7Superkrachten…whoop whoop!  We hebben ze allemaal, en jij dus ook en nu gaan we ze inzetten om onze dromen te realiseren.

 

 

 

 

 

Superkrachten, het lijkt zo simpel, maar soms zijn we er blind voor. Blind voor hetgeen waar wij erg goed in zijn en dus ook mogen inzetten om het leven te creëren op een manier die bij ons past.  

7 Superkrachten om je dromen te realiseren:

  1. Passie: heerlijk dat waar je hart van in de fik staat, waar je aan 1 stuk door over kunt babbelen en waar de ideeën werkelijk je oren uit stromen. Die dus, herken het en ga hem inzetten.
  2. Enthousiasme: nog zo’n leuke…maar pas op dat kan ook je valkuil zijn. (dat is bij mij in het verleden wel een dingetje geweest, nu heb ik het onder controle) Waar ben jij erg enthousiast over?
  3. Je geweldige skill om te organiseren: vaak is dat iets wat over het hoofd wordt gezien. Heel veel mensen zijn niet georganiseerd, kun jij mooi dat gat dichten voor hun.
  4. Creativiteit: Ja dat is een lastige. Maar weet je, wij mensen zijn eenmaal creatieve wezens. Iedereen kan iets creëren, de 1 uit het in schilderen, de ander in mozaïeken, putjes scheppen in de zee, websites maken of online programma’s maken. Vaak is het ook iets waar jij mee bezig bent en zonder dat je het door hebt, vliegt de tijd voorbij, dat heet flow en precies dat waar je dan mee bezig bent, kan een superkracht zijn.
  5. Je spiritualiteit: Dit wordt vaak weggestopt, omdat we niet weten hoe wij daar mee om moeten gaan. Al die prikkels en visioenen die je binnenkrijgt als je met iemand praat. Erken het, dit is werkelijk een prachtige superkracht waar jij heel veel mensen blij mee kunt maken. Hulp nodig? Neem dan even contact op en als ik je niet kan helpen, ken ik vast wel iemand anders die dat wel kan.
  6. Praten met pit: gebeurt het jou eigenlijk op regelmatige basis dat je niet uitgepraat raakt over een onderwerp wat jou erg goed ligt? Onopgemerkt zou je hier wel eens een heel goede public speaker kunnen zijn. Of wil je stiekum toch deze droom ook aanboren? Vraag in een netwerk of je eens mag komen spreken.
  7. Vertrouwen: Heb oneindig veel vertrouwen in je eigen bronkracht.

 

Welke superkracht ga jij nu inzetten? Yes you can!