Het best bewaarde geheim, ben jij, met al jouw talenten, wensen & verlangens!

Jaren geleden kreeg ik een burn out en die kreeg ik omdat ik vooral deed wat anderen van mij verwachtte. Ik deed alles en iedereen een plezier. Ik deed dat wat we het leven noemen moeilijk, ingewikkeld en een gedoe. 
Ik ervaardde dat ik niet mijzelf kon zijn.
Het haalde mij zo uit mijn ZIJN.

Totdat ik een wake up call kreeg, manlief die mij een spiegel voor hield, dat pijnlijke moment heeft alles veranderd.

Wat als je nu gewoon mag zijn wie je bent?
Wat als je gewoon je ware verlangens kunt leven?
Wat als je je bedrijf kunt realiseren geheel op jouw voorwaarden?
Wat als we loslaten dat een bepaald idee is er al, dus jij kunt er niets meer mee?
Wat als we weten dat er altijd mensen zijn die ons steunen, simpelweg om wie we zijn?

Wat als we vanaf nu alleen nog maar keuzes maken op basis van wie we werkelijk zijn?

Laatst had ik een mega mooi gesprek met 1 van mijn klanten. 

Ze wilde een up level maken en ze kwam er voor zichzelf niet uit met de prijs voor een nieuwe dienst.
De klanten die ze tot nu toe had, zijn super tevreden met & over haar en haar mensen behalen ook nog eens resultaat.

‘Nee, dat kan ik niet vragen, nee, dat kan echt niet, want het is voor mij zo simpel’.

Ding ding ding, daar kwam ie tevoorschijn.

‘Ja, maar lieverd, zei ik: ‘Dat is toch precies waar je ze heel goed mee kan helpen en nu voel je je schuldig omdat het je zo makkelijk afgaat’?.

‘Wat wil je nu? Wil je mensen helpen, doen wat je leuk vind, waar je goed in bent en er je boterham mee verdienen, OF BLIJF JE HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN ARNHEM?


Handen omhoog als je dit herkent 😉

Jij bent het best bewaarde geheim, met al jouw talenten, maar ook met als je verlangens. Die staan namelijk ergens voor. Die staan voor wie je werkelijk bent, voor wat je werkelijk wilt, wat je heel goed KUNT en wat je werkelijk te doen hebt hier.

Het best bewaarde geheim = jouw eigen sterke fundering

Eerlijk, het is best lastig om jezelf te onderscheiden, maar voordat je dat makkelijker kunt doen, voordat jij jezelf makkelijker kunt positioneren, gaat er nog iets aan vooraf, het geloven en vertrouwen in en op jezelf.


Weet je, als je een nieuwe taal wilt leren, dan start je ook niet met lessen voor gevorderde. Als je de Rotterdam marathon wilt lopen, dan begin je ook eerst met de 10 km ipv de hele marathon uit te lopen. 

Wat je ook wilt bereiken, wat je doel ook is, je bereikt niets als je geen sterke fundering hebt. Own that shit!

Het is datgene waar jij heel erg goed in bent
Datgeen wat jou makkelijk af gaat
Die boodschap die je zo graag wilt delen met de wereld
Datgeen je het meest gelukkig maakt en ervoor zorgt dat je een leven en business runt/leid/ hebt waar je hart van in de fik staat.

Wat is jouw best bewaarde geheim?

Own jouw beste bewaarde geheim! & dan…praktische actie….

Wat ga je vandaag delen met je ideale klant?

Welk programma, weggever of workshop wil je al een tijd geven, maar doe je nog niet?

Wat kun je heel goed, maar heb je nog nooit gedeeld met iemand?


Zou je dat hier met mij willen delen?


Deze maand geef ik 3 gratis BusinessBoost sessies weg t.w.v. €197,00. 
In deze sessie geef ik je minimaal 3 gouden tips mee zodat jij vol vertrouwen, met flow en ease de volgende stap kunt zetten in je bedrijf. Als je interesse hebt, neem dan hier even contact op, dan plannen we een afspraak in.


Dit zegt Priscilla over het gesprek:

‘Wat een mooi en heftig gesprek was het. Tot de kern.
Wat het mooist van alles is: ik vóél nu echt dat mijn verhaal delen alles is wat ik hoef te doen. Dat ik daarmee bergen mensen help. Dat ik er niets speciaals voor hoef te doen, gewoon mezelf zijn. Dat is echt een grote shift die door het gesprek in gang is gezet. Ik ben je er dan ook super dankbaar voor!’ Priscilla 


Vier het leven & wie je bent, h
eb een prachtige dag,
XO
Monica