Laatst kreeg ik de comment van iemand; ‘Zo dat heb je goed gemanifesteerd, in deze tijd’. (Dat was nav ons volgende droomhuis, waar ik vanmiddag de sleutel van krijg! ? ?)

Dat huis komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, daar is het e.e.a aan vooraf gegaan. Ik heb steeds gewerkt om alle omstandigheden ALIGNED te krijgen.

Mooierd, wat als het enige wat je hoeft te doen, IS, te ontvangen waar je altijd op gewacht hebt? Waar je al zolang op wacht, waar je al zo lang van droomt?

Want het waarmaken van iedere droom, start eerst IN jou.​​


En wat als het enige is wat je hoeft te weten hierin, is dat je weet dat het NU beschikbaar is?

Ja het kan nog mijlenver aanvoelen, maar het is eigenlijk natuurlijk al hier…..

1 hele krachtige sleutel – om je dromen waar te maken – is je verlangens volgen. Je verlangens die dragen een energie met zich mee.

Als het verlangen is om (veel) geld te ontvangen is, IS dat helemaal ok. 
Als het verlangens is om een ander huis te manifesteren, geweldig!
Als het je verlangens is om een toff baan in een organisatie te hebben, is dat helemaal ok.
​​​​

Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem.
Jij bent veilig met ieder verlangen.​​​​​
Je bent je verlangens waard.​

Wat is ervoor nodig om die energie toe te laten? #eveneenvraagdieopkomt.

Alles wat jij nodig hebt, waar jij naar verlangt, kan pas opdagen, als jij opdaagt voor jezelf.

Want dit is de deal, ok?

– Het kan pas plaatsvinden/ gebeuren als jij het los kunt laten, stop met het zo krampachtig vasthouden
– Het gebeurt wanneer je shift van – ‘wanneer ik kan/ het waard ben/durf’ naar​​​​​​: ‘Duh, logisch’
– Het gebeurt als je het verwacht, het voorspelt, het claimt en tegelijkertijd en ook – yeah whatever – er over zijn.

Want laten we even eerlijk zijn, wanneer je iets verwacht en het voorspelt, het claimt en WEET dat het gaat gebeuren….dan kun je toch net zo goed NU willen, want wat je wilt is zo geweldig, dat je je er niets eens druk over maakt.​​​
​​
​​​​​​Ja je weet dat het komt, je weet dat je er gewoon bij kan relaxen en je weet dat je alleen in die vibe hoeft te blijven.

De vibe van, oh yeah alles is goed, alles komt goed!

Ja, is je vibe echt zo goed, dat je erbij kunt chillen? 
​Dat je echt kunt relaxen? IS dat echt zo?


Het gebeurt als je afgestemde acties neemt, die hand in hand gaan vanuit de persoon die jij bent, MET deze vibe (of diegene waarvan je aan het wachten bent, om eindelijk te zijn). Wees haar NU. Wees die – ik wil alles uit het leven en mijn business halen persoon – NU.

Er volgt altijd actie, dan wel energetisch – mindsetshizzle, maar ook zeker praktisch. Wat doe je als je wilt sparen voor een nieuwe auto? Die komt ook niet uit de lucht vallen, dan open je een extra spaarrekening, waar je iedere maand geld op stort en er niet van af haalt, totdat je die auto kunt kopen.

En ja, voordat ik mailtjes terug krijg, dat er tig manieren zijn om een auto te manifesteren, of de lotterij kan winnen, of een auto cadeau kan krijgen, sure – I know that. Maar ik zit anders in elkaar, ik vind het geweldig om dit helemaal ‘zelluf’ te manifesteren, want ik hoef en wil niet afhankelijk zijn van iets of iemand buiten mijzelf om, ik creëer dit zelf en dat is voor mij vrijheid.​​​​

Ok terug naar jou ?​​

Wat betekent, dat het gaat gebeuren, op het moment, dat jij claimt, owned en de vibe hebt van: ‘Ja, duh, logisch’. Dat je JA zegt tegen je ziel, JA zegt tegen het leven.

For the record:
Dit is geen rant voor de faint hearted – altijd maar in de lotus houding zitten wachten op – nooit nemende actie, niet (voldoende) gecommitteerd AF zijn – voor zogenaamde spirituele ​​​​​​leiders. 


Je weet dat je werk te doen hebt. Zowel innerlijk als daarbuiten.

En zo weet je welk werk je ‘moet’ doen:
​Wees volledig eerlijk met jezelf, over hoe je überhaupt komt opdagen in de energie van je verlangens, ​​​walk your talk, voelen, belichamen, verwachten, verwonderen, voor open staan, claimen, het innerlijk werk doen, vertrouwen houden – the whole shabang! 

A​​ls je wist dat er niets is waar je je zorgen over hoeft te maken en dat het allang in steen geschreven staat.

Stel je eens voor!
Als het al in steen geschreven staat.

Wie zou je dan zijn?
Hoe zou je dan op komen dagen?
Hoe zou je het spel van JOU zijn dan spelen?​​​​​​​​

Gewoon iets om over na te denken, om mee te nemen in dat ding wat we leven en business noemen, gewoon weten dat je het kunt vertrouwen en weten dat alles waar je naar verlangt er al gewoon is, daag op zoals de persoon die je wilt zijn en alles waar je naar verlangt daagt op voor jou!​​

OF je doet het op die andere manier, die je al kent….de dit-is-waarom-ik-het-nu niet/ probeer/ kies – manier…

Welke manier dan ook, het is aan jou!

Kies voor jou,​​​​
Je bent je verlangens waard,

In liefde,
Monica ​​​​​

PS: 

Deze maand gaan de deuren open van een gloednieuw programma. Tipje van de sluier, het gaat over manifesteren, over geld, over liefde. Hou je mailbox in de gaten.​​ Ik vertel je er later mee over.