De nummer 1 vraag die mij het meest gesteld wordt, is deze; ‘ Ik heb moeite met klanten aantrekken’.

Mijn wedervraag is meestal; ‘Heb je het al besloten?’.

Wat ik keer op keer zie gebeuren is dat mensen verdwaald raken in het gedoe……..én ze zijn bezig met de verkeerde dingen, om maar niet bezig te zijn, met datgeen wat ze eigenlijk zouden moeten doen. 

Wat zijn de verkeerde dingen?
Ze houden zich bezig met hun website, want die moet eerst af zijn. Ja een website is zeker handig, maar als niemand jou kent, komt er ook geen hond op je website, want naar wie of wat moeten ze zoeken, snap je?
Datzelfde geld voor een logo, overigens. Ze zijn uren bezig met hun logo, schakelen daar ook weer mensen voor in, die ze moeten betalen, met geld wat er eigenlijk niet is en -of er is geen plan om die investering terug te verdienen.
Again, een logo, gaat ook niet voor klanten zorgen.
Ok, ik dwaal af van mijn boodschap, maar dit zijn wel de uiterlijke gevolgen die ik voorbij zie komen en dat komt, omdat er aan de voorkant a.k.a de binnenkant iets niet op orde is, iets niet helemaal in lijn is met…..er is niet besloten. 

De absolute nummer 1, die er voor zorgt dat je klanten aantrekt, is de (interne) BESLISSING maken, dat er klanten gaan zijn. PUNT.

Mocht je je nog afvragen, of je met jouw idee wel een boterham (liefst een goed belegde boterham te verdienen valt) nou lieverd, ja. Want die tekeningen, je kunst, je gedichten, je geweldige methodiek die jij wilt inzetten, voor blijere mensen, guess what, daar staat dus lijnrecht tegenover dat er dus mensen zijn die dit nodig hebben van jou.

Dit is een Universele wetmatigheid.

Als je succes moeiteloos wilt maken, laten we zeggen, er een ‘done deal’ van maken en je weet door simpelweg die beslissing te nemen en te zeggen, dit gaat gebeuren, dan gaat het gebeuren. Je maakt er een niet onderhandelbaar ding van en trust me, dan heb je al de helft gewonnen.

Hoeveel iemand ook bewust is, weet hoe je energetische leiderschap toepast, de resultaten en uitkomsten vanuit de oneindige mogelijkheden wilt realiseren, kunnen alleen gerealiseerd worden wanneer ze daar een heldere, interne beslissing op hebben genomen.

Een NIET ONDERHANDELBAAR besluit op hebben genomen.

En voor legio mensen speelt dit zich af op een NIET zo bewust level in hun mind en dat is waar het voor de meeste keren ook blijft.

Alles wat al in hun leven en beetje business afspeelt en dus blijft opdagen in hun realiteit is een perfecte reflectie van geconditioneerde, vastgeroeste overtuigingen en mindsets op een manier waarvan ze denken dat de wereld zo werkt en ze zullen nooit ‘wakker’ worden en zichzelf oprecht vragen gaan stellen als; ‘Is dit het nu werkelijk allemaal’……en – of waarbij ze zich afvragen of ze de uitkomsten echt kunnen veranderen en echt hun ware verlangens kunnen realiseren en komen er überhaupt nooit achter of het leven op een manier kan werken vóór hun.

Kijk maar eens naar alles wat je al gemanifesteerd hebt. Alles maar dan ook alles is begonnen met het nemen van een beslissing, right? Maar dat niet alleen, er komt ook een zekere houding bij kijken, een bepaalde slagvaardigheid, een vastberadenheid, die er voor het nemen van die beslissing nog niet was.

Ok, dus dat hele beslissing nemen dingetje snap je en dan besluit je dat je nog harder moet lopen om…..want je denkt, dat dat de oplossing voor alles is. Ok succes.

Wat je eigenlijk zou moeten doen, is…..ja, een besluit nemen, maar wat zit er onder die beslissing? Waar is de beslissing helemaal in gehuld?

Precies.

Die MOFO intrinsieke motivatie.

Er moet een reden zijn, niet op menselijk/ aards level, niet op het niveau van wat mogelijk is, of dat het wel tof zou zijn, maar op een dieper ZIELS niveau, wat compleet logisch is voor jou en wat eigenlijk NIET ONDERHANDELBAAR is. (of zou mogen zijn)

Dus als je toko niet stroomt zoals je zou willen, heb je dat echt wel op een dieper niveau besloten WAAROM je dit wilt?

En als het helder is, waarom je dit wilt, waar maak je het dan nog onderhandelbaar? 

Als je zegt wie je bent, wees dan die persoon.
Hou op en dien je mensen.

Voor mij, in mijn leven en die dingen die ik belangrijk vind, is het nooit zo geweest, oh ik doe dingen omdat mensen mij dan aardig vinden, ik doe dingen, ook in business, die mij een bepaald gevoel geven –  een hell to the yess gevoel.

Mijn niet onderhandelbaar ding op dit gebied is, en wat ik geleerd heb om te managen, als het aankomt op beslissingen nemen, zijn gebaseerd op die gevoelens die ik wil ervaren.

Voor mij gaat het om, het ‘concept’ van echt connected zijn met mijn ware, ziels bedoeling en die onderliggende intrinsieke motivatie.

En dit is ook weer zo’n zwart en wit dingetje……we realiseren, staan onszelf toe, of worden wat eigenlijk NIET ONDERHANDELBAAR is voor onze ziel.

Eigenlijk is het compleet debiel en zonde van je tijd, als je dingen doet die niets betekenen voor je ziel en zolang je niet besluit dat je een gave business en leven wilt realiseren……dan is alles wat je doet, onderhandelbaar en dan realiseer je de droom van een ander en niet die van jezelf.

Dus mooierd, what’s is gonna be?

Wil je hieronder met mij delen, wat voor jou absoluut niet onderhandelbaar meer is?

​​XO,
Monica 

 

PS:

Het is zover, je kunt je nu aanmelden voor de week waar je stiekum op zat te wachten…..de say Hell Yess to life & biz week.

 

Vanaf 11 November, neem ik je 4 dagen lang mee in het proces van afstemmen en ACTIE, voor magische resultaten.

Een 4 daagse gratis business training.

Een training waarin ik jou 4 dagen lang begeleid om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen.Waarop je op alle gebieden in je leven JA zegt.

Wat zou het je leven & business opleveren als jij ECHT trouw bent aan jezelf?
Wat zou het voor je omzet doen, als je nu eindelijk JA zegt tegen wie je bent & waar je voor staat?
Wat zou dat voor je klanten betekenen, als jij voluit gaat staan voor wie je werkelijk bent?

De resultaten waar je naar verlangd liggen altijd in het doen, doe je mee?
4 dagen lang deel ik mijn kennis, inspiratie en liefde met jou.

We starten op maandag 11 November.​
Je kunt je hier gratis aanmelden:

https://monicajob.com/hell-yess/


I. Can’t. Wait.

❤ Monica