Bezit jij hem al, de gunfactor? en dan met name die voor jezelf? Ik ben soms nog steeds verbaasd over het feit dat er te weinig vrouwen durven te kiezen voor hun ‘eigen’ geluk.

Gun jij jezelf weleens wat? Lekker avondje uit met vriendinnen? Naar de bios of die ene mooie tas kopen? Of koop je die geweldige tas uit frustratie? want je werk zo hard de hele week en wilt daar toch wel voor beloond worden? Zeg eens eerlijk?

Die mooie en dure tas kopen, is wat kort door de bocht, want waarom koop ik die geweldige tas, als ik het eigenlijk niet kan betalen en mijn goede voornemen was dat ik zou stoppen met roken…ik heb in elk geval verloren..mijn geld is minder geworden en ik rook nog steeds, wat ook weer geld kost….jammer joh… ( ps, ik rook niet, twas even een voorbeeld ???? )

Je gunfactor verhogen levert, inspiratie, gezondheid, plezier, geluk & succes op!

Na mijn burn -out situatie en mijn Back to Basic periode, ging ik mijzelf dingen gunnen. Men dat voelde raar hoor…..maar ik was vastberaden om die vrouw te worden die ik altijd voor ogen had! Ik heb er veel voor gelaten. Ik ging niet op vakantie, ik volgde cursussen, workshops & had een coach in de armen genomen, kocht zelfhelp boeken en verslond mij in de mindfulness. Achteraf gezien, HAD IK HET NOOIT ANDERS WILLEN DOEN!.Ik ben hierdoor enorm gegroeid en heb er veel wijze lessen uit gehaald. Mijn grootste pluspunt, ik ben gelukkig met wie ik ben.

Mijn mindset was verkeerd en ik gunde mijzelf eigenlijk geen geluk. Ik verhoogde mijn gunfactor voor mijzelf en ben aan de gang gegaan……

Mijn community

Ik adem mijn bedrijf & community en het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen persoonlijk succes te laten ervaren. Ik heb ontzettend veel geld, tijd en energie gestopt in mijn eigen ontwikkeling en dat van mijn bedrijf. Ik gun mijzelf deze groei en ontwikkeling, want alleen dan kan ik mijn missie volbrengen. Welk missie wil jij volbrengen?

Wil jij ook je gunfactor verhogen? Neem gerust contact op voor een Powersessie!