We zijn krachtige creators and don’t you forget it.

Er gebeurt een hoop en het enige waar we echt controle over hebben, is wat er binnen in ons afspeelt.​​

Van tijd tot tijd merk ik ook, dat die energie mij juist naar beneden trekt, maar wanneer ik mijn aandacht, liefde en energie richt naar binnen, dan voel ik mij veilig, krachtig en dan zijn de dingen superhelder en superfun.

Het is onze taak om de energie hoog te houden en doe daar voor wat goed voelt –  voor jou – voor mij is dat; sporten/ bewegen, gezond eten, geen televisie kijken, een fietstocht maken in de regen en nat worden tot aan je ondergoed (zie de foto hierboven), zoomen of bellen met mijn soulmate friends, wandelen, door blijven creëren. ​​

Again mooierd, het is allemaal energie, die hebben we nodig voor onszelf, onze dierbaren en wat we hier te doen hebben.

En die hoge frequentie is ALTIJD beschikbaar.

Raise your vibe.​​

Wat heb jij nu nodig om je helemaal onder te dompelen in jouw eigen prachtige energie? Geef jezelf dat. 

​​
Dan wil ik je nog de volgende boodschap meegeven;​



Je hoeft nergens om te vragen, als je weet dat je alles co creëert

Je hoeft niet te wachten totdat het eindelijk naar je toe komt, als je weet dat nooit iets voor je wordt achtergehouden

Er is geen reden om je te blijven afvragen waarom het niet voor je werkt of dat je jezelf blijft afvragen wat je verkeerd doet, als je begrijpt dat het allemaal feedback is, tot op dit moment heb je gedachtes, gevoelens en dingen voorgesteld en daarvoor aangetrokken in je leven en business

Er is geen reden om hard voor jezelf te zijn, over hoever het is gekomen, als je begrijpt dat je jouw point of attraction, vibratie & verwachtingen – in ieder moment kunt bijstellen

Friendly reminder; Het Universum test je niet, het reageert op jou.

Jij bent in controle over jouw levens ervaringen.

Je hoeft op niets en niemand te wachten om te creëren waar je naar verlangt

Je bent een krachtige creator, mega high vibe magnificent BEING

Je was het alleen vergeten

Ik ben hier om je hieraan te herinneren, bij deze mooierd,
ILY, Monica


PS; 
​​
Ik heb plek voor 3 High frequency sessies, in deze afgestemde sessie, voel/ kijk/ ik met je mee, waar de blokkade zit, we breken deze open, zodat jouw krachtige levensenergie weer kan gaan stromen, daarnaast ontvang je een persoonlijk afgestemd script om in die high vibes te blijven. 

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, deel ik graag de woorden van mijn soulmate client Angela;

​​
Hoi lieve Monica,

Wat een heerlijke sessie was het gister! 
​Die zindering zit nog steeds in mijn lijf, hoop dat ik daar nooit aan wen  
En mijn nek is nog steeds ontspannen, na 10 jaar! 

​​Heel bijzonder, ik wist dat die whiplash-klachten te maken hadden met dat ik niet aan het doen was wat ik te doen heb. 

​​Dat het gister zo diep van binnen loskwam, is voor mij  een teken dat het vanaf nu anders wordt en daar ben ik echt excited over  

Dat is even mijn eerste reactie voor nu en ik wil nog even zeggen hoe dankbaar ik ben voor jou en je programma(‘s) en voor de super afgestemde sessie van gisteren. 

Dank je wel lieverd, hele fijne dag ️

Liefs, Angela


​​​Reserveer hier je plekje.
Je ontvangt tijdelijk 50% korting.
Ik kijk er naar uit,

Heb een mooie dag!​​​​​