Afgelopen weekend was het zover, moving day! ? ? Met mijn gezin, naar een nieuwe plek, voor nieuwe mooie herinneringen. Deze foto is gisteravond genomen, voor mijn deur, nadat we net de allerlaatste dozen hadden opgehaald, moe maar voldaan en intens dankbaar. 

Dus deze week weer back to business as usual ? 

Alhoewel……business as usual, is ook maar saai……op het moment dat je niets meer spannend vind, of er geen kriebels van in je buik krijgt, of je hart vlamt er niet van, dan moet je iets anders gaan doen.

Triggers en of gedoe, zijn simpelweg uitnodigingen, om te kijken waar je nog meer bewustzijn op mag gooien. 


1 van de grootste trigger-issues waar heel veel mensen tegen aanlopen, mee zitten, ogenschijnlijk maar niet geheeld krijgen, lastig vinden om te omarmen, van weg lopen, hun mooie koppie voor in het zand steken, is het onderwerp geld.

Met dit onderwerp ben ik ook met mijn bek over de straatstenen gesleurd geweest. EN ik ben bekend met het collectieve gedoe wat hier (nog altijd)
om heen hangt – Laten we dit voor eens en altijd veranderen. Wist je dat deze trauma’s tot wel 7 generaties teruggaan? 

Mooierd, we got work to do!


Zelfs door dit thema te benoemen, zullen er uitschrijvingen gaan plaatsvinden en daar ben ik helemaal ok mee, ik ben er voor de mensen die niet meer hun mooie koppie in het zand steken ?.

Mocht je nu al richting beneden willen scrollen om je uit te schrijven, omdat het je irriteert, raakt, verdrietig of boos maakt, mag dit dan een uitnodiging zijn, om JUIST verder te lezen, wat dat is precies waar deze mail over gaat en natuurlijk heb ik iets heel gaafs voor je!Trigger issues

We hebben ze allemaal en ook op alle vlakken, naar mate we groeien, worden we beter in het meesteren van deze issues. 

De een, is op zijn 20ste al miljonair, maar mist op zijn 45ste toch echt een gelijkwaardige partner, de ander heeft alles al jaren dik voor elkaar, maar lijkt dat geld stuk maar niet te lukken….Herkenbaar? ??

Wat al deze issues met elkaar gemeen hebben is dat ze liefde, aandacht en bewustzijn nodig hebben, dan kunnen we erin groeien, dan worden we meester in onderwerpen als relaties, geld, business, zelfliefde, noem maar op. FYI: Geld gaat niet over geld.

Even een vraag tussendoor; Waar mag jij jezelf nog meer omarmen als het over dit onderwerp gaat, als het over geld gaat?

Voor veel spirituele mensen is geld vaak een ding.
Aan de ene kant, willen ze heel veel geld verdienen en aan de andere kant, vinden ze er van alles van, herkenbaar?


Maar 1 ding weet ik zeker:
Als ik blut AF zou zijn en nooit zou leren hoe dit ding werkt – ik – de persoon die zich wegzet als Business mentor – hoe zou ik daar dan mensen mee kunnen helpen?

Jouw struggle staat nu eenmaal niet toe dat meer mensen kunnen groeien en bloeien. Als jij niet voldoende kennis bezit, kun je je mensen ook niet goed helpen, terwijl dat JUIST zo nodig is in de wereld. En ook geld draagt hier aan bij.
Geld mag jouw supporten.

Ja sommige mensen met geld zijn a-holes. Sommige mensen gebruiken geld op een verkeerde manier, betalen hun mensen niet goed, of op tijd en maken misgebruik van de soms bizarre mazen in de wet.

In deze tijd worden onze grootste angsten en ons grootse vuur aangeraakt.
Zo ook de geld trigger en ik denk dat we in een tijd terecht zijn gekomen, waarbij we NU onze overtuigingssystemen moeten gaan herdefiniëren en tot een liefdevolle nieuw overtuigingssysteem moeten komen, voor een betere morgen.

Dit gaat dus ook over je waarheid spreken – next level én ook over je geld.

Geld is niet slecht. 
Onbewuste mensen gaan er gewoon onbewust mee om.

En ik geloof dat er een kans ligt voor mensen zoals jij en ik, om geld op een andere manier te gebruiken – wat in lijn ligt met onze verlangens en dromen.

Geld is bedoeld om in te zetten voor die dingen, die belangrijk zijn voor jou.


Identiteits-issue

Wanneer het op geld aankomt, hebben we vaak een identiteit(s) issue.
Ik heb geld gezien als de oplossing en als het probleem.
Mijn acties, overtuigingen en verwachtingen ondersteunde en versterkte altijd dat idee.


Hoe wij over onszelf denken en wat we geloven dat mogelijk is in ons leven heeft een groot effect op wat we ( en hoe we ) creëren.


Als jij gelooft dat geld slecht is, of dat de mensen die geld hebben, slecht zijn, daarmee kun je jezelf afsnijden om een leven te creëren, waar geld een beschikbare bron voor jou kan zijn.

Wat natuurlijk helemaal ok is, maar weet dat dat zeker NIET de enige optie is.
Jij kunt herdefiniëren hoe jij jezelf ziet, over hoe jij geld ziet en wat er mogelijk is voor jou!

Welke gedachtes, overtuigingen, rondom geld mag jij herdefiniëren voor jezelf? Wil je dat hier met mij delen?


Lieve %FIRSTNAME%, wil je ook meer verbonden zijn met de energie van geld? Op veler verzoek  geef ik op 23 Juni om 11:00 uur, nogmaals de Masterclass: De energie van geld.  

Als jij tot het einde blijft, ontvang jij mijn 100.000 euro script t.w.v. €97,00 ex. BTW helemaal gratis. Op deze pagina kun je je aanmelden.


Zie ik je dan?

Heb een mooie dag,
XO,
Monica