Na alles wat we de afgelopen 2 jaar hebben meegemaakt als mens…. 

…weet ik absoluut 1 ding zeker, dwars door al shizzle heen;

We zijn het allemaal waard om een leven, een business en financiële situatie te hebben die ons support.

Afgelopen zondag kreeg ik de bevestiging, dat ondanks de wereld 2 jaar geleden meer en meer aanvoelde als chaotisch, onzeker en wat al niet meer, ervaarde ik de dankbaarheid, de dankbaarheid van het geloof in mijzelf, in mijn verlangens, mijn werk en wat ik hier te doen heb en de oneindige support van God/ Universum.

Ik word intens blij om mijn werk te delen, om mijn geloofsysteem te delen met andere mooierds en zeker als het aankomt op geld verdienen, om vrouwen te ondersteunen om hun financiële toekomst naar hun eigen hand te zetten.

Waarom ik doe wat ik doe, is zo zo helder en ik krijg altijd een jammie gevoel als ik denk dat het allemaal mag samenkomen, zoals ik dat wil, wat werkt voor mij, maar ook voor de mensen die ik support.

De afgelopen 2 jaar, na een Dark night of the Soul, een emigratie en de situatie in de wereld​​, mocht ik het geloof meer en meer in mijzelf verankeren en waar ik in geloofde voor mijn eigen toekomst. Herkenbaar, iemand ????????

Mooierd:​​

Mijn wens voor jou is namelijk, dat je onder welke omstandigheden dan ook, wat er ook op je afkomt, hoe de wereld ook shift en wat er in rare tijden niet mogelijk lijkt te zijn…….

Wil ik dat je weet, hoe je jezelf in de markt zet, hoe je de money making skill owned en weet hoe je het keer op keer doet op een manier die lekker en kloppend voelt voor jou.

Weet dat de manier waarop je je werk verkoopt, van essentieel belang is.
Je zelf verzekerd voelen, als jezelf voelen en daarmee je business laten groeien is mogelijk AF.

Ik wil je helpen om een business te creëren die voor jou zorgt, steeds weer, onder welke omstandigheden ook EN duh, een business die anderen helpt op de meeste ongelofelijke manieren.

Als je een beetje op mij lijkt, dan heb je per ongeluk wat ideeën opgedaan, valse ideeën, over wat er voor nodig is om het te maken / succesvol te worden in je industrie of de wereld.

> Wellicht geloof je dat je dingen moet doen die helemaal niet bij je passen

> Wellicht denk je dat je alles van je zelf moet delen, ook die dingen die je niet wilt delen van jezelf

> Wellicht denk je dat je jezelf of je vrijheid moet opofferen om te komen waar je wilt zijn

> Wellicht ben je bang dat je teveel deelt en dat mensen je dan irritant vinden of verkoperig

> Wellicht denk je dat je iets pas kan lanceren als de maan in de juiste stand staat of dat je altijd in fucking high vibe moet zijn, of dat je niet met kerst, koningsdag of welke feestdag dan ook, kunt lanceren of iets kunt verkopen.

Overigens had ik met afgelopen Koningsdags een mega sales extravaganza….23 verkopen binnen 4 uur….hoe dan ook, lang verhaal kort; jouw hart, jouw beslissing, jouw kracht en alignment is wat telt!!.

Nee nee nee nee

Volg je ziel, creëer programma’s met liefde, vertrouw je innerlijke vuur, deel vanuit je hart en met intentie, op manieren die goed voelen voor jou….en doe al het bovenstaande…..unapologetically.

Weet je wat het is, 
%FIRSTNAME%, wanneer jij weet dat jouw werk van kwaliteit en service is, dat wat jij te brengen hebt, mensen moeten horen en wat super krachtig is, aka het brengt ze ergens, dat jij kunt creëren, waar je maar naar verlangt.

Dan kun je vol vertrouwen delen, want je weet dat het niet van service is als je het niet doet, right? You feel me?

Dan kun je je business runnen, vanuit een plek van zekerheid, terwijl je dus een significant verschil maakt in het leven van de mensen waar jij er voor bent….en wat een solide inkomen met zich meebrengt.

Verkopen is nooit iets geweest wat ik aan en uit zet. Mijn werk delen, mijn boodschap delen, op komen dag is iets wat natuurlijk gaat bij mij.


Ik weet wat te doen, hoe ik het doe en dat ik altijd gesport wordt in hetgeen wat ik doe en ik weet hoe ik bovenstaande, on repeat, moet doen, zo vaak als ik wil.
Niets ingewikkelds aan. We maken het echt te ingewikkdeld.

Ik hou van verkopen vanuit mijn ziel, het klopt omdat ik helemaal in lijn ben met wie ik ben en wat ik hier te doen heb. Ik weet waar ik mijn mensen mee kan helpen en dat is geld verdienen door zichzelf te zijn ( op al die lagen )

En ik weet HOE ik het kan laten werken voor jou….. jouw business gaat over jou en die dingen waar jij naar verlangt, te doen hebt, voor de mensen die jij support.

Het is tijd, om geld te verdienen, programma’s, werk te creëren die vanuit die afgestemde plek komen, helemaal in lijn met je hart, persoonlijkheid en verlangen.

Het is tijd om te beslissen, voor nu en altijd, dat jouw werk van hoge service is en het waard is om daar geweldig voor gecompenseerd te worden.

Het is tijd, om op te dagen met passie en geld te verdienen, elke dag van de week

Omdat jij dat beslist

Omdat jij jezelf hebt omringd hebt met de informatie die jou laat zien hoe.

Omdat jij niet afhankelijke bent van iets of iemand anders om je business te doen slagen.

En omdat je het waard bent.

Ik wil je de manier laten zien en de mindset die nodig zijn om dit te ondersteunen

​Ik wil je het geloofssysteem en de business structuren laten zien, die mij al meer dan 6 jaar ondersteunen.

Dit programma heeft vrouwen geholpen om te shiften, te expanderen en meer en meer te groeien in hunzelf.

Ik ben hier om jou te supporten hiermee.


Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor Manifesteer je Imperium.

Krijg direct toegang tot 6 module’s die jouw business laten groeien.
De deelnemers hebben hun werk gecreëerd, verkocht, ervaren veel meer vertrouwen en helderheid in wie ze zijn.

En!!! Ik voeg er iets aan toe, namelijk;

  1. De cursus, Creëer je eigen online Programma samen met #MJI. De perfecte combi om direct het geleerde om te zetten in je eigen online programma. Wat er ook nog eens voor zorgt dat je veel meer mensen bereikt.
 
  1. En, je krijgt toegang tot de Alignment workshop. Deze workshop zorgt ervoor dat je direct meteen goed begint.
 


Je hebt levenslang toegang tot deze programma’s en alle update’s in de toekomst.

Betalings optie’s + support systemen + social proof, vind je allemaal hier:
https://monicajob.com/mji/

Vanaf vandaag kun je je 3 dagen lang aanmelden

(Betaal geen €888, maar de komende 3 dagen €555)


Ik zou niet wachten.

Op jouw meest overvloedige leven,

En op jouw soul-based, spirit-led, revolutie om impact te maken in de wereld met jouw hart, waarheid en presence.

Can I get an Amen? Amen.

ILY,
Monica