Wie anders dan mijn soulmate clients kunnen jou precies vertellen wat het je oplevert als je met mij werkt?

Oh wat wordt ik hier blij van, dankbaarAF………enne een tikkie ongemakkelijk dit……..maar supergaaf! 

 

 

 

Marlies Schouten

Marlies Schouten

Samenwerken met Monica is magisch: ‘Mijn eigen business is echt een eigen afgestemde business geworden, binnen 4 maanden mijn omzet verdriedubbeld, meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik doe, elke keer afstemmen met wie ik ben, wat ik wil en daardoor ook wat goed is voor mijn bedrijf en daarnaast ook meer rust, meer (zelf) liefde, meer openminded en inmiddels weet ik echt dat alles mogelijk is, als je dat besluit maar neemt, het begint bij een keuze – Ik kan Monica van harte aanbevelen! – Marlies, de trotse eigenaar van PrAUWd.

 

Fleur Bakker

Fleur Bakker

‘Door de samenwerking met Monica ben ik mij bewust geworden van het feit dat ik mezelf, op een bepaalde manier klein hou, ik mocht mijn Koninginne Kroon weer aannemen om door te kunnen groeien, naar meer omzet, fun, zonder hard werken, maar juist vanuit flow en liefde.

Zij heeft mij laten zien, dat ik goed bezig ben, op een manier die bij mij past, dat ik het niet buiten mijzelf hoef te zoeken. Ik raad het een ieder aan om met Monica samen te werken, zij stemt echt op jou af, dwingt niets af en voelt heel goed aan wat je nodig hebt om verder te komen. Ze geeft ruimte, vertrouwen, inzichten en daarmee vanzelf de groei waar je naar verlangt’ – onwijs bedankt voor alles’ 

(flavourvisagie.nl) 

Ilona Blom

Ilona Blom

Lieve Mo, jij voelde oprecht mijn pijn en intense verdriet, het niet kunnen landen in wie ik werkelijk ben omdat ik een hybride mens ben op aarde en daardoor altijd ‘AAN’ sta voor de ander, om de brug te zijn tussen meerdere werelden, en mezelf daarbij compleet opzij zet. Ik kan me nog goed herinneren dat er een moment was waarop je zei ‘laat je business even voor wat het is en focus je op jezelf en wat je nodig hebt, jouw business draait binnen no-time zodra jij jezelf de toestemming geeft ook hier te mogen ZIJN’. Die zin was en is nog steeds goud voor mij!
 
Vele diepgaande gesprekken hebben we gevoerd waarbij jij het was die mij mijn eigen tranen liet zien omdat ik het niet meer kon, zo opgesloten zat ik in mezelf. Beetje bij beetje wist je me open te breken en iedere keer als we contact hadden herinnerde je me altijd aan mijn spark. Mijn spark die oplaaide als we het hadden over mijn missie. Je zag het en twijfelde er geen moment aan. Die spark was doorslaggevend!
 
Dat was en is nog altijd zo enorm waardevol voor me want je herinnerde me aan mijn ZIJN. Je herinnerde me aan dat deel van mij wat altijd nog levend was ook al dacht ik vaak dat het dood was. Je hebt me laten voelen dat het nooit dood is geweest. Het was slechts tijdelijk verborgen door trauma maar kon zichzelf weer prima her-openen. Ik had alleen die enorm liefdevolle schop onder mijn kont nodig die mijn ware ogen voor mezelf weer opende. En dat gebeurde.
 
Ik voelde eindelijk weer na lange tijd de levenslust door me heen stromen puur doordat ik alle focus van het MOETEN had afgehaald. Het moeten wat ik al vanaf baby af aan voel is nu niet meer zo belangrijk. Je hebt me teruggeworpen op mijn zijn en vanuit daar is de vrijheid ontstaan in wie ik werkelijk ben. Moeiteloosheid.
 
Dat is het woord wat met ieder mens zou moeten resoneren want dat is hoe we in onze kern zijn. Je bent een heel bijzonder prachtig mooi ‘mens’ die de kern weet te raken op subtiele wijze en ik weet zeker dat onze samenwerking zal blijven, of dit nu aards is of niet aards. You know what I mean 😉 – Ilona
 
 

Judith Verschuren

Judith Verschuren

‘Ik zat vast en was rondjes aan het draaien in mijn alleentje. Ik zocht een coach die zowel een spirituele instelling heeft en die een praktische vertaalslag kon maken en dat vond ik bij Monica. Zij heeft mij geholpen om uit te vinden wat ik heel graag en mét gemak doe én zij heeft mij laten ervaren hoeveel er mogelijk is door te kiezen en de rest gebeurd eigenlijk als vanzelf’. – Judith Verschuren.