be more wrong…..

Ik zocht alle antwoorden buiten mijzelf om en that is a bad place to start with…..

Ik keerde het om…..ALLES waar ik naar verlang zit al in mij en zo ben ik 2,5 jaar geleden mijn business opnieuw gaan doen….op mijn manier, op zijn Monicaans.

En dat begint met mindset, met de manier waarop jij naar jezelf kijkt.

 

So, let me break it down for you:
Een volgend niveau in je business, vraagt altijd eerst iets van jou zelf en dat vind je ook alleen meer binnenin.
Ga naar binnen, wie ben je, wat wil je, wat kun je goed?
Zoveel mensen, blijven hangen in oude overtuigingen, denkende dat ze die eerst MOETEN helen, shiften or whatever en dat is vaak de reden dat ze geen actie nemen. Dat is ook maar een overtuiging. Ons hele leven lang zullen we gedachtes ervaren die geen bijdrage gaan zijn en daarvoor kiezen IS simpelweg een keuze. Het gaat erom hoe je ermee omgaat.

 

 

Afgelopen 4 Oktober gaf ik mijn event, dit keer op een 3x duurdere locatie ( ja een event geven kost mij geld ) Ik heb geld gespaard, opzij gezet voor dit event en als je mijn oude verhaal kent met geld, was dit best wel spannend zeg maar. Maar weet je, ik had het kunnen afzeggen, ik had kunnen toegeven aan mijn angst en al die BS overtuigingen en wat brengt mij dat dan? Door het te doen, ga je er ook doorheen en dat gevoel van dat je iets hebt gedaan, wat mega spannend is, man, dat is een heel fijn gevoel. Dat zou je jezelf moeten gunnen!

 

Waar geef jij jezelf nog toestemming om die gedachtes/ overtuigingen, in stand te houden en je zo #&^%%$ te voelen? WHY?

Ik geloof dat we onze business om de persoon die we zijn heen creëren. ​​​
Dat maakt het zo gaaf en zo fijn om dit op deze manier te doen.
Du mooierd;
Geloof in jezelf
Vertrouw jezelf
Hou het vertrouwen daar waar het nodig is en voel de support van het hele Universum om je heen,
Vertrouw jezelf om je netwerk te vergoten, om zichtbaarder te worden.
Om je inkomen te uplevelen.
Beslis dat je klaar bent om je steeds zo klote te voelen
Beslis wat je wilt
Beslis dat je het ontvangt.

Zet je kroon recht en RISE gorgeous, RISE.
​​​
Als dit je geraakt heeft, dan weet je wat je moet doen, pm of mail mij voor een Soul&Business Talk, ik zie namelijk in 2 minuten waar jij je inhoudt om echt te gaan knallen met je bedrijf en ik vertel je wat je kunt doen om van je business een succes te maken.

Ik kijk uit naar je reactie,

A whole lotta LOVE,

Monica