2016 zit er bijna op en tuurlijk kijken & dromen we al over 2017….ik heb er zin in, maar niet zonder eerst sommige shizzle los te laten wat we nu nog bij ons dragen, wat nog teveel aan ons plakt en wat waarschijnlijk niet eens bij ons hoort, dat mogen we nu allemaal loslaten……

Gift nummer 1 – RISE UP oefening – om ruimte te creëren voor nieuwe mooie dingen

Voor 31 December schrijf ik altijd een brief aan mijzelf. Hierin schrijf ik alles op waarvoor ik dankbaar ben dit jaar, hoe gezegend ik ben voor het leven dat ik mag leven. Die brief stop ik lekker in mijn doos met herinneringen en andere dierbare dingen, kaarten en foto’s die ik dit jaar heb verzameld.

Maar ik schrijf nog een brief, 1 waarin ik al mijn ‘rommel’ in opschrijf. Waarin ik ongegeneerd alles benoem waar ik niet blij mee ben en wat ik dus niet mee wil nemen in het nieuwe jaar.

 

Hierin schrijf ik op wat ik wil loslaten, de belemmerende overtuigingen, de situaties, de overtuigingen, de weerstand, alles wat niet meer resoneert met mij, daar neem ik afscheid van. 

Ik benoem het allemaal.
Ik bedank het allemaal.

Deze brief vouw ik zo klein mogelijk en als de laatste avond van het jaar is aangebroken, verbrand ik deze brief.

Ik neem letterlijk afscheid van al deze ‘rommel’ en laat het los. 

Op deze manier is er ruimte om te groeien, om nog meer te creëren, vanuit liefde, om nog meer lief te hebben, om te omarmen en nog meer te doen waar je hart van in de fik staat.

Dit helpt mij om het jaar goed af te sluiten en om het nieuwe jaar super lekker te beginnen. Ik wil je uitnodigen om datzelfde te doen!

Wat is jouw doel voor 2017? Waar wil jij meer ruimte voor creëren?

Laatst vroeg iemand mij; ‘Hoe komt het dat je nu staat waar je staat?’

Het enige wat ik kon bedenken is dat ik mijzelf heb omarmd en dat ik mijzelf toestemming heb gegeven om mijn mooiste leven en biz te creëren en dat houdt in niet teveel met drama bezig zijn, dingen niet meer tolereren & gewoon gaan doen.

Ik heb er laatst een blog over geschreven, over wat er nu echt voor nodig is om datgeen te doen waar je hart ECHT van in de fik staat. Je kunt hem HIER lezen.

Gift nummer 2

Een 1:1 Afstemsessie

Dit is een sessie van ongeveer 20 minuten (Skype) , waarin we een krachtige oefening doen, zodat jij weer helemaal bent afgestemd op wie jij bent en op wat jij hier te doen hebt.

Boek HIER jouw 20 minuten sessie, het geeft je helderheid & focus, zodat je weer door kunt 🙂

Liefs, Monica