Voor mij is een duidelijk teken wanneer er iets niet in orde is, wanneer ik voel dat er iets niet in orde is. You feel me? Je weet precies waar ik het over heb… het gevoel dat je krijgt als iets je niet dat supercalifragalistische gevoel geeft.

Dat gevoel, laten we het hebben over dat gevoel in onze business, specifiek in ‘onze marketing’.

Dat intuïtieve supercalifragalistische gevoel

Wist je dat er 3 energie-categorieën worden gebruikt in marketing?

1. Physical energy trigger

We kennen allemaal deze Tell Sell categorie, van marketing,  right?

We hebben het allemaal geleerd tijdens het opbouwen van ons bedrijf.

​​Je weet wel, de FOMO energie die wordt gecreëerd, de schaarste, dingen die worden gezegd als; ‘Je moet binnen 24 uur beslissen of de prijs verdubbelt, ‘Deze aanbieding eindigt binnen 2 uur’. Dit wil je missen….de als-je-nu-besteld-krijg-je-dit-en-dat-erbij gevoel wordt gecreëerd, je bent een gekkie als je niet mee doet.

​Deze woorden en energie triggeren ons reptielen brein en creëren ons gevoel van onzekerheid als we niet niet meedoen of beslissen. En het enige om dit niet meer te voelen, is om mee te doen. Om ja te zeggen.

Grote kans, dat je zelf niet veel eruit haalt ( je weet eigenlijk niet waar je nu precies Ja tegen hebt gezegd ) en als je deze energie gebruikt, je mensen aantrekt die nog niet klaar zijn om het werk zelf te doen en dus ‘gered’ willen worden.

Deze energie wordt vaak gebruikt als er schaarste gevoeld wordt en er NU klanten nodig zijn om x,y, z te kunnen betalen.

De secret offers die tegenwoordig gedaan worden, vallen ook onder deze categorie.

 

2. Mental energy trigger

Dit zijn de rationele triggers, zoals:

“We hebben al X mensen geholpen.”

“Wij zijn de vertrouwde experts in de markt”. (Bekijk onze 500 testimonials) Wij van WC eend…;-)

“Mijn (6 maanden) training bevat 310 video’s, 12 coaching calls en 1 live dag.”

Deze categorie triggert, het stukje logica in ons zodat we een investering kunnen uitleggen en goedkeuren. Dat het realistisch lijkt etc.

In principe kunnen we de investering voor onszelf verantwoorden.

Het vervelende is dat je te veel mensen aantrekt die in hun hoofd zitten en eerst nog een innerlijk proces moeten doorgaan om echt tot een diepe transformatie te komen. De investering lijkt zo logisch, vanuit het hoofd bedacht en ook op ingespeeld, maar het is niet wat ze NU nodig hebben.

Vaak is er geen echte verbinding.

En de derde is waar ik het vandaag over wil hebben​…

Hoe je je energie en intuïtie kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien….oh ja, de supercalifragalistische manier.

Here goes….

​ 3. Intuïtive enery trigger

Deze categorie resoneert op de emotionele laag.
​Deze categorie reageert op onze intuïtie en onze ziel resoneert er diep mee.

Deze 3 categorieën hebben elk hun eigen frequentie en zullen dus ook andere soorten mensen aantrekken.

De meeste van mijn volgers en klanten, en waarschijnlijk ook jij, zijn grotendeels intuïtieve beslissers. En ik durf te wedden dat je ideale cliënten ook meestal in categorie 3 zullen vallen.

Betekent dit dat je die andere strategieën niet meer kunt gebruiken?

Nee, zeker niet. (en dat is nog steeds jouw beslissing)

Mijn algemene ervaring is dat het soms nodig is om de BS te roepen die iemand zichzelf vertelt en dat doe ik in een blog of zelfs op een matchcall (We hebben allemaal wel eens een mentor/coach nodig om onze BS-lagen te doorbreken)

​Voor mij het is belangrijk dat ze voor zichzelf een op één lijn liggende beslissing nemen.

Wat ik je ook kan vertellen; als je alleen categorie 1&2 toepast, word je ongelukkig in je eigen marketing (of ben je er al) en trek je niet je echt ideale klanten aan.

Vraag voor jou, om over te journalen;

‘Wat is je meest favoriete manier om je marketing te doen (lees, in marketing zijn)

Hoe zou dat er voor jou uitzien?

Hoe voel je je, als je je absoluut perfect afgestemde manier vindt om je marketing te doen?

Ik spreek graag met mijn potentiële klanten aan op hun verlangens, ik doe graag marketing op deze manier. Het geeft me een goed gevoel, omdat ik weet dat ik marketing gebruik om een ​​verschil te maken.

Marketing is making a difference

Niet om indruk op je te maken, maar om je te laten voelen dat je een ongekend potentieel hebt, ja je bent heel en compleet, maar nog niet klaar.

Het zijn precies die diepe, liefdevolle, resonerende en zielsvoedende marketing- en verkoop-‘strategieën’ die op zo weinig plaatsen goed worden onderwezen.

Die ideale cliënten, resoneren op een dieper niveau met hun ziel, ze kennen zichzelf heel goed en zijn bereid om in zichzelf te investeren, omdat ze diep van binnen voelen dat dit de weg voor hen is en er alles voor willen doen en bovenal ze wil dit met JOU doen.

Je bereikt alleen die diepe verbinding in categorie 3 en de resultaten die deze klanten met jou behalen zijn BUITENGEWOON.

​Ik hoop dat je hier iets aan hebt,

XX