21 Daagse Journaling Intensive

Schrijf jouw leven & business naar realiteit – we starten 29 November!

 
Wil jij de vragen en de know how ontvangen om jouw dromen en verlangens naar realiteit te schrijven?
 

Doe dan mee met deze 21 daagse Journaling Intensive:

  • Ontdek hoe je iedere dag je droomleven & biz creëert door te schrijven
  • Ontdek hoe je kunt creëren vanuit flow
  • Ontdek hoe je door boosheid en weerstand heen kunt schrijven om creatie weer de ruimte te geven
  • Ontdek hoe je op een dieper niveau in contact te komen met jezelf
  • Ontdek hoe je in 2020 je verlangens waar maakt, zonder jezelf voorbij te lopen.

 

Journalen is niets meer en minder dan sterke overtuigingen conditioneren.

Je overtuigingen bepalen je gedachtes. Je gedachtes worden je woorden. Je woorden worden je acties. Je acties worden je gewoontes. Je gewoontes worden je waarde. Je waarde bepaalt de uitkomst van het leven van je dromen.

Ik hou van deze vorm van persoonlijke ontwikkeling, zo simpel en zo effectief…maar own jij ook al deze gewoonte?

 

Change your way of thinking & you will change your life!

Journalen zet je in om nog dieper in contact te komen met wat je echt wilt, je geeft jezelf toestemming op een veel dieper niveau, je unleashed met journalen wat ECHT in jou leeft, het komt er gewoonweg veel makkelijker uit ???

 
Wanneer je heel duidelijk je intenties op schrijft, jouw kristalheldere intenties, is dat wat werkt! We zwakken onze droom af en vermijden wat we ECHT willen, want we zijn bang dat het niet uitkomt dat het niet gaat lukken, of dat we het niet verdienen….
 
Alles waar je simpelweg naar verlangt, kun je naar je toe schrijven. Goh, als ik dat jaren geleden wist ? Journalen heeft mij ontzettend veel gebracht. Niet alleen heb ik nu het leven & de business waar ik altijd van gedroomd hebt, maar het heeft mij ook zelfvertrouwen gebracht, en een mega manifestatiekracht. 
 
Het dagelijks opschrijven wat je verlangens zijn werkt magisch! Ik ging steeds meer en meer toelaten, meer en meer shiften in mijzelf en meer en meer manifesteren.
 
 
 
 
 
 

 

Wat anderen zeggen over deze Intensive;
 
‘Inspirerend, liefdevolle schop onder mijn bips! Bewust contact met jezelf, wensen vanuit je hart, manifesteren en bovenal praktisch!’ – Wendy Reijnhoudt
 
‘Diepgang, praktisch, uitnodigend, overzichtelijk, liefdevol & humor’ – Heidi Westerveld
 
‘Richtinggevend, orde scheppend in de chaos in mijn hoofd, daardoor helderheid en nieuwe inspiratie vanuit mijn gevoel, manifestatiekracht. Het zet mij echt aan om nu iedere ochtend te schrijven, als is het maar 5 minuten’. – Agniet Steur  
 
Vanaf vrijdag 29 November start ik met deze Journaling Intensive. 21 Dagen lang neem ik je mee in dit ubergave proces, zodat jij ook meer vrijheid, meer plezier en mo money ervaart. 
 
Je investering hierin bedraagt slechts €22,00 ex. BTW. 
 
Are you in gorgeous?