​Gelukkig nieuw jaar!


Dat je op 31 December 2022 kan zeggen, damn, dank je wel Uni, dit was mijn beste jaar tot nu toe. ???? ✨❤️

Heb jij al de tijd genomen om je dromen, doelen en verlangens te onderzoeken voor 2022? Ik vind het altijd heerlijk om hier mee bezig te zijn.

Wat ik inmiddels zeker weet is dat we, als mens, altijd een stap terug doen in onze ware verlangens. Voordat we het weten, nemen we weer genoegen met minder. Het is daarom zo belangrijk om steeds in het NU te zijn en vanuit deze plek, steeds je stapjes te blijven zetten. 

Dus mooierd, wat wil je echt?
Waar verlang je werkelijk naar?
Wat wil je dit jaar echt realiseren?

Je dromen realiseer je niet door ze een keer of tig keer op te schrijven, dromen realiseer je door ermee bezig te zijn. In de energie van je dromen te zijn, omg voel je deze? Voel je wat voor ruimte dit geeft?

​​​​​​​Meer dan graag deel ik mijn 3 favoriete manieren, die ervoor zorgen dat je verlangens waar maakt, here goes;​​1. Start iedere dag met een (nieuwe) intentie

Er zijn 2 momenten op een dag waarop we echt echt controle over hebben, dat is in de ochtend en in de avond, voordat we naar bed gaan.

Het zetten van een intentie, voordat je voetjes de vloer aanraken, werkt zo mega krachtig.

Ogen dicht, adem in en uit. Intunen, contact maken met je intuitie, de ruimte voelen, de overvloed voelen, de downloads krijgen en dan beslissen HOE jij je gaat voelen – en naar gaat handelen – de rest van de dag.

Beantwoord vragen voor jezelf als:

Waar wil ik eind van de dag op terug kijken en hoe wil ik mij voelen?

En als je hem meeneemt de week in, stel jezelf dan deze vraag:

Wat zijn de 3 meest belangrijke acties die ik deze week ga nemen?

Stem af op je doelen, planning & plannen EN op je intuïtie – en laat je intuïtie je vertellen welke 3 dingen deze week het meest belangrijk voor je zijn.


2. Schrijf je business en leven naar ( een nieuw ) realiteit.


Vertrouw je verlangens. Ze zijn een veilig begeleidingssysteem.

De nummer 1 reden, dat ik iedere dag schrijf, is omdat dit mij echt in contact brengt met mijn ziel, met mijn ware verlangens en van daaruit neem ik afgestemde actie – er volgt altijd een praktische actie.

Wat journalprompts voor jou;

– Hoe kan ik vandaag nog meer aan mijn verlangens toegeven?
– Is er iets wat ik wil delen vandaag?
– Waar kan ik vandaag actie op nemen?

Neem een aantal minuten om met deze vragen te ZIJN, kijk wat omhoog komt.

Wat mega goed helpt is om al die gevoelens NU te creëren, creëer NU al die staat van ZIJN en je kunt natuurlijk ook gewoon de keuze maken. Dat je NU in die persoon stapt die het verlangen al waar heeft gemaakt. #justlikethat

hmmm ik verklap al een beetje nummer 3 😉


3. Kies mooierd, kies.

De snelste manier om te komen waar je wilt zijn, is om in die persoon te stappen.
Je dromen, doelen en verlangens waarmaken gaat nooit, in eerste instantie, over wat je moet doen, maar altijd over wie je moet zijn.

Hier komt dan ook het innerlijke werk bij kijken. ( zie punt #1 en #2 )
Stijg boven jezelf uit. Voorbij de angsten, twijfels en weerstanden. Je BENT veel meer en KUNT veel meer 
dan dat je tot nu toe hebt laten zien. KIES keer op keer voor wie je wilt zijn en voor je ware verlangens.

Go mooierd!

Ik zou het te leuk vinden als jij mij hieronder laat weten wat je dromen zijn voor 2022 en welke manieren jij gaat toepassen?

ILY,
Monica ​​​