Je schrijft, je blogt, je deelt je waarde, je connect, je maakt insta stories, je bent ‘zichtbaar’ en toch blijven de reacties, de interacties en zelfs aanmeldingen uit…..Handen omhoog als je dit herkent ??

En weet je, soms heb ik dat ook….dan zie ik iets voorbij komen en dan denk ik damn woman of man…..en ipv dan te reageren, ben ik heel vaak alweer bezig met het volgende, terwijl het mega inspirerend is en ik degene echt heel tof vind.

Ik heb klanten, waarvan ik niet eens wist dat ze mij volgden, omdat ze nooit reageren op mijn content, bamm daar is dan ineens een mailtje, dat ze graag met mij willen werken. Hihi en ik weet inmiddels hoe dit werkt. #ookditisenergie

Ok terug naar het onderwerp van vandaag:

Weet dat het an sich niets betekent als mensen niet reageren….dat er dus ogenschijnlijk niet gereageerd wordt heeft ook niets met jou te maken. Maar oh wat kan ons hoofd en onze emoties het dan overnemen…..

Hoe kun je dit lichter en weer leuker maken voor jezelf?
Dit helpt:

>> Creëer ruimte voor jezelf en in die ruimte shift je je energie.
>> Vertrouw op jouw waarheid
>> Vertrouw op wat je deelt, altijd bij de juiste mensen terecht komt
>> Keep showing up – diegene die altijd waarde deelt, heeft ook altijd klanten
>> Post waar jij blij van wordt
>> Je kunt niet NIET delen wat er in jou leeft
>> Jij bent er voor diegene die jou nodig hebben

That’s your job en jouw enige job

>> Wees trouw aan de waarheid die in jou leeft
>> Vertrouw de verlangens die je hebt
>> Vertrouw de visie die je hebt, voor jezelf, voor je bedrijf
>> Heb jezelf lief
>> Blijf vanuit liefde delen​

Morgen start er weer een nieuwe week, al neem je 2 van deze nieuwe overtuigingen mee, weet ik zeker dat het een verschil gaat maken, laat je mij hieronder weten, welke jij meeneemt in de komende week?​​

Keep on being you

Ik wens je een heerlijke zondag,

ILY,
Monica 

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.