Hi mooi mens,

Ik sta in de fik en wel om het volgende….het is nog nooit zo duidelijk geweest als nu. Na al die jaren weet ik waarom ik gezegend ben met mijn rode haren, die geven aan waar ik voor sta. Ik ben passie, ik beleef passie, ik geniet van alles wat het leven mij brengt en ik ZORG ervoor dat ik mijn leven kan leiden zoals ik dat wil en het mooiste is dat ik dit ook samen met anderen mag doen. Ik mag werken met meest prachtige mensen!

IK HOU VAN HET LEVEN! & ik ben erg dankbaar dat ik de beslissing heb genomen om voluit te leven. Want ik wilde niet meer moe zijn, niet meer verdrietig zijn, niet meer uitgeput op de bank liggen en veels te vaak ziek zijn. NEE, ik wilde leven en zo ben ik mijn mooiste leven gaan creëren.

En nu?

Nu mag en doe ik waar ik voor geboren ben! Ik doe waar mij hart sneller van gaat kloppen en ik wil niet rustig aan doen, ja ik ben HSP en ik neem mijn rustmoment of me-time maar ik ga doooor, met alles wat ik in mij heb, ik geef alles, elke dag weer.  Ik ben er voor die mensen die mij nodig hebben. Ik creeer elke dag, ik wil elke dag van waarde zijn.

Soms zien we zelf ziet waar we goed in zijn, we zien onze eigen gaves, talenten & expertise niet. Maar zodra je echt gaat afstemmen, gaat intunen op hetgeen jou echt gelukkig maakt, hoe jij je leven voor je ziet, dan wordt er al zoveel duidelijk waar jij heel erg goed in bent.

Wellicht komen er al jaren mensen op je pad die je altijd om advies vragen over van alles en nog wat, of ben jij de regeltante voor alle feestjes in de familie. Wat jou gemakkelijk af gaat & wat je ECHT met liefde doet, daar kun, mag je namelijk (goed) geld mee verdienen.

Jij bent zo nodig

Werk jij het liefst met mensen, wil jij mensen helpen om nog meer te gaan stralen, dan ben jij hartstikke nodig! JUIST NU! Stop met jezelf kort te doen en ga doen wat je het allerliefste doet, waar je heel goed in bent, you are needed! Ga in dat licht staan! Potdorrie!

Stop met klootvioolen

We zijn vaak zelf onze grooste saboteur, we zijn meester in onszelf klein houden, denken dat we iets niet kunnen of erger nog NIET GOED genoeg kunnen. We kunnen uren bezig zijn met klootviolen en echt onbelangrijke dingen. Ga doen wat je hier te doen hebt! Doe wat nodig is.

Start gewoon waar je nu bent

Want dat is goed genoeg….EN blijf investeren in jezelf, blijf jezelf ontwikkelen, want als je met mensen werkt of wilt werken is dat echt een mustdo! Je kunt onmogelijk mensen (verder) helpen, als jij niet investeert in jezelf. Hoe kun je verwachten van je klanten dat ze in jou investeren als jij niet in jezelf investeert?

Ik wil niets liever dan dat jij ook je mooiste leven creëert.
Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jou gaat? Waar staat je hart van in de fik? Waar wordt je blij van? Of waar loop je nu tegenaan? Wat lukt er niet?

Laat mij weten waar ik je mee kan helpen, mail mij gerust.