Ik moet altijd denken aan die quote van Pipi Langkous; ’ Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan’ uberstoer!

Als jij echt in jezelf gelooft dan zal NIETS of niemand je tegenhouden.

Laats had ik een gesprek met 1 van mijn mooie vrouwen in mijn groep, ze had er grote moeite mee om een weggever te verzinnen. Ze bleef er maar over piekeren & overdenken. Ze vond het echt een gedoe om ook maar iets te verzinnen als weggever, want ja, stel nu dat de mensen het niet leuk vinden? Laat nu net daar een dingetje zitten……ik geloof er 100% in dat wat door jou heen wilt stromen, dat dat hetgeen is wat jouw klanten ook van jou willen horen. 

En een weggever maken is helemaal niet zo ingewikkeld, maar we laten ons te veel afleiden….is het wel goed genoeg? of manlief vind dat ik te snel ga, mijn vriendin vind dit of dat….

Ik zou zeggen, iedere keer dat je je laat afleiden, je eigenlijk een wankel zelfvertrouwen en geloof hebt en iedere keer als je weerstand voelt en je laat je tegenhouden, is dat eigenlijk hetzelfde. 

Lang verhaal kort ; In jezelf geloven, daar ga je het mee redden en een gebrek hieraan, breekt je op!

De meeste mensen zijn niet actief bezig met het creëren van een leven & de biz, of om überhaupt dichter bij hun dromen te komen, ze zijn ook niet mega obsessed met het versterken van hun innerlijk weten, hun mindset & vertrouwen in zichzelf.

Hell No, wat ze proberen is steeds een systeem te leren, wat ze helpt om (snel) geld te verdienen of erachter te komen wat het trucje is, wat succesvolle mensen toch lijken te gebruiken.

Hahah ja de meest succesvolle mensen, die verbergen hun toverstaf voor je! NOT, succesvolle mensen weten waar het op neerkomt, altijd weer 1 keer meer opstaan. Kroontje recht en weer dooor. Zij doen het werk, maakt niet uit wat het werk was of is, ze hebben het lef, het vertrouwen om het te doen en hun eigen unieke pad te vinden en te bewandelen.

Dus als je wilt leren van succesvolle mensen, stop met het obsessief bedenken WAT ze doen en ga zelf aan het werk en wordt zelf mega obsessed met WIE ze zijn en HOE dat ze iedere keer weer kunnen doen wat ze willen doen.

Dus ja, een succes mindset persoon ZIJN, wie het werk doet, ondanks wat dan ook, doorgaat totdat het werkt en dan nog verder doorgaat, wil niet zeggen dat er geen weerstand of angst is. Je kiest er alleen voor om al die bullshit niet groter te laten zijn dan je dromen!

Dat je leert om consistent te zijn in je acties, ondanks de weerstand en de angst. Dat je leert consistent jezelf te conformeren naar hetgeen waarvan jij weet waar JIJ mee bezig bent.

Dat je leert te denken, doen alsof je DAAR WAAR JE WILT ZIJN, al bent!

En dat je dus resultaten creëert vanwaar je wilt zijn!

En even tussen jou en mij, succesvolle mensen, creëren ook gewoon onderweg….ze weten heel vaak niet eens wat ze doen, maar ze zijn er wel! Je ziet ze wel.

Dus actie, maak een beslissing – handel ernaar – dag na dag na dag na dag na dag

Succesvolle mensen weten dat het niet gaat om een stappenplan, of een helder plan, er is niet zoiets als antwoorden vinden of een helder plan hebben zonder actie en momentum. Ja, we zijn steeds aan het zoeken. En ondertussen doen we gewoon wat 😉

We blijven vasthouden aan de gedachte dat op 1 dag, we alles helder hebben, dat we weten welke stappen we moeten zetten, dat we weten wat de toekomst ons brengt. Dit begrijpende, toch ook weten dat we nooit wakker zullen worden en weten wat er gaat komen.

En ondertussen, keep pushing forward.

Vanuit je hart

Vanuit die afgestemde plek

Vanuit de wens, je verlangens

Om gehoor te geven aan alles wat in jouw leeft!

Het verschil tussen diegene die zo leven en dus ook idd resultaten realiseren, en diegene die, ok, die niet, is simpelweg diegene die het wel realiseren gestopt zijn, met het wachten, met het onderzoeken HOE ze überhaupt iets moesten doen of ze er nu klaar voor waren of niet.

Start before you are ready!

Weet je wat het is: NIEMAND WEET IETS…of moet iets weten, hoe onzeker jij nog bent over jezelf, hoe veel jij nog vraagtekens zet bij jezelf, hoe stiekum jij overtuigt bent dat jij eigenlijk geen shit weet van waar je nu eigenlijk meet bezig bent.

Totdat je ze het laat zien. Uiteindelijk zullen mensen altijd geloven wie je bent, als jij laat zien wie je bent.

Ok, dit is wat je kunt doen, als je echt wilt geloven in jezelf, als jij naar dat volgende niveau wilt, waar je die persoon bent die je wilt zijn en ook nog eens resultaten behaald:

Handel er dan naar!

Zet je BS opzij, je angst, je weerstand, je wat als gedachten…

Focus op wat jij weet dat je weet dat je weet! Over wie jij bent! Over wat jij wilt. Over waar jij mensen mee kunt helpen.

En dan, handel je ernaar!

Het grote geheim wat succesvolle mensen weet en dus ook aar leven, en waar jij nu toegang tot hebt, is ECHT in jezelf geloven en realiseer je dromen, simpel;

Doe het werk alsof het daadwerkelijk al realiteit is.

PS: Ik doe nog 1 keer de deur open voor mijn high level mastermind coaching. Het is voor max. 4 vrouwen. Werk 3 maanden lang met mij, incl. 1:1.

Dit is wat we gaan behandelen;

Wat is je ware boodschap

Waar ben jij het meest bang voor/ hou jij jezelf nog tegen?

Wat is je allergrootste droom?

Wat zijn je doelen en wat is er voor nodig om hierin echt te geloven en ze tot realiteit te brengen?

Maar ook;

Dagelijkse marketing

Dagelijks je boodschap verspreiden

Dagelijks innerlijk werk

Dagelijks content delen

Dagelijks social media toepassen

Hoe werkt het;

Je hebt volledig toegang tot mij tussen de sessies door.

We hebben een deep dive 1:1 gesprek

Je ontvangt wekelijks een training en werkboek om niet alleen aan je biz te werken, maar ook om het innerlijk werk te doen.

Ik vertel je alles over mijn strategieën in mijn biz. Het is nog geen Mei en ik zit nu al op de helft van mijn inkomen van wat ik vorig jaar 2016 totaal heb verdiend!

Ik laat je zien hoe ik geld verdien, waar dat vandaan komt, wat ik mijzelf vertel en wat mijn dagelijks acties zijn.

Wil je dit?

PM mij op FB of reageer op deze mail, als dit is wat je nodig hebt, om te komen waar je wilt zijn. Ik help je graag!

Je ontvangt dat alle details van deze gave mastermind coaching!