3 sleutelwoorden voor succesSucces is voor iedereen anders, voor mij is succes dat ik aan het eind van de dag kan terugkijken, denken en voelen, dat ik van waarde ben geweest, dat ik een bijdrage heb kunnen leveren en dus gelukkig ben met wie ik ben en wat ik mag doen.

EN hiermee mijn doelen en dromen realiseer!

 

 

 

Ik deel graag 3 sleutelwoorden voor succes met je, die mij ontzettend veel hebben gebracht;

1. Vertrouwen
-Heb vertrouwen in jezelf, in je eigen bronkracht
-Het vertrouwen dat het Universum altijd voor je zorgt
-Je hoeft niet nog eens een opleiding of cursus te volgen om jou ding te gaan doen, omdat je denkt dat je dan meer recht van spreken hebt, nee, jij bent goed genoeg.
-Vertrouw op je eigen kunnen en geloof in jezelf.
-Spreek vaak positieve affirmaties uit over jezelf
-We hoeven ons ook niet te druk te maken over HOE we onze dromen realiseren, vanuit de Wet van Aantrekkingskracht weet ik dat het Universum daarvoor zorgt. Het is aan ons om te vertrouwen op hetgeen WAT we doen, met liefde, vreugde en plezier doen.
-Sta open voor alles wat mogelijk is
-Hou van jezelf

2. Focus
-Focus kun je alleen maar houden, als het voor jou heel duidelijk is waar je naartoe wilt. Wat wil je bereiken? Wat is jouw rode stip aan de muur? Aan welk leven denk jij als je wakker wordt en als je naar bed gaat? Ontzooi je van alles wat niet meer bijdraagt aan om dat gelukkige leven te leiden.
-Plan je agenda zo in dat daar alleen maar dingen staan die je voldoening geven en die resultaat brengen
-We bezitten de kracht en macht om ons eigen leven te creëren, ja, ook jij!

3. Commitment
-Committeer jezelf om je doelen en dromen te bereiken.
-Laat je links en rechts niet afleiden, om datgene te doen wat je wilt doen en die superbelangrijk zijn voor jou!
-Investeer in jezelf, in je persoonlijke groei – Iemand die 100.000 euro per jaar verdiend, zit anders in elkaar dan iemand die 20.000 euro verdiend
-Besteed elke dag tijd aan je dromen, schrijf veel in je groei&bloei boek, ook als het nog niet duidelijk is wat je precies wilt, schrijf gewoon net zo lang door totdat het goed voelt.
-Ga het geleerde toepassen in je leven, pas als je het geleerde gaat toepassen, zul je daadwerkelijk verandering zien. Het heeft geen zin om 1 x in de week naar je moodboard te staren, dat moet je elke dag doen, elke dag contact maken met dat heerlijk gevoel van geluk, vrijheid en blijdschap.

Het is nooit 1 ding wat leidt naar succes, maar een heleboel kleine, juiste dingen die er naartoe leiden. Mijn grootste verandering kwam op het moment dat ik mijzelf als ondernemer helemaal omarmde. Ik weet precies wat ik hier te doen heb, ik mag het ook nog eens op mijn manier doen en het bezorgd mij vreugde en plezier!

Wil jij ook jouw unieke ondernemers blue print ontdekken en alleen maar datgene doen waar je hart van in de fik staat en heb je het gevoel dat je nu VAST zit of je weet niet HOE je die positieve mindshift moet maken?

 
Neem dan contact op voor een powersessie, ik laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is!