​​​​Breek met je oude paradigma’s die je klein en (schijn)veilig houden – je bent voor zoveel meer geboren!

Gisteren bevond ik mij in een oud paradigma, althans dat dacht ik, die van hard werken en het allemaal moeten kunnen bedenken, er voor iedereen zijn en vooral weten wat de volgende logische stap is, herkenbaar iemand? ??

Maar ik voelde vooral heel veel zwaarte. Voor hooggevoelige mensen, HSP’ers, Lichtwerkers en SoulPreneurs, kan dit een uitdagende tijd zijn, je voelt, hoort en ziet van alles, terwijl je ook WEET dat je daar niets mee hoeft te doen. Focus op jezelf, jouw eigen journey, wat jij hier te doen hebt en hou je vibe hoog. 

Dat oude paradigma wat omhoog kwam, werd getriggerd door het collectief wat ik voelde rondom – wat gisterenavond bleek te zijn; Blue Monday – tis maar wat jouw waarheid is hé. 

Goed, dan kun je 2 dingen doen;

1. Onderzoeken of er nog iets in jou is – wat je mag helen op dit stuk en/ of 
2. DIRECT kiezen voor een nieuwe waarheid en vibe.

Ik kon echt voelen dat voor een heel groot gedeelte niet over mijzelf ging, maar hoe kom je van die zwaarte af? Right?

Dus ik stelde mijzelf de vraag – wat heb ik nu nodig? 

Dat antwoord was heel helder, een dutje. En dat gaf ik mijzelf. Slapen is voor mij helend en voordat ik gaat slapen, zet ik een intentie op helderheid, dan is het als je weer wakker wordt, weer een freakin’ feestje, wat dan is het zo duidelijk als wat.

Na het dutje was het zo duidelijk als wat, mijn bestaande/ huidige paradigma’s NOG MEER afbreken en nieuwe creëren. 

Want ja, en dit weet jij ook – als we een nieuwe realiteit willen realiseren, zullen we moeten breken met oude paradigma’s, afscheid nemen van de geconditioneerde leugen, van hoe we het altijd hebben gedaan en in het nieuwe stappen.

De definitie van waanzin is, steeds hetzelfde blijven doen, maar andere uitkomsten verwachten. Dit dus. #koekoek

Dus breek met die zogenaamde veilige paradigma’s – die je soms onnodig vermoeid, uitgeput, verdrietig en boos maken en creëer nieuwe.

Hoe dan?

1 van de tools die ik gebruik om te shiften naar een nieuw paradigma, is journalen. Yep, ik schrijf mijn leven en business naar ( een nieuwe ) realiteit.  WORKS EVERYTIME #manifesterenalseenMOFO.


Dus vandaag wil ik graag 1 van mijn scripts met je delen, here goes;

Ik hou van de vrouw die ik vandaag de dag ben en wie ik nog ga zijn in de toekomst
Ik koester het innerlijke goud in mij.​
Ik vertrouw mijzelf
Ik own de waarde die ik ben in deze wereld​​​
Iedere keer kies ik ervoor om niet mee te gaan in de angst, boosheid en verdriet van een ander
In ieder moment voel ik wat ik nodig heb en ik geef mijzelf ook dat
Ik kies voor geluk
Ik ​​heb gekozen om niet meer mee te gaan in de ondernemers rollercoaster
Ik creëer mijn eigen pad
Ik ben een ongelimiteerde, krachtige, manifesting powerhouse
Ik volg altijd mijn intuïtie
Alles werkt altijd uit voor mijn hoogste goed en voor alle betrokkenen
Ik creëer altijd next level paradigma’s, waar ik alleen maar in hoef te stappen, want dat is wie ik werkelijk ben.
Keer op keer zijn mijn keuzes helemaal aligned en ervaar ik de grootste plezier.
Dag na dag, maand na maand, jaar na jaar, ervaar ik mijn leven met het grootste plezier
En mijn business sluit hier 100% op aan.
Ik geef mijzelf keer op keer toestemming om mijzelf te zijn, om de boodschap door mij heen te laten stromen, ​om te doen waar ik blij van wordt, om te ontvangen en te creëren waar ik naar verlang.
Yes, mijn leven gaat over ZIJN, dienen, geven EN ook over ontvangen, rijkdom, overvloed en liefde.
Dit is wie ik kies te zijn.

Mooierd, nu jij ???​​​​

​​
Het geheim van een nieuwe realiteit creëren is breken met de geconditioneerde leugen, met je huidige paradigma’s en leg dan de lat weer iets hoger, niet vanuit ego, maar vanuit de liefde voor jezelf.  Zelfliefde is hét startpunt van creatie.

Laat je mij hieronder weten, welk paradigma jij neer gaat halen?

Heb een heerlijke dinsdag,

ILY,
Monica​​​​​​​


PS:

Met liefde begeleid ik je om je huidige paradigma’s te doorbreken en dat kan momenteel op de volgende manieren:

1. Als je deze maand meedoet met Manifesteer je Imperium – het basis programma – dan ontvang je ook een 2 uur durende kick start sessie met yours truly t.w.v. €297,00 ex. BTW. In 2 uur, heb jij het vertrouwen, het geloof en een soulplan om hem te rocken in je prachtige business.

​​HIER lees je er alles over.


Wil je je oude paradigma’s rondom geld doorbreken?

2. Op woensdag 27 Januari 2021 om 11:00 uur geef ik de Masterclass: De Energie van Geld.​​​​​​​​​​​​​

Ik ga 4 sleutels met je delen, zodat je NU ECHT in de flow van (meer) geld ontvangen komt.

Mooierd, na deze Masterclass:

  • Voel je eindelijk dat jij het waard bent, om ook (heel veel) geld te ontvangen – om dus ook dit verlangen waar te maken
  • Heb je een shift gemaakt in je mindset, dag dag schaarste
  • Weet jij wat je iedere dag kunt doen, om je meer en meer geld naar je toe te laten stromen
  • Weet je wat je van dag tot dag kunt doen, om de weerstand/ angst/ onzekerheid te crushen
  • Deel ik mijn ultieme tip met je, voor altijd geld achter de handÉn er is voldoende gelegenheid om je vraag of situatie aan mij voor te leggen. Ik help je graag on the spot, want daar vind de magie plaats en kan ik je het allerbeste helpen. 

Via deze link kun je je aanmelden;
 
PS; kun je er niet bij zijn, meld je dan in ieder geval even aan, dan ontvang je de replay.