…Wie anders dan mijn soulmate clients kunnen jou vertellen, wat het jou precies oplevert, als je met mij werkt…

‘Ik kon mijn kroon weer rechtzetten en doorgroeien naar meer fun en omzet, zonder hard te werken’

Zij heeft mij bewust gemaakt, dat alle antwoorden waar ik naar opzoek was, dat ik die in mijzelf kom vinden. Iedere keer weer. Monica heeft mij laten inzien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Wat ik mega fijn vind, is dat zij zich afstemt op jou, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’.

Fleur Bakker

‘Monica heeft mij laten zien dat het echt bij mijzelf begint, met hoe ik over mijzelf denk’
 
De groep was superfijn, zoveel liefde, herkenbaarheid en support. Monica is echt een super motivator, spreekt uit eigen ervaring, weet precies wat er bij je speelt en haalt dat boven tafel en geeft je hele fijne tools om blijvend aan het werk te kunnen aan jezelf en je bedrijf.’
Kristel Kuiper

‘Voor krachtige licht-verschuivingen in je business moet je bij Monica zijn’. 

‘Zij heeft mij laten inzien dat simpele oefeningen groots succes brengen. Ze heeft een frisse en dynamische energie en die je zullen inspireren en ondersteunen op jouw uniek pad. Ik heb er nog geen tel spijt van gehad’.

Steffi Pieters

‘Ik zocht een coach die zowel een spirituele instelling heeft en die een praktische vertaalslag kon maken en dat vond ik bij Monica’

‘Zij heeft mij geholpen om uit te vinden wat ik heel graag doe én met gemak én zij heeft mij echt laten ervaren hoeveel er mogelijk is als je durft te kiezen en de rest gebeurde eigenlijk als vanzelf’.

Judith Verschuren

‘Monica is voor mij dé coach die je begeleid om uit je oude ik te stappen, zodat het daarna stroomt’.

‘Zij heeft mij laten zien dat ontvangen puur vanuit liefde voor mezelf is en dat ik door die stromende, levendige, vreugdevolle energie, steeds meer moois aantrek.’ 

Angela Ruijer

‘Ik voel hoe mij dit innerlijk veranderd heeft en dat dit de basis is voor de rest van mijn leven’

‘Monica heeft shifts laten plaatsvinden op energetisch niveau, waardoor mijn mindset is veranderd en zeker ook hoe ik naar dingen kijk. Ik weet dat dit er altijd gaat zijn, het hangt niet meer af van wat iemand anders zijn idee is over een businessplan of hoe ik business zou moeten doen. Dit is het.’

Ilse van Meerbeeck

Dit zijn enkele berichtjes die ik spontaan via verschillende Social Media kanalen heb gekregen

Weet je genoeg?

Ready to become the match? Je business en leven helemaal in lijn te brengen met wie jij bent? Zodat je alles kunt ontvangen waar je naar verlangt?

Boek dan je matchcall hieronder

Let’s talk mooierd

Ik werk alleen 1 op 1. In 4 of 6 maanden containers.

Als je nog gedoe ervaart rondom geld, dan is wellicht mijn online programma Mastering Money Honey wat jij nu nodig hebt. 

Wanneer je een call boekt, kijken we samen wat op dit moment het beste bij jou zou passen. Als ik denk dat we geen match zijn, stuur ik je met liefde door naar iemand anders.