Hi lieve lezer,

Goed, ok ik wilde dus een filmpje hierover maken, maar dat duurde eigenlijk te lang vandaag en mijn computer had dus een update nodig, dus ik dacht ik schrijf het wel gewoon voor je uit, is sneller 😉

Uit ervaring weet ik dat een bedrijf opzetten gaat met vallen en opstaan en na 2 jaar dit mooie werk al gedaan mogen hebben, weet ik inmiddels wel wat er voor nodig is en ik deel graag mijn inzichten met jou!

De echte nummer 1 sleutel is om een succesvolle biz te hebben is dat je verliefd bent op je bedrijf! Voor al je diensten geld, dat je ze doet omdat ze je superveel plezier geven, omdat je niet anders kunt dan dit, omdat je je hogere zelf hierin volgt en dat je er ook nog voor betaald wordt is mooi meegenomen….

Graag deel ik 4 waardevolle sleutels met je delen voor een succesvolle coachingsbiz;

Sleutel 1.
Transformatie – Welke transformatie vind plaats bij jouw ideale klant. Deze staat niet voor niets op 1. Jij moet echt uitzoeken welke transformatie er plaats vindt bij je klanten.

Sleutel 2.
Jouw ideale klant – Voor wie ben jij hier? Voor wie kan jij wat betekenen? Heb jij al opgeschreven met wie jij wilt werken? Welke karaktereigenschappen heeft deze geweldige persoon?

Geloof me, heb helder met wie jij wilt werken. Ik werk ook alleen maar met supergave, lieve en leuke vrouwen, die eigenlijk verliefd zijn op het realiseren van hun dromen.

Sleutel 3.
Jouw boodschap – Wat is jouw boodschap aan de wereld? Wat is jouw waarom? Waarom doe jij wat je doet? Wat breng jij de wereld in? Welk verschil wil jij maken?

Sleutel 4.
Jouw unieke coachingsprogramma – Dit gave programma is jouw expertise sluit aan bij de behoefte/probleem van jouw klanten.

Maar wat is zoooo jouw?

Kijk, mijn eigen coachingsprogramma heet Droom,Doen &Doooor, dit is wie ik ben, mijn expertise, know how etc zijn in combinatie/ afstemming met wat mijn klanten nodig hebben, all wrapped into, dit ene programma. (Waar ik alleen al tot aan juli meer dan 18.000 euro mee heb verdient)

Wat is jouw signature program?

1 van mijn nieuwste programma heet met Passie naar Inkomen….

Dat is niet zonder reden, zeg eens eerlijk?
Hoe veel ‘dingen’ heb jij al geprobeerd om een succes van je biz te maken?
Om het aantal klanten te krijgen, zodat je er daadwerkelijk van kunt leven?
Zodat je genoeg verdient, om te kunnen blijven investeren in jezelf en in je bedrijf?
Zodat je ECHT het leven en biz van je dromen kunt leven?

Ik ben ECHT superduper enthousiast hierover! Want dit is waar het om gaat….je passie, je liefde delen met de mensen waarvoor jij hier bent! Daarnaast is het ook gewoon, kort & krachtig programma. Geen gemiep en gedoe. GEWOON DOEN! 😉

Stel je voor, een ultieme win-win-win creeeren, hoe gaaf!

Een succesvolle biz opzetten, hell succesvol zijn in het leven, dat heb jij zelf in de hand, net zoals dat je van iedere actie die je doet heel blij wordt, net zoals dat je van iedere investering die je doet, superblij wordt, omdat je het jezelf GUNT alles erover te leren, het te implementeren en jezelf committeren tot aan dat succes.

Het komt er op neer, dat je het werk doet wat er voor nodig is, zo dat is eruit!

Iedere dag opschrijven wat je dromen zijn, iedere jezelf positieve affirmaties vertellen, iedere dag aanvoelen op welke manier jij weer van waarde kunt zijn.
Iedere dag VOELEN dat jij een geweldig persoon bent en dat jij mag genieten van het leven zoals dat bedoeld is. Iedere dag het werk doen, wat ervoor nodig is.

Dit programma stelt jou in staat om in slechts 4 weken jouw unieke coachingsprogramma te lanceren.

4 weken
4 modules
4 persoonlijke coachingssesies
4 Q&A

Resultaat; 1 superfantastisch compleet passend bij jou en afgestemd op jouw ideale klant….jouw unieke coachingsprogramma!!!!!

Als jij het leven van je dromen wilt realiseren zul je alles moeten geven wat je in je hebt! ALLES!

Eerlijk, ik heb mijzelf zo lang ingehouden om ALLES wat ik in mij heb te delen met anderen. Omdat ik bang was dat ze weer een mening over mij zouden hebben, ik dacht dat wat ik doe niet bijzonder genoeg was, dat ik niet genoeg klanten zou kunnen krijgen, bang dat ik niet aan de norm voldeed ( screw the norm!!!) ….maar ik heb ALLES van mijzelf geaccepteerd. En als je dat doet, maakt het niet meer uit wat een ander zegt, vind of denkt.

Jij bent hier voor die mensen die jou nodig hebben, net zo goed als ik dat ben voor mensen die mij nodig hebben.

Iedereen heeft wel een negatieve gedachtes en denkt bij zichzelf, wie zit er nu op mij te wachten? Maar weet je, als je succesvol wilt zijn, kun je je hier niet door tegen laten houden. Ontdek je waarde en geef ALLES wat je in je hebt!

Je kunt kiezen voor een middelmatig leven of voor een leven met overvloed
Je kunt kiezen voor heel veel klanten of voor weiding klanten
Je kunt kiezen om ALLES te geven en om ALLES te kunnen ontvangen

Het komt altijd aan op een keuze, op het maken van een beslissing. Neem een beslissing en neem dan 100% verantwoordelijkheid voor deze beslissing.

En ja, als we succesvol willen zijn, gaat dat soms superoncomfortabel voelen, en het is juist die stretch die alleszeggend is voor je groei als mens en dus ook zeker voor je biz.

Andere acties leiden tot andere resultaten….als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Weet je, jij bent een superslimme ondernemer, jij voelt heel goed aan wat jij nu nodig hebt, wat je altijd nodig hebt, je kunt het nog langer alleen doen, of we doen dit samen.

Voel jij een JA voor die mooie stretch?
Voel jij een JA voor een prachtige groei?
Voel jij een JA om met Passie naar Inkomen te gaan?

Zullen we dit samen doen? COOL!
Klik HIER om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Mail mij dan.

 

PLUS NOG WAT MOOIE CADEAUS VAN MIJ VOOR JOU!

Je krijgt ook nog eens een gave bonus erbij, namelijk;
Creëer je eigen online programma t.w.v. €497,00.

EN je ontvangt ook nog eens 6 maanden toegang tot de Fearless Creators Community.
Waarin ik iedere week een Q&A doe, om al je vragen te beantwoorden, om je te motiveren, inspireren, zodat jij ook je volgende doelen gaat behalen, maar het is veel meer dan dat. Je bent met gelijkgestemden en iedereen denk hier met elkaar mee.

 

Liefs, Monica

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser plaatsen om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Mo!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy verklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.