Tips om meer te ZIJN in je business

Waarschijnlijk ben je iemand die al haar hele leven ‘iets’ gevoeld heeft, noem het potentie, noem het big ass dreams, noem het lust for life, je hebt altijd al geweten wat belangrijk is voor je en eigenlijk wil je alles uit het leven halen.

Overtuigingen vanuit oude overlevingssystemen nemen het nog net iets vaker van je over.

Je verliest jezelf in alles wat je denkt te moeten doen voor je bedrijf & hiermee verlies je het geloof in jezelf
Je hebt geleerd om (oude koude) marketing toe te passen, maar het werkt niet voor jou

En dit ken ik.
Inmiddels weet ik precies wat werkt.
De magie ligt in het ZIJN.

Ik geef je graag wat tips om dichter bij jouw gevoel van ZIJN te komen:

#1. Creëer een moment van rust voor jezelf. Iedere dag een minuut of 10.
Ga ergens zitten waar je niet gestoord zal worden. Geniet gewoon van de stilte, als je het moeilijk vind om je te concentreren, richt je dan op je ademhaling – werkt altijd. Zak lekker weg in jouw ZIJN, wees één met jezelf. Luister naar je gedachten of naar de vogels. Just be….

#2. Vraag.
Stel vragen aan jezelf als je merkt dat het even niet lekker stroomt. Hoe komt het dat het nu niet stroomt? Wat is hier goed aan? Wat zie ik nog niet? Vraag je intuïtie gewoon wat het betekent en schrijf vervolgens op wat er bij je ‘binnenkomt’.

#3. Luister naar je lichaam. Iets wat bij mij lang heeft geduurd om dit te ontdekken. Bij het ervaren van pijn of kippenvel wil je lichaam je iets vertellen. Luister ernaar. Ik heb wel eens gehoord, dat een vrouw last had van haar oor, ze was zich er totaal niet van bewust dat er vanuit alle kanten tegen haar gesproken werd……ze wilde niet luisteren.
Heb je vaak hoofdpijn? Dan drink je of te weinig water op een dag of je drinkt teveel cafeïne of je je ‘zit’ ergens mee. Gun jezelf de tijd om dat dan uit te zoeken!

#4. ZIJN in business:
Pas o.a. deze affirmaties toe:
​Mijn boodschap komt altijd aan bij de mensen die dit nodig hebben
Ik ben er voor de mensen die mij nodig hebben
Ik hoef geen dingen te doen in mijn business die ik niet leuk vind om te doen.
Ik ben de bron waar geld door heen stroomt

De sleutel tot een leven en business realiseren waar je hart van in de fik staat, ligt hierin, het ZIJN.

ZIJN gaat over:
Ownen wat je echt wilt
Ownen wie je bent
Ownen waar jij goed in bent
Ownen met wie je wilt werken
Ownen van acties en hart marketing geshizzle wat bij jou past

De magie ligt in het ZIJN.
Wie ben ik zonder al die BS gedachtes
Intunen op jezelf
Voelen wat bij je past
Radicaal eerlijk worden naar jezelf.
Om tot al deze dingen te komen, helpt het om je te laten coachen.
Ja, de magie ligt in het ZIJN.

Wat ga jij nu meer DOEN vanuit ZIJN?
Deel je het met mij hieronder?

Heb een heerlijke dag,
Mooie dag,

Liefs,
Monica