De grootste shift of transformatie doorbraak, die ik in het afgelopen jaar geleerd heb en wellicht al duizenden keren daarvoor, als ik er over nadenk – is dat waar ik ook naar verlang, zo graag zou willen dat ik het had, kan ik simpelweg vinden in mijzelf.

Als ik het binnen in mij vindt – en leer hoe ik het daar hou, het embody en het wordt – ontvang ik alles aan de buitenkant van mij.

Iedere keer weer.

Het voelt voor mij alsof ik – deze les van het afgelopen jaar – dat ik die nu echt snap, nog meer die persoon ben geworden –  die match, die staat van zijn.

Wellicht herken je het ook;

Waar heel veel ondernemers doorheen gaan….ze verdienen eindelijk wat geld, of doorbreken hun plafond en vervolgens zakken ze terug…….dan lijkt een mega goede maand ineens een toevalligheid……ze stappen terug, voelen ze zich weer niet goed genoeg, gaan ze weer twijfelen, voelen ze zich schuldig – voelen ze zich weer angstig, gebroken en beschaamd.

Of dit gebeurt op het gebied van relaties, steeds hetzelfde gedoe….
Of op het gebied van zelfzorg……

Heb jij je ook ooit zo gevoelt?

Ik heb jarenlang dit spel gespeeld, voordat ik echt leerde wat ik moest leren. En ik ben dankbaar dat ik die lessen zo vaak heb moeten leren, totdat ik uiteindelijk klaar was met leren en in staat was om gewoon op een normale manier door te gaan en tot totale overvloed op ieder gebied in mijn leven te komen, ja die geweldige plek waar ik nu in uithang ????

Maar ja – ik leerde heel veel dezelfde lessen, iedere keer weer, yep oh so freakin’ did. Ik zeg vaak tegen mijn klanten, wanneer zij steeds dezelfde struggles ervaren, met geld, of met wat dat ook – stop met HOE je het kunt fixen en begin met een bijna obsessie er naar te kijken, waarom je steeds ervoor kiest om diezelfde les te leren, opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Dank je wel voor de les.

Dank je wel voor de groei mogelijkheid. En mega dank je wel naar Zelf wanneer je eindelijk klaar bent om verder te gaan, want nu heb je geleerd wat je echt moest weten en doooooor.

En dit is wat het is.

Dit is waar met geld, met liefde, met het gevoel dat er voor je gezorgd wordt, of geluk, of dat het leven leuk is, of dat je vervuld bent, of jezelf geaccepteerd hebt, of dat je blij wordt van je lichaam, het is waar voor al deze gebieden.


Ben je er klaar voor?

Het probleem en waarom ik mijzelf maar te kort bleef doen met o.a. geld, gelijkwaardige soulmate relaties etc, was niet het moment dat het er niet was, dat ik mij gebroken, onveilig, niet goed genoeg, angstig voelde….

Het probleem was en waarom ik steeds dezelfde les moest leren…..

>> Ik mij de hele tijd, blut, angstig, niet goed genoeg, paniekerig en onveilig voelde…..

De angst nam het steeds weer over.

Mijn mindset was er 1 van mega schaarste.

En dus herhaalde deze cyclus zich keer op keer.

Ik ontving keer op keer die reflectie van mijn staat van zijn.


En tuurlijk deed en doe ik het werk, dook diep in de grachten van mijn mindset, heelde de boel, creëerde nieuwe gedachtes, als in;  ik voel mij veilig, er wordt voor mij gezorgd, ik ben liefde, ik ben overvloedig, rijk, in flow en de verwachtingen gecreëerd dat overvloed er altijd is.

Maar ik moest dit allemaal worden en dat begon IN mijzelf. Binnen in ons is waar rijkdom en overvloed al eerste plaatsvind. Met totaal geen bewijs om dit te ondersteunen, of het echt doen laten lijken.

Hoe dan?

Gewoon vertrouwen mooierd.

Ik voelde een verlangen.
Ik keek in de toekomst en ik weet dat mijn verlangens mij een glimp geven van mijn future self.
Ok, ik kan dit.
Ik kan mijn verlangens vertrouwen.
Ja, handelen en denken vanuit vertrouwen. Iedere keer weer.
Van die plek alsof ik het allemaal al had bereikt.

Make sense?
Yep, make sense!

Dus het afgelopen jaar, als ik terug kijk, voel ik echt, WAUW!

Ik heb echt geleerd dat als ik liefde, acceptatie en echt vervuld en gelukkig wil zijn ( een huis op Curaçao, geld op de bank, een stromend bedrijf, soulmate vriendschappen, prachtige ervaringen )

Ik al deze dingen eerst AAN mijzelf moet geven.

Het grappige is, dat ik dus in het begin van mijn ondernemerschap te lang rondliep met de frustratie – oh hoe kom ik nu weer aan geld? Wie moet ik zijn om?

Hihi nou dit inzicht had ik heel wat manen geleden en mocht ik dus weer leren, maar dan op een nieuwe manier, in mijn ondernemerschap.???? #datismeerdangoedgekomen.

Als ik terugkijk
 en zie hoe ik mij gedroeg, voelde ik mij altijd pas waardevol, als ik ‘succes’ had, dus de lovende woorden van een leidinggevende, de woorden van vrienden, dat ze zo blij zijn met mij, of manlief, die mij een compliment gaf – pas dan voelde ik mijzelf waardevol.

Holy hell…..deze staat van zijn was echt geen doen – 1 van pure afhankelijkheid en te kort. Lord.

Ik voelde mij goed, als ik een compliment kreeg en niet waardig en angstig als ik dat niet kreeg.

De waarheid is, duh, dat ik mij dus de HELE tijd – onwaardig, angstig, niet goed genoeg, niet waardevol – voelde.


Hihi dus ja, ik kreeg heus wel af en toe wat dingen voor elkaar, maar het bleef nooit. Hoe zou dat ook kunnen? Niet. Want ik was steeds de reflectie van te kort, van angst, van niet goed genoeg.

En weet je wat ik ging opmerken nadat ik mijn les geleerd had……dat er meer momenten waren dat ik iets wilde hebben, maar ook nul gehecht was aan de uitkomst ervan.

Niet dat ik het niet wilde!
Het betekent ook niet dat er geen gevoel van meant to be was.

Maar had ik het nodig?
Moest ik het waarmaken? Hell no.
Want ik leerde eindelijk wat ik moest leren en dat is mijzelf LIEFDE geven.


Acceptatie
Waardigheid
Geluk
Flow
Plezier
Being taken cared off

ETCETERA

Wat betekent dat wanneer ik connect met datgene waar ik naar verlang ( liefde,  geld, plezier ) ik precies ontvang wat al in mij zit, maar ik heb nul gehechtheid dat ik het van iemand, of vanuit een bepaalde situatie nodig heb.

You feel me?

Ik gaf mijzelf liefde, dus ik weet dat liefde op komt blijven dagen voor mij.

Deze waarheid, is precies de reden dat ik nooit hele specifieke doelen stel, of hoe mijn geld op moet komen dagen. Ik zet wellicht een doel voor een lancering, als dat door komt, maar niet omdat ik denk dat ik dat ik dat moet behalen omdat er anders te kort is.

Waarom zou ik mij überhaupt druk maken over hoe veel ik ‘verkoop’ als ik nu al in overvloed leef? Het is een wet, dezelfde als zwaartekracht, want ik ben overvloed, dus geld, liefde etc, komt steeds naar mij toe.

Het kan niet niet zo zijn.

Sinds ik mijzelf nog meer ben gaan eren, nog meer van mijzelf ben gaan houden, ontvang ik automatisch liefde, acceptatie, taken cared off, wordt ik behandeld als Queen….iedere keer weer.

Weet je wat zo mooi is, mooierd;

Wanneer je zeker bent van je duh-natuurlijk-ontvang-ik-liefde staat van zijn, dan maak je je veel minder druk, klinkt misschien gek, maar dat is het echt. Je hebt zoveel tijd over, om nog meer te doen waar je blij van wordt.

Je hoeft dan niets meer buiten jezelf te doen, voor geld, of liefde. Je doet dingen, je leeft op een bepaalde manier, dat je je geen zorgen maakt, je doet ze omdat je er blij van wordt, omdat het klopt. EN je ontvangt liefde omdat je jezelf toestemming geeft.

Er zijn zoveel lessen te leren in dit stuk, zowel voor je business, voor je leven, in liefde, in ieder aspect van wie we zijn en hoe we opdagen, maar wat ik inmiddels zeker weet, als jij dingen wilt versnellen in je leven, leer dit NU:

Alles waar jij naar verlangt, buiten jezelf
Is precies datgeen wat je eerst moet vinden binnenin jou.

Stop met alles te doen. Stop met all over the freakin’ place te zijn.
En laser fucking focus op de persoon die je wilt zijn en duh die alles al NU ervaart waar ze naar verlangt.

You feel me?

Go mooierd,

ILY,
Monica


PS:

Wil jij ook meer LIEFDE ontvangen op ieder gebied van je leven?

Mijn allernieuwste programma L.O.V.E doet precies dit en zoveel meer!
Woensdag 25 Augustus om 11:11 gaan de deuren open. Houd je mailbox in de gaten ????

SO FREAKIN’ EXCITED!

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.