Hi lieve lezer,

Ik ben een Fearless creator, een krachtige creator van mijn eigen leven.

Ik ben de persoon geworden die ik wil zijn en ik mag mijn leven indelen op mijn manier. En ik GELOOF oprecht dat iedereen de kracht en macht bezit om precies hetzelfde te doen.
Jij kunt ook het leven van je dromen creëren.
Jij kunt ook werken met wie jij wilt,
Jij kunt ook doen waar je hart van in de fik staat…
Jij kunt ook geld verdienen met je passie….gegarandeerd!

Waarom doe je het nog niet? Waar wacht je nog op? 

Ik ben ondernemer geworden zodat ik mijn passie kon gaan leven, zodat ik mijn waarom kan leven. Omdat ik heel goed weet wat ik hier te doen heb, sterker nog ik doe dit, dag in dag uit. 
Ja mijn missie leven……want dat is mijn innerlijk drive, mijn verlangen en ik wil dit leven, ik wil anderen helpen op hun weg naar een gelukkig en mooi leven en mijn visie is hoe meer mensen er gelukkig zijn met wie ze zijn en wat ze doen, de wereld er nog mooier uitziet.

Want het is simpelweg ons geboorterecht om het leven te leiden waarvoor wij bestemd zijn. Geloof mij, we zijn bestemd voor een groots leven. Wij zijn de changemakers, gamerchangers, spiritual bloombabes who have the F-ing ability to rock the Universe!

Maar er is wat voor nodig om dit leven te leven….
Ik weiger namelijk bullshit in mijn leven toe te laten
Ik accepteer alleen maar het beste
Ik werk met de leukste mensen
Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld wil worden
Ik eis dat je mij met net zoveel respect behandeld zoals ik jou behandel
Ik doe niet aan fake asscery
Ik neem van tijd tot tijd een geweldige coach in de armen
Ik lig ‘s nachts wel eens wakker 
Ik ga niet op visite bij mensen als ik daar geen zin in heb
Ik krijg mijn inspiratie en ideeën s’ochtens vroeg om 5 uur
Ik vraag om hulp wanneer dat nodig is
Ik ga naar het buitenland om cursussen te volgen en om events bij te wonen
Ik investeer in mijzelf, in tijd, geld en energie.
Ik ben 100% gecommitteerd aan de resultaten die ik wil behalen.
Ik wil een groots leven, ik wil prachtige dingen zien en ervaren, meemaken en neerzetten.

Ik kies er elke dag voor.  Mijn verlangens om mijn dromen, visie en missie na te gaan zijn vele male sterker! Dat is een mindset, dat is een innerlijke shift maken. Dat is een afspraak maken met het Universum en je geeft niet op, nooit, je gaat door totdat je het bereikt hebt.

7 Tips om een Fearless Creator te worden;

  1. Neem verantwoordelijkheid voor jouw leven. Kies elke dag opnieuw voor jezelf, besteed tijd aan jouw levensdoel. Waar je hart van in de fik staat. Elke dag weer opnieuw!

  2. Hou van jezelf, zelffliefde is de WEG naar een mooier leven. Kun jij echt oprecht in de spiegel kijken en hardop zeggen dat je van jezelf houdt en het dan voelen in elke cel van je lichaam?

  3. Omring je met like minded people. #goudwaard. Omring je met mensen die zijn waar jij heel graag wilt zijn. Leer van hun, zij kennen de valkuilen en zij weten de  weg. 

  4. Blijf in jezelf investeren. Blijf je ontwikkelen als mooi mens. Blijf je mind stretchen, blijf boeken lezen, neem aan coach als je echt een grote sprong wilt maken zowel persoonlijk als zakelijk. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

  5. Zorg goed voor jezelf, eet gezond, ga op tijd naar bed. Behandel je lichaam en geest als een tempel, verzorg het goed.

  6. Geniet en wees dankbaar. Een leven in overvloed kun je alleen maar ervaren als je dankbaar bent voor alles wat er NU is. Richt je aandacht en liefde op alles wat er nu is in je leven. Door je te richten op wat er niet is, bevestig je steeds weer opnieuw dat het er nog niet is, en geef je steeds een energie af van tekort en dan geeft het Universum meer van wat je afgeeft aan energie. Leef in dankbaarheid en overvloed is waar je meer van krijgt.

  7. Werk aan je mindset, elke dag! Ga je dromen waarmaken, stop met zeuren en ga HET doen. Doe het werk wat nodig is, 1,5 jaar geleden nam ik een beslissing & ben blij toe! Ik werk met een prachtige club vrouwen die hele mooie shifts aan het maken zijn en ook geld verdienen met hun passie.

  8. Wees gecommitteerd aan jouw mooie nieuwe realiteit. Als jij je committeert dan zul je je nergens meer door laten tegenhouden. Alles is mogelijk! GA ervoor, net zo lang totdat je het hebt bereikt.

Het leven wat we hebben op DIT moment, hebben we gecreëerd met alles wat je tot nu toe weten…

Als jij een nieuwe realiteit wilt creëren, een bedrijf wilt opzetten om je missie te leven, zul je moeten stretchen, zul je nieuwe dingen moeten leren, andere paden moeten bewandelen om andere acties te kunnen nemen om daadwerkelijk andere resultaten te manifesteren.

Dat is de Droom, Doen&Doooor principe.

 

Wil jij ook een Fearless Creator worden en prachtige dingen bereiken en DOEN?

Ben je het zat om alles alleen te doen?
Je kunt een stok achter de deur goed gebruiken?
Je wilt iemand die in jou gelooft en die je het vertrouwen meegeeft dat het wel mogelijk is?
Je wilt iemand die dit pad al heeft bewandeld?
Je wilt iemand die met je meedenkt en ervoor zorgt dat je WEL resultaten gaat behalen?

 

Wil je samen met deze badass Fearless Creator werken?
DAT KAN! GAAF!

Ik wil je het allerbeste meegeven!

En de BESTE manier hiervoor is het Droom,Doen&Doooor VIP Coachingstraject. Een persoonlijk coachingstraject levert je simpelweg de beste resultaten op.

Je kunt kiezen uit een VIP traject 4 maanden of van 6 maanden. Klik HIER om de programma’s te bekijken & de overige bonussen die je krijgt.

Als je vragen hebt, stel ze gerust, ik beantwoord ze met liefde!