Voel jij ook nog te vaak dat het niet klopt, je komt er maar niet achter waarom het niet loopt zoals je zou willen, waarom de aanmeldingen helemaal uitblijven, waarom je jezelf in de weg blijft zitten, waarom je maar hele kleine stapjes zet en dat dat je juist friggin irriteert…… waarschijnlijk geef je je ziel niet wat het nodig heeft om compleet tot uiting te komen, je geeft nog niet alles wat je in je hebt….

De dromen die je hebt, zijn echt

De verlangens die je hebt, zijn echt

De gevoelens die je hebt, zijn echt

Als je ECHT kon doen wat je het liefste zou willen, wat is dat dat?

Waar ben je nu mee bezig, waarvan je voelt, diep van binnen, dit is het niet?

Wat kun je nu, bij wijze van spreken, uit je handen laten vallen en je volledig storten op wat je wilt doen…

Geloof jij ook dat het je geboorterecht is om het werk te mogen doen waarvoor we werkelijk hier zijn? Waar staat jouw hart van in de fik?

Ja geld verdienen is ook belangrijk, maar je kunt geen geld verdienen wanneer je het ‘verkeerde’ werk doet, wanneer je niet doet wat je hoort te doen. Je verlangens zijn er niet voor niets, die geven een diep gevoel van weten aan….

Ik weet bijvoorbeeld diep van binnen dat ik moet emigreren naar een land waar de zon vaker schijnt, ik weet dit al jaren, het is een intens, diep bijna afgestemd gevoel. Ik wil een fysieke plek hebben, een community center waar alles samenkomt. Net zoals ik weet dat ik, dat ik als conscious millionaire, miljoenen mensen wil inspireren en ga inspireren. Tis een intens diep, afgestemd gevoel van weten. En als ik hieraan denk, verdwijnen alle obstakels, alle stomme overtuigingen als sneeuw voor de zon. Want het is wat ik behoor te doen. Ik weet dit.

Wat weet jij diep van binnen wat je eigenlijk zou moeten doen?

Dus ik zeg ook tegen mijzelf, stop F-ing around en ga aan het werk. Doe wat je te doen hebt en help je mensen. Help de mensen waarvoor jij hier bent.

Werk doen waar je binnenste ik niet blij van wordt is eeuwig zonde!

En dit is waar het op aankomt……

Jij kunt alles hebben, alles creëren in je leven waar je naar verlangt, maar als je het ECHT wilt, zul je het moeten claimen, zul je verantwoordelijkheid moeten nemen voor deze verlangens, voor deze dromen, voor dat intens diepe gevoel van binnen. Je zult een magische mindset moeten creëren en zo afgestemd moeten zijn (als een motherfucka) en dan zul je zien dat het moeiteloos gaat.

Maar het begint allemaal in het koppie…

Het succes wat ik tot nu toe heb bereikt, komt omdat ik heel veel mindsetwerk heb gedaan. Veel innerlijk werk verricht heb en soms word ik er nog wel eens moe van hoor, dan voel ik dat er iets nieuws geboren wil worden, dan pushed het Universum mij een richting op, waarvan ik weet dat ik die plek moet innemen, en soms dan vecht ik er tegen, omdat ik net al zoveel werk heb gedaan om op dit punt te komen en dan moet ik weer beginnen…pfffff……ik weet inmiddels dat deze chaos erbij hoort, iedere keer weer……maar goed, ik weet dit en ga het dan ook weer aan en als ik er dus niet meer tegen vecht, gaan dingen zo moeiteloos….

Weet je, ik ben gewoon klaar met de BULLSHIT  en ik weiger om ooit nog op een bepaalde manier te denken over mijzelf, of het überhaupt toe te laten….dus ik zeg dan tegen mijzelf, level the fuck up Mo!

Train je mind for succes

Train je mind voor liefde

Train je mind voor overvloed

Train jezelf om volledig afgestemd te zijn.

En ik besef mij nu pas, dat dit het ding is waarmee ik je op een heel krachtige manier mee kan helpen. 

Het geeft zoveel rust en plezier als je die BS kunt laten varen….

Genoeg is genoeg, hoe lang ga jij nog struggelen of iets doen waar je in je kern niet blij van wordt? 

Wat is ervoor nodig om een moeiteloos, supergaaf leven op te bouwen voor jezelf en voor de mensen om je heen? 

Jij hebt een boodschap en die verdient het om gehoord te worden. Ja, ook jij bent geboren om het leven te leiden waar je ooit van hebt gedroomd. Ook jij, bent hier om een verschil te maken.

Maar je zult naar buiten moeten treden en dat is zo eng, I know! Maar wat belangrijk is om te weten is dat je eerst de manier waarop je nu denkt moet veranderen, dus train die succesmindset en dan wordt actie nemen om dat mooiere leven te leven een stuk makkelijker! 

Dan wordt het makkelijk om iets te bedenken en te lanceren, dan wordt het supereasy om je workshops/ programma’s te vullen, dat laat je al je excuses varen en neem je actie waarvan je weet, voelt, diep van binnen dat je niet anders kunt. 

Ik hou van het leven en ik leer graag over het leven, iedere dag weer…en weet je, dit gaat over jouw mooiste leven creëren, om jezelf volledig te omarmen om met wie je bent. Wordt de persoon die je wilt zijn, die je kunt zijn en waarvoor je geboren bent!

Stap NU in het leven zoals dat voor jou bedoelt is…..

Ik vraag iedere dag wat ik doen vandaag om mijn mensen te helpen? 

En wat voor mij het meest vanzelfsprekend is nu, is een workshop magische mindset…..

Om echt eerst in de juiste succesmindset modus te komen en dan actie te nemen vanuit die afgestemde plek….wauw! 

HIER  lees je alles over de workshop Magische Mindset & Innerlijk weten  

 

Pm mij als je met mij 1 op 1 wilt werken en wat de resultaten zullen zijn als je hiervoor kiest,

Creëer een leven en biz waar je hart van in de fik staat en waarmee je het verschil maakt!
Liefde, Monica