Vanuit het hartje van de Ardennen schrijf ik en deel ik dit blog meer dan graag met je. De Inspiratie stroomt mijn oren uit – niet normaal.?

Heerlijk dit ritme, het geeft mij altijd een gevoel van vrijheid, gewoon de energie volgen…..je intuïtie volgen, doen wat goed voelt in het moment…..en precies daar gaat het blog van vandaag over.

 

‘Change the way you feel & the magic becomes real’ – maar echt!Net zoals dat je je gedachtes kunt veranderen, kun je ook de manier waarop je je voelt veranderen. 

Alles is energie.

We mogen ons veel meer richten op hoe we ons willen voelen. Er heerst een taboe op je goed voelen ofzo, of dat het onmogelijk is om je business moeiteloos 
te doen.

Je goed voelen, is slechts een keus, right?

Als het aankomt op ons bedrijf, neemt ons hoofd het nog te vaak over. Onze monkeymind, die blijft maar tetteren, blijft maar je maar voeden met een gehaast en onrustig gevoel. 

Het is je ego, je inner criticus, de advocaat van de duivel. Die zal dit soort dingen blijven doen, om je maar op die veilige plek te houden. Want dat is het – je koppie zal er alles aan doen – om je veilig te houden. En dus ervaren we van tijd tot tijd zoveel gedoe. Maar dat kan echt anders.

Er heerst een oud verhaal rond en dat is dat we alleen succesvol kunnen zijn, door te strugglen – door te lijden, met pijn en moeite – met onze bek over de straatstenen – en ik ben hier om je te vertellen dat dat niet zo is – dat het niet zo hoeft.

Alles is energie.

Yes, en mijn ervaring is dat mijn monkeymind ALLES uit de kast zal halen zodat ik luister en probeert mij af te leiden van het hier en nu.

En dat is ook tegelijkertijd, alles wat we hebben. 
Het HIER en NU. 
That’s it.

Weet je wat zo freakin’ awesome is aan het HIER EN NU?

In dit moment is ALLES er al. 
​Kun jij ALLES ZIJN, DOEN & ONTVANGEN waar je naar verlangd. 
​Ben je heel, compleet, perfect, mooi, precies goed, overvloedig en succesvol – hoe dat er dan ook voor jou uitziet.


Dus wat nu als we ons richten op ons gevoel in het hier en nu, oh men, dat dus, weet je hoeveel gaver/ mooier je leven en business dan is?

Ok ga maar na;

Liefdevolle gevoelens trekken liefdevolle omstandigheden aan.
Gevoel van overvloed trekt een overvloedig gevoel aan.
Geluk trekt geluk aan.

Iedere gedachte die je hebt, trekt ook een bepaalde energie aan en die energie brengt je dichterbij het support systeem van het Universum of duwt je (verder) van af.

Wanneer we verkeren in een – op angst gebaseerde staat van ZIJN – en dus ook laag vibrerende gedachtes hebben, is dat hetgeen wat zich zal manifesteren. Zullen dat soort situaties zich steeds manifesteren. Als je glas altijd half leeg is, zal je half lege omstandigheden aantrekken – duh, right? 

This is basic 1 on 1 Law of Attraction.​​
​​
Ok, dus​ j
e gedachtes strekken gevoelens aan en die gevoelens manifesteren zich in acties en die acties bepalen hoe je leven en business eruit ziet.

En voor jaren was mijn verhaal wat ik mijzelf vertelde. Dat als ik maar hard genoeg werkte, ‘succes’ behaalde ik,  door mij 9 van de 10 keer rot te voelen, mijn burn out negeer, lekker keihard door blijf doorhustlen – mijzelf opofferen – dan ben ik tenminste succesvol. 

Oh en op wilskracht heb ik een shitload voor elkaar gekregen, totdat ik het inzicht kreeg dat ik mijzelf nog mega blokkeerde. Ik blokkeerde mij voor wat er nog MEER beschikbaar was voor mij. Maar op ieder gebied.

​​Ik hield de stroom van echt genieten in het moment – mij gelukkig voelen IN & MET mijzelf – mijzelf echt dingen te gunnen – hulp van anderen – mooie, waardevolle vriendschappen – en mijn volgende dromen bigtime tegen. 


Op het moment dat ik het idee losliet dat ik mijzelf moest opofferen om succesvol te zijn en om geluk te omarmen, deed ik de deur naar het niet fysieke wagenwijd open. Met open armen liet ik de Universele wijsheden mijn leven binnen. En sindsdien heb ik zoveel meer gemanifesteerd. Freakin’ awesome.

Mijn business is gegroeid, ik werk met de mooiste mensen. En dat vakantieritme werkt gewoon door, als de kids straks weer op school zitten – love it.

Mocht je dit momenteel ook ervaren, die struggle, die opoffering – dan wil ik je het volgende meegeven; laat het los, laat dat oude verhaal maar los. Dag Dag.

Neem deze affirmatie mee in je dagelijkse leven;

Ik sta open voor alles wat beschikbaar is voor mij. Ik kan moeiteloos succesvol zijn. Ik ben gelukkig en ervaar de vrijheid in mijzelf om een nieuwe realiteit voor mijzelf te creëren, ik ben een krachtige creator.

Door jezelf een nieuw verhaal te vertellen, zal je ook een nieuwe energie binnen in jezelf openen en is het mogelijk dat je voor jezelf een nieuwe realiteit creëert.

Focus je op je goed voelen, in het hier en nu dan zul je meer en meer positieve en high vibe omstandigheden aantrekken. Wanneer we een liefdevolle staat van zijn kunnen belichamen, dan wordt je een magneet voor alles waar we naar verlangen.

​​

Change the way you think & you will change your life 
​ Change the way you feel & the magic becomes real
Laat je hieronder even weten wat je uit dit blog hebt gehaald?


Ook klaar met de opoffering die je denkt nodig te hebben om succesvol te uplevelen?​

4 oktober 2019 help ik jou aan een nieuw verhaal, nieuwe gedachtes, nieuwe gevoelens, nieuwe acties en dus ook nieuwe resultaten. Ik nodig je van harte uit voor het event van dit najaar, voor coaches, lichtwerkers en pioniers.

HIER
 lees je er alles over en ik heb nog enkele tickets voor de early bird prijs.


Ik wens je een heerlijk weekend,

In liefde,
Monica