Iedere keer als ik mijzelf weer een bullshit verhaal vertel, onderweg naar dat nieuwe niveau, of er maar in mijn hoofd mee blijf zitten en dus niet ga schrijven, zeg ik tegen mijzelf ; Really, Mo?

 

 

 

Na alles wat je tot nu neer heb gezet, alle dromen die al verwezenlijkt zijn, ga je nu zitten trutten….? Dus ik herinner mijzelf eraan, dat het leven & de biz van mijn dromen hebben, niets meer en minder is dan een keuze.

Om over na te denken; 

ALLES wat je tot nu toe hebt besloten om te realiseren in je leven is gerealiseerd in je leven. Als dat niet zo is, dan heb je simpelweg niet de keuze gemaakt of er was een ander reden voor jou om dat NIET te laten gebeuren. Iets wat misschien bewust of onbewust voor genoeg angst heeft gezorgd of onzekerheid om dat ene goede idee/ inspiratie te volgen, dus zich niet heeft kunnen manifesteren.

Daar kun je heel simpel mee omgaan, onderzoek waar dat vandaan komt en neem de beslissing om je daar door niet te laten tegen houden.

We creëren onze eigen realiteit, weet je nog?

Vraagje; heb jij echt helemaal compleet helder hoe jou mooie leven eruit ziet? Is dat al verankerd in je hart? Dit is iets waar ik zelf iedere dag mee bezig ben, iedere dag stel ik mijzelf vragen; Mo, is dat echt waar je hart van in de fik staat? Voel dit nog logisch en ben ik vol vertrouwen? Dit zijn dingen die ik dagelijks ‘moet’ doen…., mijn realiteit schrijven, mindsetwerk, journalling.

Dit is mijn belangrijkste actie, ieder dag! Dit is hoe ik mijn leven creëer.

Zelfs als ik doelen heb behaald, ga ik een stap verder, ik level up. Ik blijf mijzelf uitdagen, want daar zit mijn groei.

[Het gaat allemaal om de persoon die we worden op weg naar het realiseren van ons mooiste leven…daarom hoor je mij wel eens vragen; ‘Wie wil je zijn’.]

En dit is wat ik veel mensen zie doen. Ze doen af en toe eens journallen, ze schrijven soms hun (nieuwe) realiteit op, maken 1 x per jaar een moodboard….

Nee lieverd, dit is een terugkerend iets, iedere dag weer. Als je wilt dat je dromen, verlangens en wensen wilt realiseren, moet dit verankerd zijn in je donder. Je moet het voelen in je ziel, het moet zo opgenomen worden door je hersens, dat het normaal is.

Journalling is niets meer en minder dan sterke overtuigingen conditioneren. Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.

Ik hou van deze vorm van persoonlijke ontwikkeling, zo simpel en zo effectief…maar leef jij ook al deze gewoonte?

Weet je wat interessant is?

Waar ik ook kom, ik hoor graag iemands verhaal, ik hoor graag naar de uitkomst van waar zij in geloven! En het mooie is, deze mensen zijn succesvol, gezond, sterk, focused, leiders & maken het verschil.

Ik denk dat als we onszelf helemaal GEEN toestemming moeten geven om in de angst te blijven en ons niet laten afleiden, of de angst dat we niet goed genoeg zijn. F*ck off met dat. Het is zo belangrijk om niet mee te gaan in deze gedachtes en deze manier van denken. Wat je denkt, zal jouw hele leven bepalen.

Change your way off thinking & change your life!

En als je nu bekijkt, even stilstaat, zie je dat jij je toekomst aan het creëren bent, en ik hoop dat ik je bij deze wakker schud om een nog mooier, beter, krachtiger, gedurfde, overtuiging kiest DAT JE HET WEL KAN!

En zet dan doooor, alsof het al gebeurt is. IT”S A DONE DEAL.

Ik vertel je bij deze dat ik precies bent zoals jij, als het aankomt op uplevellen, om je ruimte in te nemen, om nog meer je waarheid te spreken. Jeetje, je had mij moeten zien, toen ik mijn livestream deed afgelopen week over het creëren van EPIC goede gewoontes…man man man, zweethandjes hoor, maar weet je, net zoals die goede gewoontes creëren, die mij aardig gelukt zijn, WEET ik diep van binnen dat ik dit moet delen met mijn mensen. Dit is wat ik te doen heb, dus mouwen opstropen, doen & dooooor.

Echt waar, overal waar jij een beslissing over neemt, wordt gewoon realiteit.

Ik weet dat ik dit jaar ieder doel wat ik voor ogen heb, kan realiseren. It’s a done F-ING deal. Want alles waar ik ooit een beslissing over het genomen om het waarheid te laten worden, IS waarheid geworden.

Dus vind een manier om het daadwerkelijk te GAAN beslissen en zet opzij of dat het wel mogelijk is, want je weet net zo goed als ik, dat hoe gekker hoe beter, hoe gaver het misschien is;

Als jij beslist gaat het werkelijkheid worden

Zo gaat het altijd

En het zal ook altijd zo gaan

Hahaha, ja ik praat ook zo tegen mijzelf. Dit is hoe je het leven creëert.

Pffff en weet je wat echt lastig is….de MOED hebben op te springen. Om JA te zeggen. Jezelf comitteren dat je het werk gaat doen. En dan de eerste stap zetten……

EN hoe zet je jezelf nu toe tot die eerste stap?

Jouw leven wordt een creatie van hetgeen jij kiest & beslist!

Dus maak een keus & zet de eerste stap

En iedereen waarvan jij denkt, zo die heeft het goed voor elkaar, zij leeft haar geweldige leven, met de vakanties, met het geld, schoenen, met de toffe mensen, or whatever……onthoud, zij zijn net zo bang als jij…..maar we DOEN het toch!

EN dit is echt mega belangrijk…het is een iedere dag keus.

Als kind ben ik geschopt, geslagen & gepest…..en na mijn burn out, dacht ik. F*ck it, ik ging mijzelf (her)programmeren, om mij niet meer ‘klein’ te krijgen, om mijn bullshit niet groter te laten worden dan mijn dromen. Ik heb besloten om die persoon te worden, die beslist van het hart, die doelen stelt, die actie neemt om ze te bereiken. 

Kijk lieverd,

Je kunt het leven creëren wat anderen van je verwachten, je kunt het leven creëren waarbij je je klein houdt, waarbij je je laat leiden door angst en onzekerheid OF

Je creëert het leven waarvoor je geboren bent & altijd al de keus hebt om te beslissen wat je wilt DOEN.

Dit is hoe ik mijn leven creeer, dit is wat ik vandaag schreef in mijn journal;

Mo, I’ts DONE.

Ik ben die in super goede shape, ik kom nooit meer boven een maat 38 uit

Ik heb een EPIC Empire die €200.000 euro omzet per jaar

Ik hou zo ontzettend veel van mijn business, mijn leven & klanten!

Ik kan alles delen over mijn leven, makkelijk en simpel.

Ik ben een voorbeeld voor duizenden mensen

Ik heb duizenden volgers

#ikbenberoemd

Mijn klanten zijn super succesvol, 100% zichzelf & mega krachtige mooie, prachtige life creators!

Mijn hart staat in de fik, zowel van mijn bedrijf & leven!

Ik bereik ieder doel, simpelweg omdat ik dat besluit!

Wat ik ook wil creëren, ik doe het.

Wat ga jij beslissen vandaag? 

Het is tijd om angst voorgoed de deur te wijzen!

Actie in die taxi, succesvolle mensen zetten doelen gorgeous! Laat mij je zien hoe!

PM mij voor een gratis afstemsessie!