Jaaaaaaa, het is zover: mijn eerste video staat op YouTube. Nou, dat was een hele stap uit mijn comfortzone zeg (plus dat ik pas bij take 514 het een beetje als mijzelf ging zien)! De video gaat over persoonlijk succes; iets waar ik mij als coach elke dag weer voor inzet. Hoe behaal jij je persoonlijk succes?

Zoals ik al dacht, ben ik liever een prater dan een schrijver! So there will be more to continue 😉


In de onderstaande video leg ik je de 7 stappen naar persoonlijk succes uit! Doe er je voordeel mee, pas ze toe waar nodig.

Stap 1. Gezondheid;

Stap 2. Positiviteit;

Stap 3. Blijf jezelf ontwikkelen;

Stap 4. Omring je met fijne mensen;

Stap 5. Jij verdient het allerbeste;

Stap 6. Blijf gemotiveerd;

Stap 7. Geloof in jezelf!

Welke stappen jij zet om je persoonlijke succes te behalen?

 

Ps. Je kunt ook mijn YouTube-kanaal volgen. Zo mis je ook mijn Periscope-uitzendingen niet.