Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik wil helemaal niet nadenken over wat ik moet doen…

Of wat mijn ‘brand’ is…

Of hoe ik iets moet plannen of eindelijk het geheim te moet weten wat er nu werkelijk voor nodig is om….( vul maar in…)

De simpele waarheid?

Ik geloof dat ik hier ben omdat God een bedoeling heeft voor mij, ik geloof dat er een bedoeling is voor ons allemaal…
Of die groots en meeslepend moet zijn, geen idee, voor mij persoonlijk, not so much

Wat ik wel weet is dat mijn primaire output schrijven is (yep, I’m back at it again 💃 )
En daarna spreken, maar altijd expressie

Ik heb een gave om dingen kloppend te maken, te reflecteren en dan keuzes te maken, doen waar je hart van vlamt, maar bovenal om vrijheid te creëren voor mijzelf en dat ook nog eens over te brengen aan mijn volgers, mijn lezers, mijn klanten, zodat zij ook vrijheid voelen.

Want dat is wat ik je wens, vrijheid, zowel fysiek, mentaal als ook financieel. ( Dat is de Feminine, Faith & Finance filosopie 😍)
Iedere dag opnieuw geef ik mijzelf wat ik nodig heb, bidden, een goed ontbijt, bewegen, schrijven en dan door met….niet perse in deze volgorde overigens 😉

Allang plan ik niet alles meer ver vooruit en zet mijzelf al helemaal niet vast in een druk schema.

Ja, ik hou echt wel van een framework en die heb ik ook nodig, om te sporten, te schrijven, mijn business  structuur te geven 😉 maar ik plan mijn agenda niet meer propvol. Qua werk, slechts voor 60% van de week, mijn natuur/ way of being heeft die ruimte zo nodig om te zijn, om mijn zijn expressie te geven.

Wellicht werkt al dat geplan ook niet voor jou (lees dan verder)

Nogmaals, mijn primaire outlet is schrijven, creëren en dan spreken

En het ontmantelen van oude koude geconditioneerde gedachtes/ aangeleerde patronen, dat is wat ik in ieder moment doe, waar ik soms dagen met mijn business buddy’s en vriendinnen over en weer voiceberichtjes over in spreek.

Of ik nu een blog schrijf. Een podcast op neem of een boek schrijf. Video maak. In mijn 1:1 mentoring. Een cursus creëer of in welk onderdeel van mijn business dan ook.

Het is mijn waarheid, maar die was ik door verschillende omstandigheden even ‘kwijt’. Als je de materie eenmaal leeft, shiften je prioriteiten. ;-). Maar dit weet ik al jaren. Dit is hoe ik leef, zo bouw ik mijn leven en business.

Ik heb een hekel aan dingen die mij vertragen in het creatieve proces. Ik wil gewoon dingen delen, zoals ze binnenkomen en dan weer verder met mijn leven.

Wie zegt dat business op een bepaalde manier moet?

Of dat je een fancy website moet hebben?

Of Iedere jaar nieuwe zakelijke foto’s?

Of dat je x aantal volgers moet hebben? Of op je lijst moet hebben?

Of dat het de hoogtse tijd is om al je schaduwkanten te omarmen ( weet je wel hoeveel wij er hebben? – dat dus – BS )

Voor mij hebben al die dingen mij nooit iets gebracht, het leverde mij niets op, en het is een valkuil waar ik net even iets te vaak in getrapt ben.

Waar staat je hart van in de fik? en wie moet je zijn om?

Deze dingen vind ik veel belangrijker en hier heb ik de afgelopen jaren naartoe gewerkt….dus mijn zijn vandaag de dag, IS mijn 2e natuur.
De waarheid is als jij jezelf durft te zijn, uit wat er in je leeft, met God aan je zijde, hoeft er nooit, maar ook NOOIT iets aan toegevoegd, gepolijst of mooier gemaakt te worden.

Waarom denken we toch steeds dat er iets niet goed is? Waarom gaan we tegen onze natuur in?

Het enige antwoord is menselijkheid. En niets menselijks is mij vreemd. Onze gedachten en emoties kunnen als een flipperkast tekeer gaan en als je vanuit die staat van zijn steeds bedenkt….dat een ander idee beter, of juister gaat zijn, of op zijn minst zou laten zien dat je je best hebt gedaan…. als je X, Y, Z zou toevoegen….. bewerken…polijsten… etc….ZUCHT.

Come on now, als kunstenaar is het eigenlijk een aanfluiting.

Als kind van God is het gewoon een gebrek aan geloof.

En hoe je het ook bekijkt, het komt neer op; niet ALL IN durven te gaan.

Er niet in slagen om ALL IN te gaan in het zijn wie jij bent en hoe God JOU heeft gemaakt en waarvoor hij jou hier heeft gebracht.

In plaats daarvan worstel je tegen je eigen geest en je eigen natuur en mep je iedere vorm van expressie dood.

Vandaag wil ik je vertellen dat er een reden is waarom je zou willen dat het simpeler kon;

Er is een reden waarom je uitgeput of lost bent ( of misschien wel teveel je best doet en daardoor stroomt het niet, want er mag wat voor terugkomen toch? ) van wat je probeert te doen, ondanks dat je weet dat het in de kern is wat je BEDOELD bent te doen!
En de waarheid die je wellicht vandaag moet horen is dat je het simpelweg niet de KERN laat ZIJN, op de manier waarop het naar voren komt.

Right?

Wat zou het je opleveren als je dat wel zou doen?

Monica

PS; Hulp nodig om een shift te maken naar deze staat van ZIJNS vrijheid? Waarin je jouw natuur de KERN laat zijn? Wellicht is het Rondje rond de Plas precies wat jij nodig hebt, op dit moment.
Let’s talk. 🔥

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.