clapHe lieve lezer,

Kies jij nog voor zelfsabotage? Of heb je die al voorgoed de deur gewezen?

Jij wilt toch dat droomleven en dat droombedrijf?

Het is een keuze die je maakt, een beslissing, niets meer en niets minder…..

 

 

 

EN als je iedere keer de keus neemt om het rustig aan te doen, om in die lotushouding te blijven zitten,  waar sta je dan over een jaar? 

In het weekend doe ik rustig aan, slaap ik uit, vertel ik mezelf, je hebt deze rust verdient, geniet ervan en weet je wat ik daarvan krijg, F-ing KOPPIJN…..

Ik wil niet ieder weekend rustig aan doen, ik wil niet NIETS doen, ik wil schrijven, mijn inspiratie volgen, ik wil creëren,  ik wil me connected voelen met mijn waarom, met mijn bedrijf, met mijn ZIJN….Ik kan NIET niets doen…daarvoor ben ik hier niet…..ik stuur gerust nog blogs in het weekend, omdat ik tot in mijn tenen voel dat ik dat moet delen met je…

Ik had van de week een prachtige sessie met een coachee en ze betrapte zichzelf erop dat ze weinig tijd had….weinig tijd om AAN het werk te gaan, om te DOEN wat ze moest doen….terwijl iedereen in deze hele wereld 7 dagen in de week heeft en 24 uur in een dag ( ja, ik baal ervan, vind het ook te weinig) ….MAAR je kunt bergen verzetten als jij dat WILT!

Hell, het lukt mij om de kids klaar te maken, de was op te vouwen, te strijken , te ontbijten en zelfs te stofzuigen….allemaal voor 8:15 in de ochtend, omdat ik de rest van de dag bezig WIL zijn met MIJN bedrijf, mijn missie, mijn mensen. Dat is een keuze….

En misschien denk jij daar wel heel anders over, en dat is meer dan prima! Maar ik geloof in het volgende;

Ik geloof erin dat iedereen een gave heeft en dat hij of zij die verplicht is om die in te zetten, om anderen te helpen.

Ik geloof in het werk DOEN, wat mij vele malen verder heeft gebracht dan dat ik ooit had durven dromen! Ik bezoek nu zelf events in Amerika, I mean really?

Ik geloof in de confrontatie met mijzelf aangaan, er prachtige shifts plaatsvinden, keer op keer weer…oh ja geheimpje, ik ben niet die coach waarbij alles peachy perfect is, maar wel DIE BOSS LADY die het werk DOET om dat mooie, onafhankelijke leven te creëren en daad fuckin werkelijk HET verschil maakt!

Wij mensen bezitten grootsheid en we sluiten onze ogen ervoor….

Ik geloof dat het leven bestaat, uit creëren, groeien, bloeien, je missie leven en weer doorgaan. Wat is het nut van jou leven?

Nee, serieus waarvoor ben jij hier? Wat kom jij doen hier op moeder aarde? Kopen, zitten, tv kijken, klagen, zeuren?

Kap met die miljoenen manieren om jezelf te saboteren…..kies er geen 1.

Waar gaat het om?

Om joy, happiness, om je VOL leven te voelen, doen wat je vreugde geeft, je vleugels uitslaan, je missie leven & te genieten van wat je DOET! Genieten van het gedoe, dag in, dag uit! Heerlijk!

En het is eng…

Ga je het wel redden…. Gaat het je lukken… Is het wel mogelijk… Je voelt je soms reddeloos verloren… Je bent bang… Het is teveel… en ieder dag geef je jevolledig over aan dit gedoe…. Het is een heel gedoe….

En je doet het TOCH, IEDERE keer weer, schouders eronder en door. Dat is wie jij bent!

Je houdt van die uitdagingen, je houdt van die schop onder je kont, je houdt van dat gedoe, je houdt van die confrontatie, je houdt van die shifts, je houdt van het resultaat wat het je brengt; die groei, als mens, als geweldige onderneemster, het ultieme gevoel van een waardevolle bijdrage zijn en een geweldig leven leiden!!!!! 

Kat Loterzo, 1 van mijn kick ass mentoren zegt het volgende; The HUSTLE is the GAME is your FUEL is the BLOOD THAT FUCKING FLOWS THROUGH YOU’

Mijn vrije vertaling vanuit mijn hart is deze ;Het gedoe is het spel is je brandstof is het bloed wat door je stroomt, omdat je niet anders kunt….je houdt ervan! 

Stop met die zelfsabotage, dat brengt je nergens….doe het GEDOE, met liefde, overgave en het brengt je ergens, meer voldoening, meer geld, meer plezier, ECHT een leven VOL leven! 

Omhels het gedoe

Own it

En doe MEER gedoe

Het realiseren dat je alles in je leven is zoals je het ooit wilde, is een mega gaaf gevoel! Onwerkelijk en onbeschrijfelijk gevoel!

Het is de uitkomst van dat gedoe leven!

Omhels jezelf en ga aan de slag, wij weten allebei dat je geboren bent voor dit leven!