Gisterochtend was ik al om 05:00 uur op en ik dacht aan iets wat een vriendin van mij zei; ze had het goede voornemen om geen suiker meer tot zich te nemen. Maar hè, he cold turkey gaan is een dingetje….

 

Misschien herken je dat ook, nieuw jaar, nieuwe goede voornemens & daar is niets mis mee, alleen is het best lastig om die goede voornemens vol te houden. Daarom sneuvelen ze altijd ergens in de 3 week van het nieuwe jaar…

Want ja, van 0 naar 3 x per week sporten in de sportschool is niet onmogelijk, maar meestal niet vol te houden, omdat je het simpel weg niet gewend bent…..dus is de opgave best groot om dat ineens te gaan doen en na een week of 3 houden de meeste het al niet meer vol of raken zelfs geblesseerd.

De sleutel tot een KICK ass bedrijf en een meesterlijk leuk leven is;

Het creëren van goede gewoontes

En die werken magisch kan ik je vertellen.

Wat zou het voor je bedrijf & biz betekenen als jij zeg 3 dingen kiest en daar nu een goede gewoonte van gaat maken? Stel je voor, dat je veel meer zou gaan netwerken? Veel meer Facebook advertenties zou gaan doen? Dan bereik je meer mensen, je netwerk wordt groter, nou vul de rest zelf maar in…

En wat dacht je van;

 • IEDERE DAG journallen/ afstemmen
 • IEDERE DAG je geld tracken
 • IEDERE DAG een actie doen ipv 1 x in de week….
 • VEEL MEER focus hebben
 • VEEL MEER plezier te hebben

2016 was EPIC, NU weet ik waarom, omdat ik een aantal dingen anders ben gaan doen. Ik ben goede gewoontes gaan creëren. 

Ik ben;

 • Iedere dag mijn droomleven gaan opschrijven
 • Iedere dag in gesprek gegaan met mijn mattie het Universum
 • Iedere dag mijn geld gaan bijhouden
 • Dagelijks bloggen
 • Dagelijks met mensen in gesprek zijn
 • Dagelijks mensen gaan uitnodigen om met mij te werken
 • Ik ben op komen dagen, IEDERE dag!

 

Het is zo zonde als we urenlang doorbrengen op FB of nutteloos voor de tv hangen, dan doen we ECHT afbreuk aan wie we zijn en zeker aan wat we te doen hebben.

Dat inspireerde mij afgelopen dinsdagochtend om deze livestream te doen, waar ik je nog meer vertel.

& ik heb een gave uitdaging voor jou, als je ook kick ass resultaten wilt, doe je mee?

Welke 3 goede gewoontes ga jij creëren om je mooiste leven & biz te realiseren?

Gun jezelf de tijd, maar wees eerlijk naar jezelf toe, kies 3 dingen uit waar jij vandaag nog mee start en waar jij goede gewoontes van gaat maken.

Leuk als je een comment hier of in de Facebooklivestream achterlaat, ik denk graag met je mee!

Liefs,

Monica