Kennis kan pas wijsheid worden……als je het gaat toepassen.

Man wat had ik een geld geïnvesteerd in opleidingen, cursussen, coaching en online programma’s en ik leek nergens te komen…..

Herkenbaar, iemand? ????????

Een frustratie die ik nog vaak terug zie bij een hoop ondernemers…..en dan word ik een beetje kriegel…….want wat HEB je dan daadwerkelijk met al die kennis gedaan?

Precies…..niet geïmplementeerd…..andere dingen waren belangrijker, jezelf toch weer weggecijferd……..wellicht geen nieuwe gedachtes gecreëerd, geen feelin’ gehad met je ware verlangens, geen nieuw doen gecreëerd en dus geen nieuwe realiteit gecreëerd.

Maar mooierd, wat ik zeker weet is dit:

Je bent slechts 1 keuze verwijderd van een nieuwe ervaring en dus ook van een nieuw leven.

Graag deel ik wat tips die je kunt toepassen voor meer overvloed in je leven en business, in veel van mijn sessie met klanten gaat het over geld…..dus laat ik hier ook mee beginnen;

1. Creëer liefde voor geld – ja Geld en Liefde zijn dezelfde energie. Ga geld leuk vinden. Ga inzien wat het vóór je kan betekenen. En een praktische actie is; open een spaarrekening, waar je iedere maand of iedere week een x bedrag op stort en waar je voorlopig NIET meer aankomt en eer het bedrag wat er op staat.

2. Doe het innerlijk werk. Werk iedere dag AAN je mindset en geldmindset. Dus niet alleen opschrijven wat je wilt, maar ook bewust naar je eigen gedachtes kijken, hoe denk je werkelijk over jezelf? Wat gun jij werkelijk jezelf? A.K.A doe het innerlijk werk.

3. Heb effing helder wat jij wilt in je leven en business. Sluit je business nog niet aan bij jou als persoon, ben je in dienst van je bedrijf? Start eerst met goed voor jezelf te zorgen….wat goed voor jou is, is goed voor je bedrijf. Can I get an amen? ????????

4. Een succesvolle business opbouwen, doe je 5 minuten na 5 minuten. Webinars, blogs, podcasten, posts, livestreams, gratis sessies, challenges, zijn allemaal bouwstenen voor je business. Zoek er 2 uit, voel er 2 aan en ga EERST deze succesvol maken.

5. By all means, ga op zoek naar een coach die leeft en onderneemt zoals jij dat ook graag wilt, zoek een coach, die al is waar jij wilt zijn.
En doe een beetje research, het is niet al goud wat blinkt op Social Media. Ik ben iemand die onderneemt op een superafgestemde manier, ik voel zoveel in de energie aan, ik ben zo connected met mijn intuitie en mijn bron en dat maakt het ondernemen voor mij ‘makkelijk’.
Daarnaast kies ik ervoor om te leven en ondernemen vanuit liefde en verbinding, dit alles heeft ervoor gezorgd dat mijn business ook voor mij zorgt. Kun je voelen wat ik bedoel?

6. Niet in valkuil van dienstbaarheid trappen. Dien je mensen, maar overdien niet. Je hoeft niet op je knieën voor je mogelijk potentiële klanten. Doe waar JIJ blij van wordt, altijd en altijd in eerste instantie.

7. Geef, geef, geef onvoorwaardelijk, geef vanuit liefde, het komt altijd via éen of andere weg bij je terug. ALTIJD. Vind je dit nog lastig? Zak maar dieper in het feit dat je veilig bent en dat je hier bent om te dienen vanuit liefde en dat er altijd voor je gezorgd wordt. Blijf opdagen voor je verlangens.

8. Wees oprecht blij voor het succes van een ander, ik weet, die krabbenmand is soms nog zo aan de orde ????….maar door geluk te voelen voor een ander, men, je hebt geen idee wat het bij jou openzet, maar echt! ????

9. Wees kritisch wie je in je energie laat, jij bent het allerbelangrijkste in jouw leven.

en last but certainly not least….

10. GO MOOIERD,

Je hebt 1 leven, what’s it MOFO gonna be?

Your welcome,

ILY,
Monica

MOOIERD, IK HEB IETS MEGA GAAFS VOOR JOU!

Ik ben op zoek naar 4 vrouwelijke ondernemers, die hun Imperium willen Manifesteren.

Wil jij;

Je bedrijf helemaal in lijn brengen, met datgene waar jij tot iedere cel in gelooft?

Ben je klaar;

– Voor een stevige fundering, waarop jij je imperium (verder) kunt bouwen?

– Voor meer plezier, meer liefde, klanten en dus meer omzet?

Voel jij de magie om dit alles de wereld in te zetten, maar HOE dan?

Wat je mist zijn concrete, praktische én spirituele tools om je business in no time neer te zetten. Lees; Binnen no time je leukste programma draaien met je favoriete klanten.

Je bent het eigenlijk spuugzat om dit allemaal alleen te doen?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Mijn signature program, Manifesteer je Imperium is next level gegaan, wil jij ook next level gaan?

10 Mei starten we met een gloednieuwe groep.

Altijd al ergens gevoeld, hé met die Mo wil ik samenwerken, boek hier dan een call met mij in.

In deze gratis call kijk ik met je mee, waar je nu staat en waar je wilt staan én kijken we of we een match zijn. Vertel ik je alle details rondom #MJI.

Sowieso verlaat je deze call met minimaal 3 direct toepasbare tips om je verlangens te gaan leven!

Ik zou niet wachten.

XOXO