Ik ben op een 2 daags business retraite van mijn coach & we boffen met het mooie weer. Lekker buiten lunchen e.d. heerlijk.

Maar daar mail ik je niet voor, om dat te zeggen, want dan draai ik erom heen en dat is een beetje het thema van deze 2 daagse.

Je bent zelf de grootste bottleneck in je business. Waar hou je je nog in?
​​
Dus, ik wil iets mega belangrijks & gaafs met je te delen deze week. 

​​Zo bewandelen we allemaal het pad van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling, duiken we dieper in onze spirituele be-oefening, bouwen we ochtendrituelen in zoals journalen, investeren we in nieuwe programma’s en coaches, creëren we zelf nieuwe programma’s.

Heel gaaf allemaal, MAARRRRR……..

We houden ons bewust of onbewust nog ergens in. 

Alleen door oprecht en eerlijk aan jezelf en naar jezelf te zijn, dat werkt echt het lekkerste in je business.

​​’The way you do one thing, is the way you do everything’ – ook zo’n quote die ik vaak deze 2 daagse voorbij heb horen komen. Maar hij is zo effing waar.

Zeg eens eerlijk, hoe vaak & waar hou jij je nog in? 

>> Met thuis aangeven wat je nodig om je business up en running te krijgen?
>> In het delen van je boodschap?
>> Waar ga je nog voorbij aan jouw eigen grenzen?
>> Waar laat je iemand anders nog de regie nemen over jouw leven en in je business? 
>> Waar pas jij je nog aan, om aardig gevonden te worden?

En ja, ook ik hou mij nog in op verschillende vlakken. Ik ben ook nog steeds aan het leren op verschillende gebieden. En dat is helemaal ok, ik heb geleerd om er niet te lang mee rond te lopen, hulp te zoeken, de shizzle aan te gaan en weer door.  

Het is mijn commitment en mijn intentie om continue te delen wat wel en niet gewerkt heeft in het bouwen van mijn droombedrijf. 

Dus ik ga je vanaf vandaag wat vaker mailen, omdat ik wat te delen heb met je, omdat ik je wil inspireren om helemaal te gaan voor jouw mooiste leven en business. ​​​​

Zolang ik steeds klanten heb, mijn programma’s verkoop, mijn events geef, mijn geweldige leven leef en mijn business net zo doe, denk ik, dat je nog iets kunt ‘leren’ van mij.​​ Deel gerust wat je nog meer wilt ‘leren’ van mij.

Terug naar jou;​​

Zou je de volgende vragen kunnen beantwoorden voor jezelf, wees heul heul eerlijk tegen jezelf, tegen mij kun je nog iets verzinnen, maar wees in ieder geval eerlijk tegenover jezelf.

1. Streef ik ernaar om de beste versie van mijzelf te worden, betekent dat ik in deze huidige vorm minder ben, dat dat ik werkelijk ben?
2. Kijk ik steeds om mij heen naar waar ik wil zijn, omdat waar ik nu ben, niet goed genoeg is? 
3. Richt ik mijn pijlen op nog geweldiger zijn, omdat ik momenteel niet geweldig genoeg ben?

Voor mij persoonlijk, heb ik deze vragen vanochtend, weer eens opgezocht en beantwoord voor mijzelf. Ik realiseerde mij, dat terwijl ik altijd bezig ben om de beste versie van mijzelf te zijn, ik ook vaak het gevoel ervaar dat ik NU niet genoeg ben.
​​
Weet je, ik ben gedreven en super ambitieus en mega enthousiast om mijn meest EPIC leven en business te leven. Iets met bestaansrecht.
​Om deze reden ben ik constant in beweging, altijd die persoon ZIJN die, het voort leeft, die creëert en MEER geeft! 

Ben jij jezelf ook wel eens tegenkomen in het, harder, sneller, beter en sterker willen proberen?

Ik ga eerlijk met je zijn……deze staat van ZIJN heeft mij enorm veel gegeven op vele gebieden, een fijn leven, een heerlijk huis, leuke vakanties, voldoende me-time, en een EPIC business – dankzij deze go getter in mij. 

En ik heb gemerkt dat er een heel dun lijntje is tussen hungry zijn en er compleet naast zitten en leeg zijn. 

In het midden van al die persoonlijke ontwikkeling, workshops, programma’s, spirituele be-oefening, boeken, business masterminds, coaching ( I love my coaches ) en de constante staat van aan mijzelf werken……..vergeet ik soms om in het NU te ZIJN en dankbaar te zijn voor de ALLES wat ik NU al BEN.

Mijzelf de credits te geven, waar ik nu sta en gewoon trots te zijn.​​

Dus ik zeg het volgende – Spirituele be-oefening & persoonlijke ontwikkeling kan SCHADELIJK zijn als we het doen vanuit een plek waarin we ons constant willen ‘fixen’, steeds maar weer iets willen ‘healen’ of ergens doorheen of over heen moeten komen of bezig zijn om ergens meer van te krijgen.

Zeker kan het doel zijn om een groter bewustzijnsniveau te creëren, verlichting, innerlijke rust, flow en moneyflow……..de MEESTE mensen betreden het pad van persoonlijke ontwikkeling door geconditioneerde technieken en vanuit een plek IN hunzelf dat ze niet goed genoeg ZIJN in dit moment, kun je pakken wat ik zeg?

Er wordt nog steeds een deel van het ego aangesproken, om iets buiten jezelf te zoeken, terwijl alles zich al IN jou bevindt, in het HIER en NU.
Weerstand geven tegen wat IS en proberen ergens te komen waar we denken dat we zouden moeten ZIJN – is killing en zeker in business.

Hear me out — het ‘zoeken’ en de acties nemen om ergens te komen – is het probleem niet — denken dat je het antwoord vind in 1 of ander ding buiten jezelf om – DAT is het probleem.

We hebben niet altijd iemand of iets nodig om te vinden wat we zoeken. 
​Dat ding wat we zoeken zit al IN ons.

En als het niet stroomt in je business, zoek dan uit, wat er niet stroomt in jou, waar heb jij nog overtuigingen opzitten. Go explore that. ​​

En hell yess – ik geloof zeker in het hebben van coaches, het volgen van programma’s, masterminds, deze zie ik als TOOLS, om te zien wat we heel vaak bewust of onbewust nog niet zelf zien, om ons naar voren te roepen, om om ons een stap naar voren te doen zetten en om ons supporten in deze reis.

En soms is het gewoon zo simpel als naar binnen kijken, OK zijn met alles wat IS, precies zoals we ZIJN.


Journaling oefening:

Schrijf 3 dingen op waar jij beter in wilt worden. 

Stel jezelf de vraag; Wat is mijn motivatie achter het verlangen om te groeien en te veranderen in hetgeen waar ik mij nu op richt?

Wees eerlijk, beantwoord het zonder oordeel en kijk wat er voor je naar boven komt.

Stel nu de vraag; Kan ik mijzelf accepteren zoals ik ben met deze 3 dingen die ik probeer te verbeteren/ veranderen? Kan ik van mijzelf houden en mijzelf goedkeuren inclusief deze 3 dingen?

Voel jezelf maar eens, in en -uitademen met deze angst en het gevoel van moeten en dat je van dat af wilt. Nee, omarm ze. 

Neem nog eens adem en bij je uitademing WEET jij, besef jij, voel jij dat jij al helemaal perfect, heel & compleet bent (maar nog lang niet klaar bent!)

Onthoud, groei is onvermijdelijk, het is wat we hier komen doen, onvermijdelijk voor een mooi leven op jouw eigen voorwaarden. MAAR, zoals ik mijzelf ook altijd uitdaag…….moedig ik je aan om jezelf te accepteren zoals je bent, met alle aspecten – met de goede en de ‘slechte’ shizzle –  iedere gewoonte te omarmen, of de neiging om iets te veranderen.

Dit is echte zelfliefde en zelf acceptatie. En alleen vanuit deze plek kunnen we verder groeien en bloeien, vanuit deze HEELHEID die we al ZIJN <3


Leuk als je HIER laat weten, welk inzicht jij had na het lezen van dit blog


Geniet van je weekend,

Xo,
Monica
Topactie voor Stichting Jarige Job

Zoals ik al aangaf, ben ik op dit moment op een business retraite van mijn coach en we hebben met elkaar iets geweldigs bedacht: we gaan € 10.000,- verdienen voor Stichting Jarige Job. 

Daarom heb ik een geweldig aanbod voor je. 
​3 maanden lidmaatschap van mijn Soul&Business Academy voor €150,00 ex. BTW.

 
Het is een nieuw soort mastermind, waarin we onze groei gaan accelereren, waarin we diep ons persoonlijk meesterschap gaan, spiritualiteit en business. Onderwerpen als intuïtie, creëer je eigen online programma & offcourse de Wet van Aantrekking.

 

Je kunt je alleen vandaag aanmelden en via DEZE onderstaande link.

De volledige opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job!!!

Als mijn mede Business Mastery Buddies, hebben ook allemaal een geweldig aanbod voor je, op allerlei gebieden profiteer daar ook van! 
​Deze kun je vinden op de Facebookpagina van Samen voor het goede doel

Doe je mee? Help jezelf, help je bedrijf en help deze kinderen aan een geweldig verjaardagsfeestje! 

Heb een heerlijk weekend,
Xo
Monica ​​