20152015 was mijn beste jaar tot nu toe! Tot natuurlijk 2017 aanbreekt 😉

Ik heb ook dit jaar weer geweldige momenten beleefd en voor het eerst echt vrijheid en geluk gevoeld, dat voelde magisch! En dat werkt verslavend, kan ik je zeggen. Awesome!

 

 

 

 

Natuurlijk heb ik ook mijn fouten gemaakt, gelukkig maar, anders was ik nooit waar ik nu ben….

Mijn fouten van 2015

Mijn grootste fout is dat ik iemand volledig in vertrouwen nam, die ik eigenlijk nog maar net kende, met als gevolg dat het mij letterlijk tijd, geld & energie heeft gekost. Ik heb gehuild als een klein kind, ik was zo teleurgesteld in mijzelf, want mijn intuïtie gaf allang aan dat ik het niet moest doen, maar ik dacht he, wat kan het voor kwaad….en tegelijkertijd ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik dit heb meegemaakt.

Weet je, iedereen heeft zijn of haar proces….laat degene die je gekwetst hebben los en wens ze liefde en inzicht. &doooor!

Het heeft mij doen inzien, hoe fijn ik als mens in elkaar zit. Dat ik dus nooit een ander prachtig wezen op zo’n manier zou behandelen. En dat ik dus goed ben zoals ik ben.

2015 was het jaar van thuiskomen, geheel bij mijzelf. Ik hou van mijzelf zoals ik ben, met al mijn rarigheden, allemaal met liefde naar mijzelf en voor mijzelf. Alles is liefde, dat is echt de basis.

Mijn groeimomenten

Verder heb ik weer geweldige mensen mogen ontmoeten, mogen begeleiden op hun pad van groei en is mijn community Fearless Creators een feit. De eerste get together is al geweest en was zo gaaf!

We creëren allemaal onze eigen leven & realiteit. Jij bepaald.

Maar ik heb ook mogen leren ontvangen, heb ik geleerd om elke dag af te stemmen op mijn mooie dromen en heb ik oneindig veel vertrouwen!

Er zijn ook vriendschappen gesneuveld, maar nog nooit had ik daar zo weinig moeite mee..mensen komen op je pad, voor altijd, of om van je te leren of jij leert van hun…simpel as that.

Oefening

Elk jaar doe ik een oefening, als teken van dankbaarheid & om het komend jaar voor positief te beginnen.

Ik schrijf in mijn groei & bloei boek het volgende;

1. Wat was 2015 mijn grootste succes? Wat voelde ontzettend goed?

2. Grootste fout?

3. Grootste inzicht of les?

4. Waarmee stop ik direct? Want het brengt mij niet dichter bij mijn doel?

Nadat ik dit heb opgeschreven, neem ik 5-10 minuten om het jaar af te sluiten en ik spreek hardop; ‘Ik ben dankbaar voor…..en heb geleerd wat ik moest leren en ik laat het nu los’

Ik spreek ook uit;’ Ik hou van je, het spijt me, vergeef me, dank je wel!

Door het los te laten creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, kansen e.d.

Spreek hierna hardop je wens voor 2016 uit!

Have fun!

En in het nieuwe jaar, heb lief, lach veel, bewonder, geef door , creëer en realiseer!

Deel gerust je mening hieronder, ik ben benieuwd hoe jij hiermee omgaat!