>> Ben jij de 1%, binnen de 1%, die dit doet?<<


Als jij helemaal hunkydory bent met waar je nu bent, je business is precies zoals je het altijd voor ogen had, dan is dit blog niet voor jou – ga vooral door 🙂

Is het nog NIET of zelfs verre van zoals je het zou willen hebben, keep on reading – ik deel die magische gouden pil met je 😉

Je wilt een uplevel maken in je leven en business, zoals het nu is, daar ben je gewoonweg nog niet tevreden mee? Je wilt een quantum leap maken.
.
Shiften van waar je nu staat, naar waar je wilt zijn.
Je wilt de toekomst ( sneller ) naar het heden halen.

En de huidige realiteit frustreert je enorm.

Het ENIGE wat jou apart zet van de mensen die hun droomleven en business al gerealiseerd hebben…….is de manier waarop jij nu denkt.

Dit is wat er vaak speelt: Op een onbewust level, zit er een disharmonie en die werkt als een soort plafond voor je succes. Want bewust vertel je je zelf het meest prachtige verhaal….maar de resultaten blijven uit.

Je kunt 100% van je tijd spenderen aan een geweldige business strategie, terwijl het je nergens brengt, behalve frustratie.

Alles wat momenteel aan de buitenkant, de fysieke wereld op komt dagen, is gecreëerd, allereerst in je mind. 

Wil je verandering?
Wil je een uplevel maken in je business?
Wil je je inkomen ver3voudigen?

Dat begint allemaal eerst IN jou.

Daar ligt de sleutel tot transformatie.

Ik weet het, het is zo makkelijk om te zeggen, maar dat is ook een keus.
Het is ook niet iets wat je eens in de zoveel tijd doet….Och laat ik eens even kijken hoe het staat met mijn doelen? Goh welke weerstanden heb ik nu?
Het is zelfs niet eens een wekelijkse check in.

Mindset werk is IEDERE DAG. Het is iedere dag opdagen & volledig openstaan voor die verandering, voor die shift.


Want voor die verandering, moet JIJ bewust een keuze maken, om die verandering te maken. De vraag die je moet stellen is deze: Wat weerhoudt mij ervan om alles te hebben op mijn voorwaarden. Dan leef je je weg door naar verandering.

Als je WEET, en dit weet jij allang, dat er meer voor je is, dat je meer uit jezelf en je business kunt halen, je bent geboren voor grote dingen, dan kun je je simpelweg niet meer laten tegenhouden door wat iemand van je denkt of door je eigen weerstanden en angsten.

Wat dat is net alsof je met 1 voet in het verleden staat en 1 been in de geweldige toekomst.

Als je in die splagaat blijft staan, dat is het superhard werken. Zelfs al heb je slechts 1 teen al in de toekomst, je kunt niet volledige shiften naar die mooie toekomst.

Je bent met beide voeten erin of niet – en als je er uit bent, dat is ook ok.

Maar als je ECHT bereid bent om die nieuwe realiteit te creëren, dan zul je er voor moeten gaan.
ALL in. Niet met mensen blijven hangen, die zeggen, als is het energetische, dat je het toch niet gaat redden. En sta jezelf niet toe om jezelf te saboteren voor wat je werkelijk wilt.
En op dit stuk zie ik veel ondernemers overlopen van frustratie, ja tuurlijk op FB is het allemaal hunkydory, maar eigenlijk blijft het werkelijke succes uit.

De enige manier om te komen waar je wilt zijn, is de bereidheid opbrengen om die mogelijke BS die omhoog komt, aan te kijken en weer dooooor.

Persoonlijk groeien, laat je business bloeien en niet een volgende business strategie.

Dat volgende niveau vraagt altijd iets van jou.
Dit is exact waar ik mijn mensen mee help, hier sta ik dus echt van in de fik. I just freakin’ love that shizzle.

Dus, vertel mij eens, hoeveel ‘uur’ werk jij aan jouw mindset?
Hoeveel tijd spendeer jij met jezelf om achter je blokkades en weerstanden te komen en jezelf weer in lijn brengen met je ware verlangens zodat je afgestemde actie kunt nemen om zo je dromen waar te maken?

De 1%, binnen de 1% is hier 90% van de dag mee bezig. HELL, zelfs ik ben hier iedere dag mee bezig.
Mindset betekent dat je aandacht besteed AAN. Het betekent dat je meer en meer gaat zien waar je jezelf zit te saboteren, of jezelf flink in de weg zit als het aankomt op het realiseren van je dromen.
En weet je, de waarheid is dit, dat wat jou tegenhoudt in je droomleven realiseren, heb je zelf gecreëerd. Je zult wellicht steeds tegen dezelfde dingen aanlopen, voordat je doorhebt dat het IN jou zit.

En dus omdat je het zelf gecreëerd hebt, het probleem, de blokkade, de muur, je eigen bottleneck, ben jij ook diegene die de oplossing heeft.

Die kracht heb jij!
Wat ik weet is dit; als jij jouw mindset in combinatie met je boodschap in lijn brengt met jouw ZIJN, dan gebeuren er magische dingen. Als jij de moed hebt om eerst te kijken naar hoe jij denkt en dan jezelf in lijn brengt met je doelen, komt het vertrouwen ook. Maar…eerlijk is eerlijk, het is ALLES of niets.
Welk 1ne ding wil jij in jouw leven?

Als je eenmaal een besluit hebt gemaakt, komt die verandering ook instant. Manifestatie gebeurt snel. Als jij geloof hebt, in jouw kunde om die verandering aan te gaan, als jij ALL in gaat en ECHT die verandering LEEFT op een dagelijkse basis, raad eens wat er dan gebeurt?

De transformatie, die verandering van waar je nu bent, naar waar je wilt ZIJN, vindt plaats.
De kracht is aan jou om te claimen, want verandering begint binnenin. Investeer in jezelf & ga ALL in.
En dit, lieve lezer,  is hoe je absoluut alles kunt hebben waar je ooit van gedroomd hebt.

Wil je een uplevel maken in je leven en business? 
Klaar om je ongelimiteerde potentieel in te zetten?
Klaar om ALL in te gaan?
​​
Misschien is dit precies wat jij nu nodig hebt en ben ik de juiste persoon voor jou, om dit open te breken bij je.  

​​Laten we er achter komen in een gesprek! Pm mij jouw telefoonnummer en tijdstip waarop jij het beste te bereiken bent en ik bel je terug.

Heb een heerlijke dag,
Xo,
Monica