Voor vrouwelijke ondernemers met een missie, die high achievers, maar die het net even anders willen doen

Maak kennis met een nieuwe manier van ondernemen, wij geloven niet in hard werken, maar in anders werken

Voorbij de bestaande paden, voorbij alles wat je nu weet, voorbij de huidige paradigma’s

 

Na met meer dan tientallen ondernemers te hebben gewerkt, heb ik een zeer interessante ontdekking gedaan;

Om een programma, een passie, een volgend verlangen waar te maken, vraagt dat in eerste instantie iets van jou, dat vraagt namelijk om verbinding, verbinding met jezelf op een laagje dieper.

Creëren is freakin’ magisch én het is ook een spel, waarbij je mag spelen in het los te laten, om onthecht te zijn van de uitkomst en je energie hoog houden. Manifesteren vraagt om je flow, je voorwaarden, je joy, keer op keer te volgen en steeds te kiezen voor wat je wel wilt.

Durven kiezen voor wat je echt wilt. Voor wat echt belangrijk is voor jou en dan zorgt ervoor dat je steeds in verbinding bent met jezelf en ervaar je dus meer en meer magie in je business en leven.

Weet je, een supertoffe business en een gaaf leven, starten helemaal niet, bij de omschrijving van je ideale klant, of hoe vaak je een webinar geeft, of hoe vaak je op social media aanwezig bent, of hoeveel likes je wel of niet hebt op je prachtige posts, of dat je je funnel wel op orde hebt……..dat vraagt eerst iets magisch van jou, de (soul) strategie komt daarna, echt!

Waarschijnlijk ben je net zoals ik, gestart met het idee, dit gaan we doen. Je bent gestart zoals het hoort, zoals iedereen het doet, zoals iemand je ooit vertelde hoe je een business kon realiseren………..maar als je eerlijk bent naar jezelf, zie en voel je ook, dat het nooit gewerkt heeft voor jou – jij moet jouw ding doen, vanuit verbinding, vanuit je hart, op jouw voorwaarden en op jouw manier….maar hoe dan? Right?  

 

Change the way you think & you will change your life

Change the way you feel & the MAGIC becomes real

 

En mooierd, de reden waarom je tot op heden nog niet ALL IN bent gegaan, komt door een ‘angst’.

Weet je wat er werkelijk onder ligt;…..de ‘angst’ om jouw eigen licht en kracht te kunnen dragen.

Jij weet hoe jij kunt creëren in de energie, jij weet hoe de Wet van Aantrekking werkt. Jij weet dat je goud in handen hebt.

Het weten, voelen en OWNEN, wie jij werkelijk bent en waarvoor je werkelijk hier bent. This shit is Mothafucking scary AF….right?

 

In jezelf geloven is een keus. Weten hoe jij jouw business wilt doen is een keus. Doen hoe jij je business wilt doen is een keus.

 

Hoe zou het nu zijn…..

Als je owned wie je werkelijk bent.

Als je owned wat je kunt.

Als je jezelf volledig accepteert en liefhebt. ( dat laagje dieper )

Als je owned dat jij een daadwerkelijke impact kunt maken.

Dat zou geweldig zijn, right? En ik ga er even van uit dat je dit ook al voor een groot gedeelte weet & doet – anders was je hier nu niet – maar ik wil je uitnodigen voor dat laagje dieper! Als je meer wilt manifesteren in je leven, zul je (weer) een laagje dieper in jezelf moeten aanraken. MAGIC!

 

Holy quacamoly, hoe zou dat zijn, om DIT ALLEMAAL op een dieper niveau te ownen? 

Wat dacht je hiervan;

Dan hoef je nooit meer 2 x over je prijzen na te denken

Dan doe je nooit meer een stap terug of consessies

Dan twijfel je nooit meer aan een idee

Dan groeit het vertrouwen met de dag

Dan volg je de energie en die inspiratie die je krijgt, direct

Dan weet je dat jij er bent voor die mensen die jou nodig hebben 

Dan weet je dat er altijd klanten voor jou zijn (ondanks deze overvolle markt)

 

 
Klaar om die magie toe te passen?
 

Ik ben Monica. Ik ben een echte Rotterdamse en ik hou van mijn rol als moeder en vrouw. Ben een complete nerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en alles wat te maken heeft met ondernemen in deze nieuwe tijd.

1 van die dingen die mij en mijn werk anders maakt, is dat ik het energetische en praktische combineer om mijn droomleven en business te realiseren. Tot in iedere cel van mijn lijf, begrijp en pas ik het concept toe, van het innerlijk werk doen, frequentie werk doen, het helen van het verleden, het verwijderen van belemmerende overtuigingen, ruimte maken voor mijn volgende verlangens en daar weer een energetische match mee worden. Ik beklijf dit, ik own dit, ik leef dit. Ik zie wat de veranderingen zijn geweest in mijn eigen leven & business. MAGIC!

In a nutshell;

Van een laag zelfbeeld naar zelfliefde, hét startpunt van creatie.

Al 25 jaar samen met mijn soulmate ( maybe, even twin flame 😉 )

Van schulden naar volop financiële ruimte

Ik doe niets wat de zogenaamde experts zeggen, ik volg mijn eigen flow, waarheid & FUN

Ik loop het liefst op sneakers, ben en blijf wel een Rotterdammert hé 😉 & ik hang graag met mijn neus in een pot vers gemalen koffie van mijn mama

Ik ben er voor vrouwelijke ondernemers, leiders van deze nieuwe tijd en die high achievers, die het net even anders willen doen

 

Tijdens dit event deel ik precies met jou, hoe jij een gouden combi maakt, tussen je afstemming, je intuitie en je strategie, gegarandeerd dat je een inklikmoment ervaart van hier, tot de maan en weer terug,  waardoor jij weer helemaal AAN gaat. Je voelt de magie en die kun je toepassen in je business.

 

Na deze dag;

  • Weet jij hoe je je business nog meer in lijn brengt met wie jij werkelijk bent
  • Weet jij hoe je op een fijne manier, dagelijks kunt werken aan je mooie mindset, zodat je direct al meer zelfvertrouwen, focus en flow ervaart.
  • Weet jij hoe je meer klanten kunt aantrekken, zonder allerlei mega ingewikkelde strategieën. ( ik deel mijn ultieme tip met je )
  • Weet jij wat je dagelijks kunt doen, om je vibe hoog te houden, zodat je een match wordt en blijft met je ware verlangens
  • Heb jij een afgestemde, helemaal in lijn met wie jij werkelijk bent, blauwdruk, die je op alle vlakken meer overvloed gaan brengen.
  • Weet jij precies wat je te doen hebt om ieder verlangen die je hebt, waar te maken!

 

Plus ik laat je kennis maken met deze nieuwe manier van ondernemen!

Om maar iets op te noemen ?

Are you in gorgeous?

Praktische details:

Het event vind plaats in het te fijne Heart to Heart in Bussum op Donderdag 2 April 2020

De inloop is vanaf 13:00 uur, we starten om 13:30 uur en we sluiten deze dag af om 17:00 uur.

Je ticket kost €57,00 ex. BTW.

Kom je samen met je business bestie, dan krijg je een flinke korting, je betaald samen, €77,00 ex. BTW.