Om iets te kunnen ontvangen in ons leven, moet het eerst IN ons bestaan

 

Amanda Frances Heb jij moeite met het ontvangen van geld in je bedrijf?

Amanda Frances Vind je het lastig om te erkenen dat je gewoon ergens supergoed in bent?

Amanda FrancesWat nu, als je de wensen en verlangens die je hebt, volledig eigen maakt, verankerd in jouw mooie ZIJN, zodat je voortaan alles kunt ontvangen in je leven?

Alle antwoorden van wat jij wilt in jouw leven, zitten al in jou, DUS durf te vragen voor wat jij wilt.

Start Asking, Believing & Receiving NOW gorgeous!

 

Amanda Frances 11 daags online programma

Amanda Frances Je ontvangst modus aanzetten

Amanda Frances Megashifts

Amanda Frances Oneindige flow op gang brengen van vragen, iedere keer weer, geloven & alles ontvangen in je leven waar jij naar verlangt.

 

 

Het begint met jezelf toestemming geven om je ware verlangens te leven

 

Jezelf toestemming geven om JEZELF te ZIJN.

100% ongegeneerd jezelf

100% unapologetically 

Er is een tijd geweest in mijn leven dat ik letterlijk met mijn smoel over de straatstenen werd gesleurd, om wie ik was, om hoe ik eruit zag. Ik durfde zo niet mijzelf te zijn, ik zocht antwoorden buiten mijzelf om, terwijl ik juist alles al in mij had, ik hoefde er alleen maar om te vragen…

Je kunt liefde, acceptatie, overvloed, geld, wat dan ook, niet ontvangen, zelfs niet eens klein beetje, als het niet eerst in jou leeft, in jou bestaat, in jou IS.

Wil je liefde ontvangen? – Dan moet het eerst in jou aanwezig zijn

Wil je geld ontvangen? – Dan moet je het eerst het jezelf waard vinden om dat geld daadwerkelijk toe te laten in je leven

Wil je meer ontvangen in je leven? – Zorg dan dat je in die ontvangstmodus bent, zet dat knopje aan

En boy wat hebben we afgeleerd om te vragen en te ontvangen. Het vergt training om schuldvrij te ontvangen waar je om gevraagd hebt – klinkt wellicht moeilijk of ingewikkeld, is het niet – ook dit begint in jouw magische staat van ZIJN

 

Identificeer wat jij wilt in jouw leven & creëer het dan binnen in jou

 

Het is zo ontzettend bevrijdend om te weten, dat liefde, acceptatie, flow en overvloed gewoon IN jou leven, dat maakt het zo fijn en zo makkelijk om business te doen. Dat heb je dus allemaal zelf in de hand, en dat vind ik zo freakin’ awesome hieraan.

Veel mensen werken/ leven vanuit hoe het hoort en dat brandt ze op, ze durven zichzelf niet toe te staan om het op hun manier te doen. De regels die ons zijn opgelegd, ondernemen en hell zelfs leven binnen de lijntjes is zo 1952….we hebben allemaal de kracht en macht om ons leven in te vullen zoals wij dat willen.

En dit gaat wel even dieper dan die oppervlakkige shizzle, ik doe niet aan oppervlakkigheid. Nee, we gaan diep, dit gaat over jouw, over die persoon die je wilt ZIJN.

Wij gaan all the way, al het nodig is met ons smoel over de straatstenen om die shit aan te kijken, op te lossen, te helen en onze mind zo sterk te trainen dat we er zelfs kryptonite mee kunnen buigen ? ( iets met superhelden)

Amanda Frances We zijn hier om het verschil te maken

Amanda Frances Jij bent hier om een verschil te maken, misschien wel een revolutie te beginnen!

Amanda Frances Liefde ontvangen is een keuze

Amanda Frances Overvloed ontvangen is een keuze

Amanda Frances Zijn wie je wilt ZIJN is een keuze

Ik geloof er echt in, dat is ook zeker mijn eigen ervaring, dat de shit, die het soms zo moeilijk maakt, dat dat volledig naast al het andere in je leven kan bestaan.

Hoe ga je ermee om? De emotie er vanaf halen, het kunnen zien als iets losstaand (s) van jouw mooie ZIJN, nieuwe overtuigingen creëren en weer door. 

Je ervaart angst, maar dat wil niet zeggen dat je angst bent!

Alles wat er op je pad komt, is echt een zegen.

Je mag er iets van leren, je mag weer om iets nieuws vragen in je leven, het geloof in jezelf opzoeken om het dan te mogen ontvangen, IEDERE KEER WEER!

Nu weet ik hoe dit werkt, hoe ik ieder stuk van mijzelf lief heb, hoe ik mijzelf iedere keer weer toestemming geef om mijzelf te zijn.

Nu weet ik hoe ik moet vragen, wat ik moet geloven over mijzelf en daar dus aansluitend stuff voor ontvang in mijn leven. Het is zoveel makkelijker geworden. Zowel in mijn leven als in mijn business.

Ik hoef nooit meer te twijfelen over mijzelf of dat ik wel een volgende goede move maak & dat geeft vrijheid.

Dat gun ik jou ook!

 

Tadaaaa het Programma; Ask, Believe & Receive

 

Alles wat jij wilt in jouw leven, zit al in jou, klaar om dat naar boven te halen?

Wat kun je verwachten?

We duiken eerst in het stuk zelfliefde, om volledig jezelf toe te staan wat het is wat je nu ECHT wilt in je leven. We moeten het eerst identificeren om te kunnen claimen right?

Supereng, weet ik, maar zeker als je overtuigingen hebt, dat jij nooit dingen kunt krijgen of het leven kan leiden, zoals jij dat wilt, en daar gaat het nu juist om! Wat wil jij & samen gaan we dat uncoveren. 

Wat moet jij geloven over jezelf? 

Rauw, BAMM, straight to the point. Own your awesomeness, dat dit is waarvoor jij geboren bent. 

Wat wil jij ontvangen?

Waar laat jij geld, liefde, overvloed liggen omdat je het simpelweg niet kunt ontvangen – this is a biggie! We kraken hier de code als het aankomt op het ontvangen. It’s DONE, jij kunt nu alles ontvangen in jouw leven. 

We gaan hier helemaal op in. Je diepste wensen en verlangen komen naar boven. 

Wat wil jij vragen, geloven & ontvangen op welk gebied dan ook in je leven?

Waardevolle relaties & geweldige vriendschappen? 

Alleen maar werken met je ideale klant? 

Dat er iedere dag geld op je rekening gestort word?

Nooit meer aan jezelf twijfelen, niet over je werk en ook niet over wat je deelt in de wereld

 

Lees de reacties van eerdere deelnemers:

Ben jij klaar om meer te vragen, te geloven & te ontvangen? 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt 11 krachtige – transformerende mindset-stretches en na deze stretches, kun jij nog beter vragen, geloof je nog meer in jezelf en kun je veel beter ontvangen waar je naar verlangt, op ieder gebied in je leven. Oh mooierd, Amen to that! Je bent het waard. ???????? ????

Mooierd, dit is echt next level! 

Deze next level is:

Je hoeft niet langer dingen te doen om bepaalde uitkomsten te garanderen, die uitkomst ontvang jij, punt. It’s your inner magic!

Jouw investering in dit programma is geen €397,00 ex. BTW, maar nu slechts €122,00 ex. BTW

Na je betaling krijg je direct toegang tot dit programma in mijn Soul&Business Academy

Ik wens je onwijs veel plezier met dit programma

 

Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.  

Als je mee doet, wil ik je aanmoedigen om dit met een intentie te doen. Doe dit voor jou. Beslis dat je hierdoor nog dichter bij je werkelijk zelf komt. Doe dit vanuit liefde, voor jezelf en de wereld om je heen.

Disclaimer: Ik hou van dit programma en ik geloof in de principes die ik met je deel in dit programma. De testimonials op deze pagina, zijn van mensen die met mij hebben gewerkt en sommige hebben geweldige resultaten geboekt. Ik kan je geen garanties bieden.