Verlangens en dromen waarmaken, ik ben er gek op. Nee, ik hou ervan!

Wat je droom ook is, een ton omzetten, een 2e huis in de zon, meer vrije tijd voor je gezin, een fitgirl fysiek, het komt uiteindelijk neer op dit; RUST, zowel mentaal, fysiek als financieel.

Het nieuwe jaar is nog maar net gestart en online vliegen de methodes én beloftes voor een supersuccesvol 2024 je al om de oren, niets mis mee.

Maar pas op dat je niet de dromen van een ander volgt, het lijkt wel of de way of life 10K per maand omzetten is geworden, het liefst ergens vanaf een tropisch eiland, met miniaal 4 uur per week werken. ( Ik chargeer natuurlijk een beetje 😉 )

Wat je droom ook is, het start altijd in het hier en nu.

Én je business kan niet groeien, zonder een stevig fundament en dat ben jij.

Het start bij;

 • Hoe wil jij je voelen?
 • Wat wil je ervaren?
 • Wie wil je zijn?
 • Wat wil je dit jaar meemaken? Zowel privé als zakelijk?
 • Met wie wil je werken?
 • Hoeveel klanten wil je?
 • Wat wil je omzetten?

Zoals je ziet startte ik met de persoonlijke vragen, deze maken het fundament sterk en dan kun je dat bedrijf er bovenop gaan bouwen.

Het woordje ver, staat in VERlangen. Het ligt in de toekomst, het is nog geen huidige realiteit, dus je voelt NU een afstand. Je ervaart gedoe, triggers en wat nog niet meer.

Wat ik en de meeste van mijn klanten geleerd hebben over triggers, is dat ze wat komen brengen. Zie het als een feedback voor je eigen gewoontes. Ze zijn simpelweg  een teken dat je naar je gewoontes en gedrag mag kijken.

Verlangens zijn ver weg van het nu en vaak groot, dus knip ze op in stukjes. Focus op het nu, wat je vandaag kunt doen, zoek het randje op van je potentieel, je huidige realiteit en rek steeds je potentieel een stukje op.

Wie wil je zijn?

Focus op je gewoontes en gedrag, zo werk je naar die nieuwe identiteit toe.

Waarom ik je een heads up gaf betreft dromen, omdat veel dromen vaak van buitenaf komen, je omgeving, je coaches, wat je online voorbij ziet komen. Je kunt onmogelijk je dromen waarmaken als je VER van jezelf af bent. Je kunt ook alleen gewoontes creëren die bij JOU passen.

As in nature, as in business

Ik struggle al jaren met mijn fysieke staat van zijn, ok, ik vind mijzelf te dik. Maar 4 keer per week naar sportschool en een streng dieet volgen, pas niet bij mij. Want ik hou dat niet vol. Maar nu heb ik na jaren een manier, mijn manier gevonden, om aan mijn beweging te komen, om mijn eetgewoontes/ gedrag met plezier op te volgen en dát hou ik vol.

Je kunt alleen maar gedrag en gewoontes creëren die passen bij jouw natuur.

Voel je wat ik bedoel?

Datzelfde geld in je business.

Nu kan ik mij voorstellen dat je een beetje de weg bent geraakt in wie en wat je nu moet geloven en wat er nu werkelijk nodig is om je droom ook dit jaar waar te maken.

I get it. I hear you. I got you

Het begint altijd bij de basis, bij jou.

Kies een dag en tijd en ga fijn journalen met de vragen van hierboven. Er gaat een hoop duidelijk worden.

Wil je meer?

Wil je, voordat je dingen gaat doen buiten jouw natuur om, opnieuw kijken naar dat stevige fundament?

Waar je vervolgens op jouw manier aan kan blijven bouwen, zonder dat het je uitput en waar je half Maart alweer klaar mee bent?

Dan nodig ik je van harte uit om een Rondje Rond de plas te komen doen bij mij in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Ik weet het, beetje gekke naam en totaal niet marketingwise, dus een subtiele uitnodiging om op de link te klikken, zodat je er achter komt wat dat rondje jou gaat opleveren 😉 Plus een aantal bonussen en je hebt een rete goede deal, deze vorm en prijs wordt nergens zo aangeboden.

Maar je wilt in ieder geval dat iemand met je meekijkt, die jou helpt verankeren in wie jij bent, voor wie jij er bent, wat je aanbied en wat je prijzen zijn en die je dan ook zonder te trillen als een rietje, je strot uit kunt krijgen. I.Got.You.

Ik beloof je geen gouden bergen. Geen quick fixes. Ik ga je niet beloven dat je hiermee 100K dit jaar gaat binnenslepen, want die belofte heb je net iets te vaak gehoord.

Dit is wat ik je wél beloof als je instapt voor deze pilot:

 • Je ervaart instant verlichting op 1 van de gebieden waar je nu tegen aan loopt.
 • Je leert hoe je van binnenuit, een gewoonte ontwikkeld, zodat je je doelen wel behaald.
 • Je Money Mountain is helder, je weet voor wie jij er bent, wat je aanbod is en welke prijzen je vraagt
 • Je leert hoe je jouw bedrijf neerzet, op een manier die bij jou past, zonder dat dit ten kostte gaat van jezelf, je gezin of je klanten
 • Je voelt je rustig en connected met jouw authentieke ik
 • Je staat te springen om met jouw persoonlijke actieplan aan de slag te gaan

In de afgelopen jaren heb ik helaas steeds vaker gehoord, hoe teleurgesteld mijn klanten waren in bepaalde trajecten. Trajecten waarbij ze veel geld ( 9K, 18K, 30K) kwijt zijn. Om nog maar niet te spreken over de stress en de slapeloze nachten.

Moet je altijd een zes maanden of een jaar traject volgen om je doelen te behalen, nee absoluut niet! En zeker niet als je al wat jaartjes meegaat, klanten hebt en omzet draait. Soms is een kleine reset alles wat je nodig hebt.

Kiezen voor een leukere klant, een aanbod dat feilloos aansluit bij wat je klanten nodig hebben ( wat jij met 2 vingers in je neus doet ), een online programma samenstellen, zodat je nog meer mensen kunt ondersteunen?

Het werkt het prettigst als jij echt JEzelf durft te zijn en als je de basis, JIJ, nooit uit het oog verliest. Dan bouw je aan een stevig fundament, ga je groeien, trek je fijne mensen aan, groeit je omzet……zodat je rust ervaart zowel mentaal, fysiek en financieel.

Dit zegt Marleen erover onze samenwerking;

Wat een bak met liefde ben toch, Monica! Alles mag (of moet) op tafel! Om daar oprecht naar te kunnen kijken. Ik voel me niet alleen lichter als ik je gesproken heb maar ook die 🔥 in je donder. Oprecht dankbaar ben ik dat je al wat jaartjes, op en af, met me meeloopt! Onze laatste call, gaf me weer zoveel helderheid! En niet alleen dat.. ik ben gaan doen wat nodig was. Niet altijd leuk, maar het niet doen, ging niet meer. Ik hou van je liefdevolle directheid!

En dit zegt Rozemarijn erover;

‘Vanuit een diep zielsvertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme, durf ik nu te ondernemen, zo bevrijdend’

Ik heb een eerste online intensive neergezet (betaald), waar deelnemers prachtige, onvergetelijke ervaringen en krachtige inzichten door hebben gekregen. Monica heeft mij ongelooflijk veel praktische tools meegegeven om authentiek anderen te inspireren en te begeleiden.

En dit is precies mijn geheime wapen, dit is wat ik uitzonderlijk goed kan. Ook ik ging terug naar de basis, naar mijzelf en wat mijn natuur is. 2024 I’m up for it! Daarom ook deze nieuwe vorm. En als je het voelt, vlieg je dan met mij mee?

Als je er klaar voor bent om je krachtigste natuurlijke zelf goed neer te zetten; Klik dan op DEZE link of vul direct de vragen in voor de uitgebreide intake.

Ik hoop je binnenkort te zien hier in het Kralingse Bos!

Monica

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.