Hoe is het met je?

We zitten alweer bijna in de 2e week van December en de film van afgelopen jaar speelt door mijn hoofd….ik vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn, zeker dit jaar, er is een hoop gebeurt, op zijn plek gevallen, geshift en weer door. ????

Zeker de maand van the good, the bad & the ugly. Een maand waarin we joy ervaren, maar ook een hoop stress…..want oh die doelen…..

Die je weer niet hebt behaald….right?

Ik ken dat gevoel maar al te goed. ❌

Ik was altijd gefrustreerd en boos op mijzelf als ik mijn doelen NIET behaalde en kon ik flink balen in de oh zo mooie maand December.

Niet het aantal deelnemers in mijn programma als ik zou willen.
Niet iedere maand mijn omzetdoel gehaald
Mijn boek, die al gepubliceerd had moeten zijn

We manifesteren altijd, dus tuurlijk behaalde ik ook toffe dingen…het is zo makkelijk om te kijken naar wat er niet is, right?

Soms waren dat dingen, waar ik in het begin van het jaar niet eens aan gedacht had…. Spreken op een event, of een uitnodiging voor een podcast ( zelfs 2 ) die klanten opleverden……of zelf een podcast starten. 😉

De valkuil is dat we helemaal kunnen zakken in de – waar liet ik het versloffen – wat moet er anders – wat heb ik verkeerd gedaan – zie je wel, ik ben gewoon lui – gedachte. En deze gedachtes kunnen echt een staat van ZIJN worden, you feel me?

Je raad het al, dit hielp voor geen meter.

Dus ik shifte van doelen stellen naar leven vanuit verlangen, echt volledig vertrouwen op mijn verlangens en als het op doelen stellen aankwam, dan op de goals with soul way.

Ik ging mij focussen op wat ik nu ECHT wilde, ik ging mijn verlangens meer en meer eren, allen maar doen waar mijn hart echt van in de fik stond.

Kortom, ik ging voor dat ultieme gevoel van vervulling, puur geluk en joy ervaren en dit werd mijn shortcut naar een 100% Aligned AF business en leven, meer vertrouwen, vreugde, omzet en vrijheid.

Ja tuurlijk, geniet ik er volop van om mijn werk te doen met mijn mooierds en ben ik blij als ik weer een groep mag begeleiden, of mega toffe 1 op 1 klanten ontvang en ben ik trots als ik een ‘succes’ behaal of een bepaald inkomen realiseer…maar ik word er mega blij van als ik het gevoel ervaar wat hieronder zit….…you feel me?

De tijden dat ik mijn ‘succes’ koppelde aan mijn waarde als mens en ondernemer zijn voorbij.

Mooierd, mocht jij ook nog ergens het wel of geen succes koppelen aan de waarde van jouw ZIJN….wil ik je hierbij vragen om het traditionele doelen stellen, los te laten…en je echt te richten op je verlangens, door ze in eerste instantie te eren, of nog meer te eren.

Je verlangens zijn een veilig begeleidingssysteem.
​Je kunt je verlangens vertrouwen.

???????? Focus op wat jij belangrijk vindt, op HOE jij wilt ondernemen én leven, focus op wat er echt toe doet, vóór jou.

Graag deel ik wat journalingprompts met je;​​​

????Wat is hetgeen wat jou echt gelukkig maakt?
???? Heb je echt meer geld, succes, influencers status, resultaten nodig om dat innerlijk geluk te ervaren?   

​​Of kun je dat gevoel nu al creëren, van binnen uit? en dan aligned action nemen? Wat zou dat je leven en business opleveren? Oh my ????

???? Hoe kun jij nu een business en leven creëren, die helemaal aansluit bij jou als persoon? Hoe zit dit eruit? Wie ben je dan? Wat doe je dan? Hoe zien je dagen eruit? Hoe voel je je dan?

???? Wie mag je NU al helemaal zijn?
​​​
De afgelopen 2 jaar heeft duidelijk laten zien, dat er geen tijd te verliezen is, met het leven van het verkeerde leven.

Leef jouw leven, op jouw voorwaarden.
​Jouw business, jouw regels, jouw feestje.

Mooi mens, wees ​niet langer afhankelijk van je uitkomsten of success om je waardig, geliefd of blij te voelen….maar ook echt niet. ❤️

Dus mooierd, nogmaals: Hoe kun jij nu een business en leven creëren, die helemaal aansluit bij jou als persoon? Hoe zit dit eruit? Wie ben je dan? Wat doe je dan? Hoe zien je dagen eruit? Hoe voel je je dan?


Wil je dat hieronder met mij delen?​

Heb een heerlijke zondag,

ILY,
Monica