Als ik om wat voor reden dan ook, morgen mijn biz helemaal opnieuw zou moeten doen, dan zouden dit mijn 5 stappen zijn en die deel ik graag met je!

Maar eerst zou ik beginnen met mijn mindset. 

Ik zou mijzelf vertellen dat ik de beste ben, dat iedereen die met mij resoneert, klant wordt. 

Ik vertel mijzelf iedere dag dat ik een Conscious Millioniare ben.

Ik zou heel helder hebben wat mijn doelen zijn. Dus hoeveel vrouwen ik wil begeleiden en hoeveel geld ik met mijn bedrijf zou willen verdienen.

Ik zou iedere dag mindset werk doen en blijven schrijven. Iedere dag werken aan mijn magishe mindset & innerlijk weten. Dit is het belangrijkst! ECHT blijven afstemmen en connecten voelen met je waarom en je diepste verlangens en doordat je iedere dag schrijft is die verbinding sterk.

Ok en dan nu de tips 😉

#TIP 1. – The money is in the list

Iets waarvan ik zelf steeds meer en meer de waarde van in zie. Ik heb in 2,5 jaar tijd zo’n 7 freebies gemaakt en mijn lijst is aanzienlijk gegroeid hierdoor.

Dus creëer een superduper gave waardevolle weggever.

Zonder maillinglist ben jij niet in biz , dit is goudwaard.

Facebook en andere social media zijn superwaardevol, maar als Mark Zuckerberg besluit om iets anders te gaan doen Fb te sluiten ben jij het contact met jouw potentiële ideale klanten heel snel kwijt. Dus bouw zo snel mogelijk een lijst op. Verplaatst dus de interactie van FB naar je nieuwsbrief en bouw via deze weg een band op met je mensen. (potentiële klanten) ze staan immers niet voor niets op je lijst 😉

Hoe doe je dat?

Door een ebook, ecourse, gratis video serie te delen met je netwerk. En zorg dat dit gave aanbod direct geleverd wordt. Dat is 1 van de redenen dat mensen zich niet meer graag inschrijven voor een nieuwsbrief. Men wil direct voldoening.

Zorg ervoor dat je freebie wil waarde uitstraalt en veel waarde bevat. En veel tekst is niet hetzelfde als veel waarde. Het moet simpel zijn, een tool zijn die ze direct kunnen implementeren , het moet ze ECHT verder helpen. Implementatie is de enige weg naar succes. Het doel moet zijn, dat ze direct de waarde zien, toepassen en ervaren.

Automatiseer je biz. Dus koppel een nieuwsbrief systeem aan je website. Zoals Mailchimp of Active Campaign. In de e-course 7 Tools voor een onweerstaanbare online biz kun je vinden in de Academy, daar kun je je HIER gratis voor aanmelden. 

Deze weggever moet makkelijk te vinden zijn op je website. Maak een pagina aan in je WordPress website die je bijvoorbeeld de naam GRATIS geeft en plaats daarop super interessante tekst voor jou ideale klant, plaats er een leuke aanmeldknop ( call- to – action button) zodat deze zich inschrijft voor jouw waardevolle weggever.

#TIP 2. – Start met bloggen op je WordPress Website

Echt een geweldige manier die er al vrij snel voor zorgt dat mensen jouw echt leren kennen. Hier kun je eindeloos tips, tricks, video’s etc in kwijt. En vergeet niet onder iedere blog, als het goed voelt een call to action te plaatsen. Een call to action, voor een gratis of betaald webinar, een lezing een workshop of een training van je.

Deel je blogs op je zakelijke FB page, op LinkedIn of een linkje via twitter.

Heb je nog geen WordPress Website, geen nood, maak een zakelijk FB account aan ga daar dan vervolgens bloggen. Het is ook mogelijk tegenwoordig om een opt-in te maken op je zakelijke FB account, zo kun je dus toch e-mailadressen verzamelen 😉

Kijk voor een voorbeeld HIER. Aan de linkerkant van mijn zakelijke FB pagina, zie je een button staan Join the Freedomista Academy.

#TIP 3. – Geef een challenge/ gratis e-course/ live training/ lezing

De magie vind plaats in het echie, dat weet ik, dat weet jij. En vele ondernemers en klanten met ons. Voordat mensen iets bij jouw kopen, willen ze je het liefst even aangeraakt hebben. Dat heb ik zelf ook. 

Hoe maak je nu snel contact met jouw ideale klant? Door iets te organiseren wat ze aanspreekt, waar super veel waarde te halen valt en waar ze jouw in je natuurlijke habitat kunnen zien. Zorg voor interactie, dat is waar de magie plaatsvind.

Hoe zet je nu een challenge/ gratis e-course, live training lezing op?

Je kiest een onderwerp uit waar je je klanten echt mee verder gaan helpt. Bijvoorbeeld; e-book; ’7 tools voor een onweerstaanbare online biz’, ECHT onmisbaar voor een gave online biz.

Vervolgens kun je via FB ads een advertentie laten lopen, om zo heel veel inschrijvingen te krijgen. Laat de advertentie uitkomen op een zogenaamde salepage. Klik HIER voor een voorbeeld van zo’n salespage.

Zorg ervoor dat je in Mailchimp of Active Campaign een campagne hebt aangemaakt. Dus dat ze automatisch op de hoogte worden gesteld van de cursus / e-course of training. In de e-course 7 tools vind je een video hoe je een campagne aanmaakt en je de Mailchimp koppelt aan je salespage. 

Nu komt een belangrijk onderdeel…..je stuurt ze automatisch een mailtje dat ze meedoen met de e-course die van start gaat en leidt ze dan naar een besloten FB community of groep waar je dan die e-course oid gaat geven.

En creëer in de tussen tijd dat je challenge / ecourse oid loopt een betaald aanbod.

#TIP 4. Deel waardevolle content – iedere keer weer

Soms is het lastig om te verzinnen wat je nu weer kunt gaan delen en we hebben nu eenmaal niet iedere dag bergen inspiratie.

Dit kun je heel simpel oplossen door creatief om te gaan met al je eerder gemaakte content.

Stel; je hebt al een ebook geschreven, maar je kunt ook bijvoorbeeld een livestream doen met dezelfde content, je verteld je er altijd weer wat nieuws bij.

#TIP 5. Mensen ECHT helpen.

Want door ze echt te helpen, worden ze ook een keer klant van je. Stel ze vragen, vraag waar je ze mee kan helpen, wees er voor ze. Blijf bloggen, blijf vragen stellen, blijf mailen, blijf waarde delen en dan kan het niet anders zijn dat dat ze, betalende klanten, gaan komen.

Er zijn nog tig tips die ik kan opnoemen, maar om snel te starten of juist om doooor te gaan zijn dit mijn 5 beste tips voor jou! Ik hoop dat je hier wat aan heb gehad, laat je het even weten?