Afgelopen week kreeg ik een rant van een dame die zo klaar is met het gedoe rondom geld. Handen omhoog als je dit herkent ?? 

En dit onderwerp gaat mij echt aan het hart, ik durf te zeggen dat dit geldstuk, mijn grootste transformatie is geweest – tot nu toe – in de afgelopen jaren. 

Maar geld gaat niet over geld, dat gaat het namelijk nooit, het gaat erom wat er onder zit, het gaat over (zelf)liefde, het gaat over het jezelf gunnen en jezelf toe staan om dat te helen, te herdefiniëren en jezelf toestemming geven om te ontvangen.

Weg met deze eeuwen oude identiteit issues rondom geld! ??


Wat is ervoor nodig om je financiële fun, flow en vrijheid te activeren in je leven? Meer dan graag deel ik 4 stappen met je.


Stap 1. Erken hoe krachtig, slim, mooi, goed genoeg en capabel je bent.


Je hebt serieus ALLES al in je. 
Het Universum/God gaat jouw ziel niet voeden met de meeste prachtige dromen, om je vervolgens niet de skills en de power mee te geven om het waar te maken. 
Wat is ervoor nodig om dit meer te ownen?


Stap 2. Observeer waar jij jezelf hebt geïdentificeerd met schaarste.


Vele van ons, zijn geconditioneerd om te leven volgens een bepaald stramien. Je huur of hypotheek is 600 euro per maand, je totale levensonderhoud is 2800 euro per maand, dus als ik 3000 euro per maand verdien is dat prima. EN DAT IS OOK ZO. 

Maar, bij dat geld, zit niet je vakantie, zit niet je ontwikkeling als ondernemer, zit niet je bijdrage aan de wereld bij, kun je pakken wat ik zeg?
Daar is meer voor nodig.

En voor heel veel mensen, is dit een grens, ze hebben net genoeg om van te leven en again dat is ook ok, maar als jij meer wilt, omdat je nog meer dromen wilt waarmaken, omdat dat simpelweg een verlangen is en je loopt (ook) tegen deze grens aan…….ja hier gaat het vaak mis in onze mooie koppie.

Want alleen al bij de gedachtes van meer, komen schuld en schaamte gevoelens om de hoek kijken. 


Ok mooierd, waar heb jij jezelf nog geïdentificeerd met te kort? 


We geloven niet dat we geld mogen hebben. We voelen ons schuldig, niet goed genoeg. We geloven dat het hard werken is. We geloven dat iets ergs gaat gebeuren als we het krijgen en daarom geven we, zodra we het hebben, meteen weer weg. ( boetes, belastingdienst, aan andere, familie in nood). We kunnen niet inzien hoe dit ooit anders voor ons is.

We stoppen zoveel energie en hoop in het idee dat geld niet makkelijk naar ons toekomt. Change that!


Stap 3. Wees bereid om je brein te veranderen.


Als we ervoor kiezen om anders naar het leven te kijken – met een oriëntatie naar overvloed, support en liefde – dan kan onze realiteit er zo mega anders uitzien. Als we vertrouwen ontwikkelen in de oneindige mogelijkheden, grenzeloze optie’s, in ons eigen kunnen en de waarheid dat we volledig ons leven KUNNEN veranderen. Oh men, voel je deze? ??

We bewegen dan naar een realiteit van kiezen wat ons volgende verwachting is van – oh yess – en vanaf NU wordt het alleen maar beter en beter EN beslissen wat NU onvermijdelijk is voor ons.

Het is soms letterlijk voor onze giechel 😉

Mijn favoriete affirmatie op dit moment is deze: Ik ben bereid om de oneindige mogelijkheden om mij heen te zien. Ik ben bereid om het te zien. Ik ben bereid om het te weten. Help mij om het te geloven.

Ik zeg dit, vanuit een staat van overgave, wetende dat mijn innerlijke wijsheid altijd beschikbaar is en dat ik beter in staat ben om te voelen, om te zien, om lief te hebben en mijzelf hiermee toestemming geef om overspoeld te raken met geweldige dingen in mijn realiteit.

Hiermee blokker is niet mijn financiën, maar juist dat er energie naar toe stroomt, en die energie, heeft ervoor gezorgd dat ik schuldenvrij bent, dat ik ruimte heb, maar ook, is dit de energie van creëren, toffe content maken, programma’s, waar ik keer op keer mensen mij help.


Stap 4. Beslis HOE je wilt leven + Hoe het leven zal gaan


Alleen jij kunt kiezen om deze geld struggle te droppen. 
Niemand komt je redden.


( ook eigenlijk onmogelijk voor iemand anders om je te redden. Zelfs als je de lotterij wint, of je trouwt met een ‘rijk’ iemand, je erft een shitload aan geld, als jij jezelf het niet waard vind om dat geld te hebben, zul je een manier vinden om het allemaal uit te geven, om het weg te doen en jezelf niet toestaan om ervan te genieten. Ook al weet je heel veel hierin, je doet het innerlijke werk e.d. – we vinden nog steeds manieren om onszelf hiermee te saboteren.

Want het gaat helemaal niet om het geld. Het gaat om de interne ervaring dat ons verteld dat we geen geld mogen hebben of whatever we dan willen)

Je gedachtes vormen je emoties. Je emoties vormen je energie. Je energie is de plek waar je vanuit aantrekt. HOE jij aantrekt, creëert je patronen. Je patronen bepalen je verwachtingen en levensstandaard.

En zo creëren we dus een leven waarin we denken dat geen geld hebben ons lot is.

En dit mooierd, dit is mijn werk, ik help jou, jouw fundament te herdefiniëren en er dan naar leven. Om shit te transformeren naar liefde, zodat je diegene kunt ZIJN die je moet zijn om je dromen waar te maken.

Ik weet welke gedachtes ik moet denken, welke kern overtuigingen we moeten integreren, welke energetische beslissingen er genomen moeten worden en hoe we ze compleet maken om echt tot een transformatie te komen en je ervaring met geld, met liefde compleet te doen veranderen.


De inschrijving voor het meest life en business changing programma is vanaf vandaag, een week lang open – Mastering Money Honey.


Dit programma is een transformatie container van liefde, heling & groei. 

Een hernieuwd geloof in jezelf. Fris perspectief. 
Oefeningen om een nieuwe staat van ZIJN aan te nemen. 
Affirmaties, Scripts. Huiswerk met energetische en praktische stappen – uitgelegd voor jou. Progressie. 
Meer en meer in de richting bewegen van meer geld en meer vrijheid. 

Het is tijd om je relatie met geld te helen. Het is tijd om te shiften naar de ervaring om geld te hebben. Het is tijd om een nieuwe realiteit te creëren rondom geld.
Het is tijd om je money te masteren, op zoveel vlakken. 

Yess mooierd!

Activeer je financiële fun, flow en vrijheid, NU – door gewoon jezelf te ZIJN!

Op deze pagina lees je er alles over, lees je de testimonials van mensen die met mij gewerkt hebben, maar ook wat het programma je nog meer oplevert .

Ik heb een geweldig aanbod voor je en een mega gave bonus, ik zou niet wachten.

ILY,
Monica

PS; als je vragen hebt, mail mij gerust
PPS; Vanavond om 20:00 is de kick off van dit gave programma, superleuk als je erbij bent!