Yep, ik kom vandaag met een top 3 lijstje. Yeah, I know, old school AF,  maar soms is het ook gewoon fijn om het helder te ontvangen, right? 

Want een nieuwe realiteit kun je alleen maar creëren als je nieuwe dingen gaat denken, nieuwe dingen gaat ervaren, nieuwe acties neemt, om zo tot nieuwe resultaten te komen.

of zoals Einstein zo mooi zegt;

‘No problem can be solved with the same level
off consciousness created it’

Ik kwam er deze week (weer eens) achter, dat ik jarenlang extreem verslaafd was, aan oude verhalen, aan uitkomsten, zelf uitkomsten manipuleren – ja echt. 

Maar wat er eigenlijk gebeurde was dat ik onbewust van de weerstand hield, heerlijk steeds in gevecht zijn met jezelf. Herkenbaar? ??

En weet je, het gebeurt ook eerst allemaal in ons hoofd, maar dat denken wat ons vastzet, is allemaal gebaseerd op angst. Je brein zal altijd reageren en handelen vanuit wat hij kent. 

En angst is een rotgeintje van ons ego en ons ego is er om ons veilig te houden, ons te houden waar we zijn. Maar door te blijven waar we zijn, zullen we maar moeilijk onze dromen waarmaken.

Dus here we go mooierd​​…

1. ​​Mensen houden (onbewust) van de weerstand en van het in gevecht zijn met zichzelf.
​Omdat we zo geconditioneerd zijn, kunnen we zonder dat we het soms weten, enorm houden van de weerstand.​
​​​​​
Ik ga het uitleggen:​

Want, ik zie dit nog zo vaak om mijn heen, veel mensen zeggen wel dat ze naar de uitkomsten verlangen en die willen ze ook op een bepaald niveau, maar eigenlijk houden ze van het gedoe, ze zijn verslaafd aan oude verhalen, het gedoe, de push en patronen.

Keer op keer vallen ze in het gedoe wat NIET doen wat ze eigenlijk willen doen of sterker nog waarvoor de hier zijn, wat er gebeurt is ze bouwen die spanning op, want het geeft hun ego een boost – ja ik ben lekker bezig hoor – maar ook toegang tot flow, als ze het werk doen, waar ze aan verslaafd zijn en ze denken dat dat de enige manier is op er te komen.

Ze weten niet hoe ze kunnen intappen op hun creativiteit, flow en magie, wat er gewoon is als ze ervoor kiezen, dus het lijkt de enige manier waarop ze het wel kunnen doen, is de hele tijd in strijd zijn met zichzelf.

Soort adrenaline junkies. Pushen, doorgaan en soms voila, ze halen het net binnen de tijd, net binnen de maand, dan zijn ze mega verrast en ook superblij en voelt het zooo goed en daarna storten ze in en dan gaat het hele feest weer van voor af aan beginnen. Terug de weerstand in, zich laten overweldigen en weer disconnected zijn en dan bouwt de spanning weer helemaal opnieuw op.

Vast in het hamsterwiel.

Wat kun je doen?

Erkennen dat je gewoon weird AF bent, een persoon bent die hele bizarre hoogtes en diepte punten nodig heeft en wiens energie soms all over the place is en dat IS ok. 

​​Je houdt van deze thrill, van het najagen, van ZIJN in het moment en wat je nog meer zou willen dan welke uitkomst dan ook, is volledig voelen dat je leeft en dat je je diepste waarheid kunt aanraken en kunt aanzetten – ja mooierd, kies het dan. 

​​Kies dit, zonder dat je afhankelijk bent van het saldo op je bankrekening of lichaamsgewicht of wat dan ook. Oh ja en ga voorbij het idee, dat je beste werk alleen maar door pijn komt. Dat blijft een keus. 

2. De meeste mensen geloven er niet in, ze denken dat ​​geloof een bepaald gevoel is.

Heeft geen uitleg meer nodig.

Wat je kunt doen is dit:

Geloven in jezelf is slechts een keus, geen gevoel. Het gevoel wat je wilt, klikt echt wel in op een gegeven moment, dus hou op om jezelf er mee lastig te vallen. 

​​Ok, dus kies om te geloven. HOE GEK HET SOMS OOK KLINKT. 
Weet je wat ook zo mooi en waar is AF; als het je duidelijk wordt gemaakt, door je verlangens, dromen, tekens, dat IS het voor jou. PUNT.

Je gaat nergens komen, ook al werk je je mooie kont ervan af, als jij niet eerst gelooft. KIES JE GELOOF.

Dit geldt voor iedere gebied in je leven. Relaties, business, investeringen, klanten, je werk, noem maar op.

3. Stop met iemand anders te zijn dan jezelf.​​

Sommige mensen roepen wel eens; ‘Ik wil de nieuwe Oprah zijn’. Wat ik oprecht niet begrijp, want die positie is al bezet. Waarom denk je dat jij niet goed genoeg bent. Lees puntje 2 dan nog even door.

​​Maar nog meer mensen zie ik idd proberen om de volgende Oprah, Tony Robbins, Veronique Prins, Maartje Koper of Monica Job te zijn. ?

Dat is echt BS, maar ik zie het heel veel mensen doen. Bij mij of bij iemand anders. Het is iets natuurlijks en ik snap dit, ik heb dit zelf in het begin ook gedaan met mijn mentoren en mensen waar ik tegenop keek, maar waar ik al snel achter ben gekomen en waar het op neerkomt is dit: Wees gewoon jezelf op jouw voorwaarden. De andere posities zijn al opgevuld.

​Wat je kunt doen:

Own en accepteer dat jij de uitkomsten waar jij naar verlangt ook gerealiseerd krijgt en je krijgt ze gewoon precies op de manier waarop jij dat wilt. Wat is dat dan? Schrijf dit eens helemaal voor jezelf uit en wat is dan de volgende logische stap?

Dit leven wat je leeft, zou altijd al om jou gaan mooierd! En die mooie business die voor jou zorgt? Idem Dito knapperd.

Just be you!

ILY,
Monica PS: Vandaag loopt mijn te gekke verjaardagsbundel af.

Het zijn programma’s die ik altijd live gegeven heb, sommige zelfs meerdere keren. Deze programma’s in deze bundel zijn de beste ever, zoveel transformerende content tot je beschikking.

​Je gaat anders denken, anders doen en andere resultaten creëren. 
​LOVE THAT SHIT!

Je ontvangt toegang tot het beste van mindset, soul, manifestatie en online programma’s maken. Van alle 50 online programma’s die ik ooit heb gemaakt, zijn dit mijn beste 6 om je soul en business te doen expanderen.

De beste tips, tools, oefeningen, formules, systemen noem maar op.

​​Deze programma’s zijn opgenomen in de laatste 2 jaar, mijn 2 beste jaren, zowel persoonlijk als businesswise tot nu toe. 
​Opgenomen vanuit die high vibe state of being, voor blijvende resultaten. Want dat is wat je bij Mo krijgt. 

Je kunt nog tot en met vandaag (27 november ) gebruik maken van het aanbod. Bekijk hier wat je allemaal krijgt.

ILY,
Monica​​​